Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mari McCabe pochází z Afriky a vyrostla jako sirotek poté, co její rodiče zabila místní chamtivost, korupce a bezohledné násilí. Mari však odmítá podlehnout hrůzám, které ji obklopují. Zdědila rodinný totem Tantu a Mari dokáže využívat síly zvířat – od síly gorily až po rychlost geparda. Jako Vixen statečně bojuje, aby ochránila svět před hrozbami, jaké si vyžádaly její rodinu. (LUKICKK)

(více)

Recenze (6)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Slabučký animáčik a aj tie tri hviezdy dávam len za to, že sa tam objavili zástupcovia Legends of Tomorrow v animovanej podobe, ktorá je stráviteľnejšia ako tá hraná, kde som zvládol pár častí rýchloposuvom a potom som vymazal naraz 5 sérii. ()

jh666 

všechny recenze uživatele

Takhle pohromadě s několika záběry navíc (především celý prostředek) to na mě působí o něco líp. ()

Reklama

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Vixen funguje stejně jako Constantine (2018) na principu - poslepování krátkého seriálu a druhou půli dokončení. A funguje. Díky tomu, že navazuje na Arrowerse seriály, objeví se tu hodně postav z přidružených sérií. Hlavní postava, ale nemá příliš prostor, aby se předvedla. Dá se říci, že magii totemu známe už z Legend zítřka, kde byla matka postavy, ale příliš se nedozvíme o jejím charakteru. Není to špatné, ale Constantine měl větší smysl z toho důvodu, že zakončil to, co původní seriál začal, toto je spíše epizodka. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Z animáčů dost nuda. Dějově tu jsou skoky, moc rychlé přechody. Hned se děje něco, hned na to zas tohle. Nebylo by na škodu přidat stopáž a vypiplat děj a pozadí toho všeho, jak to vzniklo, jak postupně se mění v hrdinku ... tohle byl moc fofr ... si myslim ... ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama