Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(36)

Lidský vězeň se ve vesmíru seznámí s miloučkým mimozemšťanem, který dokáže zničit planetu, a vydá se na mezihvězdné dobrodružství za záchranu světa. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (63)

NifKor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První polovina 1. sezóny Final Space je lehký nadprůměr ale ta druhá je úžasná. Druhá polovina 1. sezóny je úžasná kvůli tomu, že samotný postavy vám přirostou k srdci dokonce i hlavní hrdina, který byl v 1. polovině neskutečně otravný, vtipy jsou často dobrý a nejlepší postava pro mě je KVN. Příběh tím jak se dostává do finále tak nabídne a ukáže strašně ale strašně moc a emoce samozřejmě fungují nejlíp až v posledním díle. 8/10 ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Delikátní sci-fi animovaná lahůdka, z níž tryská neuvěřitelné množství tvůrčí hravosti a nepřeberných nápadů. Seriál Final Space rovněž zaujme propracovanými charaktery, které se v průběhu děje přirozené vyvíjejí, osudovými příběhovými zvraty a pořádnou porcí vybroušeného humoru a dialogů. A zejména poslední jmenovaný atribut Vás zkrátka a jednoduše vtáhne a už nepustí. Olan Rogers a David Sacsk tedy stvořili oku i duši lahodící animovanou záležitost, kterou byste si rozhodně neměli nechat ujít. Tohle se totiž vážně hodně povedlo. Výborná práce! (Netflix) „It's An Alien On My Face! It's An Alien On My...It's A Space Alien!“ ()

Reklama

Lischai 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdina Gary mi přijde tak neuvěřitelně otravný, že mám problém ten seriál ukoukat, i když se aktivně snažím. Není to dorky milý loser s velkými sny, je to namachrovaný egoistický pablb, který na všechno reaguje jako desetileté dítě. Chci, aby se mi ten seriál líbil: zajímá mě příběh, líbí se mi epické a emotivní momenty, kdy hraje cool písnička a ve slo-mo vybuchují hvězdy, zatímco dva hrdinové v bojových skafandrech padají vstříc smrti... ale pak tam přijde zase nějaký dementní vtípek v té jeho HROZNĚ KŘIČÍÍÍM-a-pak-hned-šeptáááám intonaci a kouzlo je pryč. A jsem naštvaný, protože kdyby hrdina byl cool Avocato místo Garyho, tak to miluju - a teď nemůžu. ()

Silence 

všechny recenze uživatele

I přes několik slabších momentů, napříč třemi sériemi úžasně komplexní, vyvážená, osvěžující, epická, dramatická i dojemná jízda s výborným vývojem postav i jejich vztahů. Po druhé sérii, která několikrát přešlapovala na místě a váhala, kam se vydat, třetí opět vytřela zrak a přestože je zřejmé, že Olan Rogers má v rukávu ještě tuny nápadů, aby se v dalších sériích nemusel opakovat, a vývoj a propojenost příběhu má pevně v rukou, vůbec by mě neurazilo, kdyby třetí série byla poslední. Pokud by to tak bylo zamýšleno a příběh řádně uzavřen. Bohužel díky příslibu další série v době dokončování té třetí je konec - přestože do jisté míry v rámci vývoje příběhu bychom ho mohli považovat za dostatečně výmluvný - otevřený se zřejmým cliffhangerem a množstvím nezodpovězených otázek, tuším, že tvůrce by příběh, pokud by mohl, zakončil komplexněji. A to je prostě u takhle fajn počinu obrovská škoda. ()

cocrHeLL 

všechny recenze uživatele

Velké překvapení. Ani nevím, co jsem očekával, ale tuhle vyváženou porci komedie s dramatem ve sci-fi nádobě určitě ne. Fungující vtip střídá brutální bitva zakončená zradou nebo jiným zvratem, působícím až emočním dojmem. První série začala poněkud neotesaně, ale přes pochopení postav se dopracovala k působivému rozuzlení a druhá série už nenechala diváka vydechnout a odlepit se od poutavého příběhu. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (6)

  • Na konci epizody hraje skladba „Enter One“ od anglické písničkářky Sol Seppy. (Doomcourier)

Reklama

Reklama