Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ten den začal jako každý jiný. Inženýr Cmíral ho v koupelně zahájil naprosto rutinně – opláchl se, vyčistil si zuby a chtěl se holit. Vtom se mu nad hlavou objevila bublina podobná těm, které svým hrdinům kreslí autoři komiksů. Cmíral měl v té své číslo 6. Záhy se ukázalo, že bubliny mají všichni lidé na světě. Jen nikdo netušil, co čísla znamenají. Film vznikl podle stejnojmenné povídky spisovatele a novináře Miloše Čermáka a byl vybrán do oficiálního programu mezinárodního filmového festivalu Febiofest 2015. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Na amatérov technicky slušné, len ja neviem, to tie zrýchlené pohyby a večerníčková hudba tvorcom váže neprišli trápne? Soderbergh na iphone natočil celovečerák, omg. Že 72 percent. ()

ZHODNOTITEL 

všechny recenze uživatele

Bombová blbůstka s originálním námětem. Šikovný způsob, jak donutit během filmu diváka uvažovat a přemýšlet nad tím, o co vůbec jde :D Bezpochyby komedie je jedním z nejtěžších žánrů, a tady byla zvládnutá dokonale. Víc takových filmů! A prďte na to, jestli se to bude nebo nebude líbit festivalovým porotcům. Budete skvěle bavit lidi! /// Festival Černá Věž 2016 ()

Reklama

Reklama