Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Lu (Ellen Page) nemá skutočný domov. Jej príbytkom je jej stará dodávka, v ktorej cestuje spolu so svojim priateľom Nickom (Evan Jonigkeit) krížom-krážom po celej krajine. Avšak Nico to už ďalej nevydrží a jedného dňa zmizne. Lu sa rozhodne vyhľadať jeho matku Margo (Allison Janney), ktorá, po tom, čo ju opustil jej muž, žije sama v obrovskom apartmáne na Manhattane v New Yorku. Ich prvé stretnutie neprebehne veľmi šťastne, a kedže je Lu na mizine, snaží sa prežiť, ako sa len dá. Dojedajúc zbytky jedla po hosťoch na chodbe v jednom hoteli stretne ženu (Tammy Blanchard), ktorá si ju omylom spletie s hotelovou službou, a požiada ju, aby sa jednu noc postarala o jej ročnú dcérku Maddison. Ani vo sne ju však nenapadne, čo nakoniec za svoje peniaze dostane... (sochoking)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (36)

Radko 

všechny recenze uživatele

Ako únos jedného roztomilého blonďavého dievčatka pohne k náprave beznádejného hipíckeho túlania sa Amerikou nihilistické dievča Tallulah. Rovnako pohne k činu aj podobne sa chovajúceho frajera, túžiaceho po mamičke. No nielen ich dvoch. Čosi sa pohne i v chlapcovej mamine, zúfalo sa trápiacej sa odchodom manžela aj syna bez rozlúčky vo veľkom, opustenom obrovskom byte. Nuž a túžba po náprave vecí opanuje aj zúfalú a osamotene sa cítiacu matku uneseného dievčatka - inak takto sebeckú a výstrednú alkoholičku. Obvykle takéto príliš nemusím, no uznávam civilné herectvo i dobrú réžiu. A mimochodom: páči sa mi úvod filmu, ktorý film Krajina Nomádov, idealizujúci život karavanových pustovníkov dáva do takých realistickejších medzí. Ukazuje totiž, že spústa auto cestovateľov, ktorým je dodávka aj príbytok v skutočnosti netúžia po žiadnej práci, žobrú od kamionistov lístky na sprchovanie a živia sa vyhodenými potravinami zo supermarketov v kontajneroch alebo nedojedenými bagetami. Prácu majú na háku, najradšej vegetujú, hulia a milujú sa. ()

Garson 

všechny recenze uživatele

Film který by na 100% zaujal hlavně ženy na mateřské a kupodivu velmi zaujal i mě.Mladá holka Tallulah zkráceně Lu žije ve své dodávce se svým klukem Nicem,který jí navrhne ať se za něj provdá,ale ona ho pošle do háje a protože chlapské ego tohle nepřekousne tak se ráno Nico vypaří jak pára nad hrncem.Zklamaná Lu sedne za volant a jede za jeho matkou dostat z ní třeba nějaké peníze.Nicova matka jí odpálkuje a Lu na chodbě v hotelu ujídá zbytky z tácu na podlaze když se otevřou dveře a žena vzhledově typ Ivana Trump pozve dívku dovnitř, protože si myslí že ona v hotelu pracuje.Pak Lu požádá aby jí za peníze pohlídala roční dceru že musí jít večer s milencem ven.V průběhu noci se opilá dáma vrátí na pokoj a usne.Lu nechce nechat malé dítě s opilou matkou a unese ho sebou a hned poté zamíří k matce svého přítele která jí před tím zavřela dveře,ale teď když přivedla i její fiktivní vnučku tak se nechá obměkčit a nechá je obě u sebe bydlet.Mezitím skutečná matka dítěte ohlásí únos a rozjede se pátrání.Nico se vrátí domů k matce a zjistí že jeho přítelkyně hraje komedii na jeho matku a používá k tomu malou holčičku která není jeho.Mezitím Lu jede do nemocnice,protože dítě má kašel a horečku,ale tam je zatčena policií.Ten film má neskutečně rodinnou atmosféru a hlavní hrdinka Tallulah jen tak trochu zastoupila matku která neměla ten správný mateřský cit. ()

Reklama

campix 

všechny recenze uživatele

Tallulah je typ filmu, ke kterému si velmi těžko hledám cestu. Hlavní hrdinka Elliot (Ellen) Page praktický celý film dělá všechny rozhodnutí proto, aby si posrala celý život a těžko se mi s ní tím pádem sympatizuje. Dějově je to ve finále nuda. Posouváme se pouze díky špatným rozhodnutím hlavní protagonistky a tak se přídávají další vsrtvy příběhu. Finále už je jenom očekávaná eskalace. Těžce průměrné a nezajímavé. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Téma filmu mi nebylo ničím blízké, o to víc jsem byl překvapen tím, že jsem se od snímku nedokázal odtrhnout. Tvůrci si dali opravdu záležet a natočili velmi zajímavé drama, které pojali naštěstí sympaticky civilně, takže nedošlo na typický americký patos. Dvě záležitosti mě velmi potěšily, tou první byl fakt, že se děj nesoustředil na dětskou postavu, tou druhou bylo obsazení Allison Janney do prakticky totožné role, jakou hrála i v seriálu Masters of Sex. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Moj vztah k lesbabam ako je Ellen Page je amibivalentny - vacsinou /pokial nestrkaju prsteky do mojich telesnych otvorov/ som zmierlivy a - sak nech si skusaju vzajomne vsetky telesne otvory a kludne aj vsetky telesne tekutiny. Sak to su ich telesne otvory, mne je to jedno, mna sa to netyka. Kapku problem mam ked na mna zacinaju ziapat z telky aki su oni normalni, vobec to nie je choroba, bolo to vynate zo zoznamu chorob, je to vec tak marginalna, ze sa o nej ani neoplati hovorit. Vtedy sa zo mna stava spoolocnost s rucenim obmedzenym - ludovo rucim za seba len obmedzene. No a samozrejme gejovia a lesby nemozu a nesmu pocitat s mojou podporou. Nepodporim ich ani picu kurvu, opakujem , ani za picu kurvu - jo aj s vulgarnymi vyrazmi to musi byt. Kazdopadne film plany, pribeh je cira umelina, ktora sa moze stat kedykolvek a nicim to nedokaze oslovit. Rezia amaterska, tempo plane, kulisy tiez ...... tak na 1 projekciu maximalne . 5 % ()

Galerie (11)

Zajímavosti (6)

  • Během scény v metru je vidět plakát, poutající na nadcházející fotbalový zápas Mistrovství Ameriky mezi Chile a Peru. Film se tedy odehrává kolem data 29.6.2015. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama