Reklama

Reklama

Hvězdná brána: Třetí říše

(seriál)
  • USA Stargate Origins
Trailer

Hvězdná brána se otevírá, aby jí poprvé prošel člověk. Když profesor Langford se svou dcerou Catherine po několikaletém bádání stále nemohou přijít na to, jakou funkci brána má. Vstupuje na scénu šílený nacista Brücke, který profesorovi ukáže, jak bránu zprovoznit a jako znalce starých jazyků ho donutí cestovat na druhou stranu, do říše boha Raa. Jeho dcera Catherine, kterou s sebou nevezmou se ale vypraví otce zachránit na vlastní pěst. Brücke na druhé straně přesvědčí vládkyni Aset, aby si podrobila poslušný národ a udělala z něj vystrašené otroky, které použije v boji o moc. Brücke má ale velké oči, jeho šílené představy o tom, že je bůh brzy narazí a nakonec se profesoru Langfordovi podaří Brückeho odstranit. Ještě ale nemá vyhráno. I když se s Catherine najdou a podaří se bránu znovu otevřít, pronásledují je bojovníci věrní bohu Raa... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

Chrysopras1 

všechny recenze uživatele

Uječená ženská s totálním kjeténem vedle sebe a mocechtivý fanatický nácek, který se spikne s až příliš schovívavou a ve výsledku empaticky smýšlející goauldkou. Říkal jsem si „Jé oni tam dali reálnou postavu Evu Braunovou“, ale ve výsledku to k ničemu nebylo. V ději se také nic moc neodehrálo. Není vlastně moc co hodnotit XD. ()

ESNYR

všechny recenze uživatele

Plivanec do tváře. Možná by se dala "ocenit" snaha pokračovat, nebo v tomto případě předkračovat ?, ve známé značce a já nemám nic proti, jenže to by musely tvůrci trochu více zapracovat na příběhu. Pokud bych to měl vzít pod křídla já, vzal bych příběh ERNESTA a rozvinul ho trochu do detailu. Tohle špatné příběhové klopýtání a snaha o to ukázat nám více ze světa kruhu bohů, mě nijak neoslnilo a na konci ještě naštvalo, protože použít klišé "ztrátu paměti" aby se dalo navázat na seriál z 97 je prostě smutnou ukázkou nulové snahy o to nám dát něco víc než jen známou značku. Mohl bych se pokusit dát 1 hvězdu ale to by musely tvůrci udělat 100 minutový TV film a ne 10minut jeden díl x 10 dílů tápání v temnotě. Nebudu to hodnotit. ()

Reklama

LeniRo 

všechny recenze uživatele

Mno... Co k tomu říct... Neočekávala jsem příliš, ale i tak to bylo velké zklamání... První polovina série nezáživná, spíše sitcomově dělaná, kdyby to od začátku zachovali ve vážnějším duchu, možná by udělali lépe. Od nulového počtu hvězd to zachraňují tři poslední epizody, ve kterých se tvůrci vzpamatovali či co a točilo se ve vážnějším stylu a hned to bylo snáze koukatelné, hlavně byly vynechány rádoby vtipné scény :) ()

Vämpiriüs odpad!

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad, který se dal i více rozvinou je asi jediné pozitivum, které mohu napsat. Herci se chovají stupidně, Catherine je zralá na jebnutí lopatou za své chování a ostatně většina herců je katastrofa. Ve starověkém Egyptě se homosexualita mohla vyskytovat neb je alespoň dochováno, že 2494-2345 př. n. l královští služebníci Nyankh-Khnum a Khnum-hotep měli sice manželky i děti ale byli zaznamenáni v poloze doteku nosů což značilo líbání. Tedy v seriálu homosexuální Egypťan se dá považovat za reálný základ nicméně mi osobně přišlo, že byly plněny normy aby nic nechybělo. Jeden z komentářů zněl "Ultimátní amatérská vyjebávka s divákem i s celým vesmírem StarGate." a bohužel s tím musím souhlasit. Divím se, že to producenti SG vůbec vypustili. Raději bych viděl pokračování StarGate Universe, kde rozhodně nebyly vyčerpány všechny možnosti. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tiez som velky fanynak alebo fandak? :) No proste SG vesmir zeriem. Origins po dejovej stranke predstavuje prequel k uplne prvemu celovecernemu filmu. Zo zaciatku pôsobi ako alternativna verzia, ale nakoniec to dejovo do znameho Stargate sveta pekne zapadne. Stylom to pôsobi ako variacia Indiana Jonesa s komickymi nacistami odohravajuci sa v SG svete. Bohuzial dej by vystacil maximalne na jednu 45 minutovu epizodu, ale tu je natiahnuty na 100 minut, takze sa dockame mnozstva hluchych miest. Este horsie je ale spracovanie. Vyzera to ako amaterska, ked si odmyslim tych par exterierovych CGI scen, tak skoro az divadelna produkcia s partou mladych nadsenych ale absolutne netalentovanych ochotnikov, ktory prehravaju tak intenzivne, ze boli vsetky postavy extremne nesympaticke. Jediny profesional v obsadeni Connor Trinneer pre zmenu pôsobi cely cas znudene. Vysledkom je nudny a miestami trapny fanfilm, ktory sa oplati vidiet len pre hardcore fanusikov SG sveta, ktory maju z absencie svojho milovaneho serialu velky abstak. 4/10. ()

Galerie (67)

Reklama

Reklama