Reklama

Reklama

Kingsman: Zlatý kruh

  • Velká Británie Kingsman: The Golden Circle (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Svět Kingsmanů se poprvé představil ve filmu Kingsman: Tajná služba jako nezávislá, mezinárodní, špionážní agentura pracující v hlubokém utajení a jejímž cílem je bezpečný svět. V dalším pokračování Kingsman: Zlatý kruh čelí naši hrdinové novým výzvám. Centrála Kingsmanů je zničena a celý svět se stává rukojmím. Kingsmany čekají nové úkoly i překážky. Spojí se se spřátelenou americkou špionážní organizací Statesman. Obě dvě agentury musí společnými silami porazit nebezpečného nepřítele a zachránit tak svět. (CinemArt)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (867)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

První díl Kingsmanů mám v Topce oblíbených filmů, pokračování je tedy zklamáním. Obvykle platí u sequelů, že přidají všeho víc, toho, co bylo dobré v díle prvním, zde je tomu naopak. Ubylo Akce, Krve, Humoru a polevilo i Tempo- což byly 4 základní prvky, které první díl měl. Film začíná výbornou automobilovou naháněčkou a potom na akční scénu divák čeká hodinu a půl, což je sakra dlouho. Potěší akční scéna v baru, která zavzpomíná na první díl a potom samotné půl hodinové finále, které má docela slušné grády a spravuje dojem z předešlé hodiny, ale chybí zde něco,co by se vyrovnalo například Kostelu z jedničky. Velkým plusem je Pedro Pascal( Narcos!), který pomocí Lasa si krade veškerou akci pro sebe, příjemná je i Halle Berry a postava prezidenta válí jak prase, mínusem jest nezajímavá Julianna Moore, která se mi do záporné role absolutně nehodila, jednak to není Samuel L. Jackson, ale taky ženským záporné role příliš nevěřím a její robotičtí psi mi přišli už trošku MOC. Celkově pořád přehnaná a stylová zábava s velmi kreativní a moderní Vaugnovou režiíí, ale už podle mě neměl tolik nápadů, aby se jedničce mohl vyrovnat. Rád bych viděl Spin off třeba se Statesmeny. 75% ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Som trošku sklamaný. V prvom Kingsmanovi nám Vaughn ukázal ultra špičkový, akčný a štýlový film, kde všetko fungovalo tak ako malo. Tu v Zlatom kruhu ma to už toľko nebavilo. Mal som pocit, ako keby sa to viac snažili tlačiť na vtipnejšiu notu a celý film oproti predošlému trochu odľahčiť a to mi tak celkom nesadlo. Napríklad tie robo-psy a Elton ma vôbec nebavili a navyše ani Colin Firth nie je tak výrazný a ostatný zas toľko priestoru nemajú aby zaujali. V dvojke je toho rozhodne viac, úvodná naháňačka či finále je super, nechýbajú zaujímavé a bláznivé scény, tak isto znova aj hudobná stránka zapôsobí, ale jednotka položila latku dosť vysoko a aj keď herecké obsadenie je znova luxusné a akčná stránka brilantná, nebavilo ma to toľko. No napriek tomu dodal Matthew Vaughn štýlový agentský film. Eggsy is Back, No Time for Emotion, Not In Vain. 80% - 4* ()

Reklama

Hild 

všechny recenze uživatele

V žádném případě se nejedná o tragédii, jak se můžete leckde dočíst. Dvojka Kingsmanů zkrátka trpí tím, co mnoho jiných pokračování. Za každou cenu chce být větší, vtipnější a odvážnější. Už i na první díl se divák musel dívat s obrovským nadhledem, ale Vaughn perfektně dokázal trefit tu linii, kdy divák na to přistoupí a užívá si to. Tady už Vaughn místy občas přestřelil a pro diváka se film stává méně stravitelnějším. Film by navíc potřeboval zoufale prostříhat, ta délka je opravdu šílená s ohledem na to, že film není zase tak moc akční. V každém případě tenhle film nepovažuji za nějaké Vaughnovo selhání, pořád je to pro mě režisér, na jehož filmy se budu vždycky těšit. ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Trochu jsem se bál, že budu zklamanej po prvních reakcích a úvodní akční sekvence mě utvrdila v tom, že to asi bude blbost, ale pak jsem se chytnul a bavilo mě to už po celou dobu. Julianne Moore jako taková stepfordská panička, co ovládá mezinárodní obchod s drogama a šikanuje Eltona Johna, aby jí ve stupidních hadrech hrál debilní písničky, mě bavila. Channing Tatum a Jeff Bridges byli taky fajn, ale měli docela malou roli. Potěšil návrat Colina Firtha a docela mě dostala obětovací scéna jedný postavy na konci. Vaughn je pořád borec. 90% ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu dílu se jedná o lehké zklamání. Zlatý kruh disponuje peckami jako je prezident, Elton John, záporačka v podání Julianne Moore nebo mlýnek na maso. Postrádá však ve finále větší tah na bránu, lepší střih a doladění celkového dojmu. Na konci tak sice nemáte z filmu špatný pocit (pořád se však jedná o velice nadstandardní kousek), ale něco vám tam chybí. Možná to bude trochu více Vaughnova nadhledu a originality, kterou všichni očekávali v trochu větším množství... ()

Galerie (91)

Zajímavosti (28)

  • Okrem Veľkej Británie, kde prebiehala väčšina natáčania, pracovali filmári aj v talianskych Alpách a v Nemecku, na zámku Schwerin. Natáčalo sa od 15. mája do 13. septembra 2016. (MikaelSVK)
  • Ve scéně v Glastonbury můžeme v pozadí slyšet zpěv Toma Chaplina z bývalé kapely Keane. (Mckay)
  • Severoamerické tržby byly 100,2 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 410,9 mil. (NIRO)

Související novinky

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

25.01.2024

Zanedlouho přistane v kinech akční jednohubka od Matthew Vaughna s názvem Argylle: Tajný agent. Jakmile pak má režisér na kontě nějaké oblíbené franšízy, je nasnadě, že na ně budou padat dotazy při… (více)

Kolik dalších Kingsmanů nás čeká?

Kolik dalších Kingsmanů nás čeká?

08.12.2020

Zpátky v roce 2014 diváky v kinech mile překvapil nenápadný snímek režiséra Matthew Vaughna Kingsman: Tajná služba. Následně se tvůrce upsal taky jeho pokračování s podtitulem Zlatý kruh, které už… (více)

Kingsman 3 má datum premiéry

Kingsman 3 má datum premiéry

23.09.2018

Eggsy a spol. se oficiálně dočkají své třetí mise. Studio 20th Century Fox potvrdilo, že trojka Kingsmanů dorazí do kin v listopadu v roce 2019, režie se pak ujme otec série Matthew Vaughn (Kick-Ass,… (více)

Wonder Woman a Pedro Pascal

Wonder Woman a Pedro Pascal

30.03.2018

Kariéra Pedra Pascala je rozhodně na vzestupu. Po Hře o trůny a Narcos se probojoval do druhých Kingsmanů, po nichž se objeví ve dvojce Equalizera, v akčňáku Triple Frontier od J. C. Chandora a v… (více)

Reklama

Reklama