Reklama

Reklama

Kingsman: Zlatý kruh

  • Velká Británie Kingsman: The Golden Circle (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Svět Kingsmanů se poprvé představil ve filmu Kingsman: Tajná služba jako nezávislá, mezinárodní, špionážní agentura pracující v hlubokém utajení a jejímž cílem je bezpečný svět. V dalším pokračování Kingsman: Zlatý kruh čelí naši hrdinové novým výzvám. Centrála Kingsmanů je zničena a celý svět se stává rukojmím. Kingsmany čekají nové úkoly i překážky. Spojí se se spřátelenou americkou špionážní organizací Statesman. Obě dvě agentury musí společnými silami porazit nebezpečného nepřítele a zachránit tak svět. (CinemArt)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (867)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Vkus britského gentlamana je definitivně pryč a není to tím, že Colin Firth půl hodiny řeší motýly. Ztratilo to šarm a punc jedničky. Navíc o poznání méně akční a více digitální. Především úvod je šílený. A princ Oberyn, jinak jedna z nejlepších figur filmu, to zdaleka nezachrání ani se svým cool lasem. Netočit trojku. To už raději spin-off s americkým prezidentem. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Som trošku sklamaný. V prvom Kingsmanovi nám Vaughn ukázal ultra špičkový, akčný a štýlový film, kde všetko fungovalo tak ako malo. Tu v Zlatom kruhu ma to už toľko nebavilo. Mal som pocit, ako keby sa to viac snažili tlačiť na vtipnejšiu notu a celý film oproti predošlému trochu odľahčiť a to mi tak celkom nesadlo. Napríklad tie robo-psy a Elton ma vôbec nebavili a navyše ani Colin Firth nie je tak výrazný a ostatný zas toľko priestoru nemajú aby zaujali. V dvojke je toho rozhodne viac, úvodná naháňačka či finále je super, nechýbajú zaujímavé a bláznivé scény, tak isto znova aj hudobná stránka zapôsobí, ale jednotka položila latku dosť vysoko a aj keď herecké obsadenie je znova luxusné a akčná stránka brilantná, nebavilo ma to toľko. No napriek tomu dodal Matthew Vaughn štýlový agentský film. Eggsy is Back, No Time for Emotion, Not In Vain. 80% - 4* ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Další Matoušova pohodová Bondáž, svěží, rozverná a příjemná na pohled jako prostituující flexibilní dvacítka, kterou nehyzdí žádný toporný prasečí xicht, ani kokotí ambice dělat z nulanulasedmičky psychologické drama. Čuník Tatům je půl filmu v mrazáku, tudíž se dá říct, že je to i plné skvělých a sympatických herců, včele s dokonale slizce vyšinutou Julkou Vřesovou v roli Pavlíny Eskobarové, co si u Medelínu otevřela řetězec McHuman. Prostě krásně natočená, zábavná a nápaditá akční taškařice, která yntelechtuálnímu výqětu místních bukanýrů zjevně přišla málo homosofistikovaná, protože v ní zase nikdo nedělal „VŽUUUUUM“ v upnutých pastelových pitkáčích, neejakuoval pavučinky, ani neházel hvězdotřpytným kanálovým poklopem. Doufám, že po tomhle už konečně stará Brokolice najde baterky do vibrátoru, vylije Danka hrát Ledrfejse (pro něhož byl stvořen a ani nepotřebuje masku), no a najme na scénář a režii někoho, kdo ještě nezapomněl, co dělalo Bonda Bondem. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Já jsem měl problém už s prvním Kingsmanem (nahlížel jsem na něj jako na pubertální blbost, která nezná míru dobrého vkusu), takže není překvapením, že ani pokračování mě v kině "nedostalo". Vlastně bych jej měl hodnotit ještě níž než hodnotím, protože je bez pochyby slabší než předchůdce. Ale vlastně je mi to tak nějak jedno. The Golden Circle je pro mě totiž tak nezajímavý film, že mě nedokázal ani naštvat. Smutné. Taky jsem si chtěl chvíli stěžovat na to, že zdejší záporná postava je úplně divně a nefunkčně pojatá, ale pak jsem si uvědomil, že si nepamatuju, kdo byl záporák v jedničce (a dosud jsem si na to nevzpomněl!). Kdežto na Julianne Moore si asi pamatovat budu, takže stížnosti nechám na příště :D ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Vybavujete si ten svěží vánek, který mezi komiksové filmy vnesl první Kingsman? Záblesky ryzí originality, stylovost jak sviň a břitký humor? Tak na to všechno u dvojky zapomeňte. Nebo tedy ne úplně, ale připravte se na novou metodu mikrodávkování. Pár vynikajících akčních záběrů (ale který komiksový blockbuster je dnes nemá?), pár příjemně vtipných scén, průměrně sympatické postavy, ale jinak? Fakt nevím, zkrátka sezónní biják na zabití jednoho večera... 6/10 ()

Galerie (91)

Zajímavosti (28)

  • Merlin (Mark Strong) ve filmu zmiňuje, že jeho oblíbeným zpěvákem je John Denver. Ke konci filmu pak zpívá část písničky „Take Me Home, Country Roads“ právě od Denvera. Tento nápad dostal sám Mark Strong, jelikož i v osobním životě je jeho velkým fanouškem. (Yoshitsune)
  • Okrem Veľkej Británie, kde prebiehala väčšina natáčania, pracovali filmári aj v talianskych Alpách a v Nemecku, na zámku Schwerin. Natáčalo sa od 15. mája do 13. septembra 2016. (MikaelSVK)

Související novinky

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

25.01.2024

Zanedlouho přistane v kinech akční jednohubka od Matthew Vaughna s názvem Argylle: Tajný agent. Jakmile pak má režisér na kontě nějaké oblíbené franšízy, je nasnadě, že na ně budou padat dotazy při… (více)

Kolik dalších Kingsmanů nás čeká?

Kolik dalších Kingsmanů nás čeká?

08.12.2020

Zpátky v roce 2014 diváky v kinech mile překvapil nenápadný snímek režiséra Matthew Vaughna Kingsman: Tajná služba. Následně se tvůrce upsal taky jeho pokračování s podtitulem Zlatý kruh, které už… (více)

Kingsman 3 má datum premiéry

Kingsman 3 má datum premiéry

23.09.2018

Eggsy a spol. se oficiálně dočkají své třetí mise. Studio 20th Century Fox potvrdilo, že trojka Kingsmanů dorazí do kin v listopadu v roce 2019, režie se pak ujme otec série Matthew Vaughn (Kick-Ass,… (více)

Wonder Woman a Pedro Pascal

Wonder Woman a Pedro Pascal

30.03.2018

Kariéra Pedra Pascala je rozhodně na vzestupu. Po Hře o trůny a Narcos se probojoval do druhých Kingsmanů, po nichž se objeví ve dvojce Equalizera, v akčňáku Triple Frontier od J. C. Chandora a v… (více)

Reklama

Reklama