Reklama

Reklama

Až do nebe

Trailer

Obsahy(1)

Poté, co dostala od svého snoubence kopačky, se Margaret pokouší překlenout tíživou samotu neustálým, až chorobným cíděním již tak dokonale uklizeného domova. Když se u ní však jednoho dne nečekaně objeví její starší sestra Josephine s desetiletou neteří Hannah, které - jak se zdá - přijely na dobu neurčitou, Margaretin pečlivě uspořádaný život se rázem obrátí vzhůru nohama. Je nucena přizpůsobit se volnomyšlenkářskému životnímu stylu své návštěvy a překonat léta vzájemného odcizení. Josephine tíží pocit viny, že svou sestru po smrti rodičů opustila, a navíc má pochybnosti o svých rodičovských schopnostech. Ze všech sil se proto snaží s Margaret sblížit tím, že ji zapojuje do různých aktivit s Hannah. Ale jen co Margaret ke své nové rodině přilne, odhalí skutečné důvody Josephininy návštěvy. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

hygienik 

všechny recenze uživatele

Naprosto pohodová nezávislá vecička sa zmení na drámu, ktorá však prekvapivo pokračuje pohodovo až do konca. Pekná výprava, sympatickí herci a primerané dialógy, to pre mňa znamená nečakane dobrý film. ()

Dr.dogous 

všechny recenze uživatele

scénář 4, režie 4, herci 3, výprava 3 celkem14 hodnocení 70% . Josefině život ukradne zdraví, Margaret přišla o život a smrti to nebylo, takže má druhou šanci začít žít. ()

Reklama

Lambrija 

všechny recenze uživatele

Každý se s kopanci osudu vyrovnává po svém. Když překonáte táhlejší úvod, dočkáte se milého, úsměvného a samozřejmě i dojemného příběhu, jenž není neuvěřitelný. Dobře napsané a ještě lépe odehrané. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama