Reklama

Reklama

Lish

Krátkometrážní / Drama
Česko, 2015, 3 min

Režie:

Ondřej Kymla

Scénář:

Ondřej Kymla

Kamera:

Ondřej Kymla

Obsahy(1)

LISH je krátký film vytvořený pro soutěž My RØDE Reel 2015. Tento film je zamyšlením nad faktem, že lidem uniká spousta skvělých a zajímavých věcí, protože je jednoduše nevidí. A není to, protože by byli slepí nebo hluší, oni se prostě nekoukají nebo neposlouchají. (oficiální text distributora)

Recenze (2)

Flego 

všechny recenze uživatele

Ak OTD skonštatuje fakt, že ľuďom unikajú skvelé veci, lebo nepozerajú alebo nepočúvajú, nie je to jeho chybou, ale filmárov, ktorí nevidia alebo nechcú načúvať divákom. A preto si točia filmy sami pre seba. Prvý komentár. ()

ZHODNOTITEL odpad!

všechny recenze uživatele

Jako studentská slohová práce by to bylo celkem v pohodě, ale jestli chci něco důležitého říct, nemusím kvůli tomu hned točit film. ()

Reklama

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • Film byl natočen pro mezinárodní soutěž krátkých filmů My RØDE Reel 2015. Proto je film dlouhý pouhé 3 minuty, poněvadž to bylo v pravidlech soutěže. (ondra.kymla)
  • Film se natáčel 3 dny na 3 různých lokalitách - interiéry se natáčely ve stodole, exteriéry na lesní cestě a u rybníka poblíž Trkova. (ondra.kymla)
  • Název LISH vznikl spojením dvou slov: light a shadow. Spojením prvních dvou písmen z každého slova vzniká název LISH (jelikož je celý film o kontrastech i v názvu je schována symbolika kontrastu světla a stínu). (ondra.kymla)

Reklama

Reklama