Reklama

Reklama

Tom a Jerry: Špionská mise

  • USA Tom and Jerry: Spy Quest (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nerozlučná dvojka Tom a Jerry prožívá další obyčejný den na pláži... dokud ovšem nenarazí na partu špičkových tajných agentů: Jonnyho Questa, Hadjiho a Banditu. Dlouholetý nepřítel rodiny Questových Dr. Zin zjistí, že Dr. Benton Quest má v rukou řešení celosvětového problému s energií. Vyšle proto svoji zločinnou kočičí armádu, aby se zařízení zmocnila a unesla Dr. Ouesta a jeho bodyguarda Race Bannona. Jonnyho a jeho nové chlupaté kamarády čeká napínavé pátrání po chlapcově otci - a záchrana světa! Pod rouškou špionážního dobrodružství přichází zábavná akční podívaná pro celou rodinu, kterou by si rozhodně neměl nikdo nechat ujít. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Na snímek jsem se podíval hlavně proto, abych viděl, jak se tihle dva přesunuli do nové doby a jaké jsou jejich současné příběhy. Zjistil jsem několik věcí. Jejich škádlení je pořád výborné, ale dlouhá stopáž jim nesluší. Líbilo se mi, že se tu objevily další postavy, které si pamatuji, hlavně Johnny Quest. Jenže jsem se bohužel nudil... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Špionská mise, při které jsou vedlejší postavy Tom a Jerry určeny pouze k posouvání děje, mne příliš nenadchla. Škádlí se sice na solidní úrovni, ale je toho málo a místo pořádného násilí mezi zvířaty jsem musel sledovat nepovedený agentský film, na jehož vítěze sázkové kanceláře ani nevypisovaly kurs, protože byl znám již od úvodních titulků. Takhle se prostě díra do ementálu nedělá, ale na druhou stranu chápu produkci v tom, že kdyby v tomto slabém snímku hráli třeba kočičák Alfons a myšák Lojza, tak by se na něj nikdo nedíval. Přitom by byl výsledek stejný. ()

Reklama

majo25 

všechny recenze uživatele

Dlhometrážny animák s Tomom a Jerrym, v ktorom ale tieto dve zvieratká nehrajú hlavne role, skôr len vedľajšie s cieľom pobavenia. Ich eskapády sú rovnaké ako v čase ich zlatej slávy, čo by som bral ako výtku, pretože tento detský humor sa odvtedy nikam neposunul. Naviac, mi strašne išlo na nervy Tomove neustále hlasité vyvreskovanie (ako keby ho rezali), kde som musel stišovať zvuk. Za toto by som tvorcovi, ktorý to má na svedomí, pribíjal klince do prstov, za každý takýto výkrik jeden pribitý klinec v prste. Je mi jasné, že 10 prstov je málo, pretože výkrikov je cca 3-krát toľko, ale čo už, nie som surovec. Hlavnú rolu animáku hrajú postavy legendárneho dobrodružného (u nás však neznámeho) seriálu Johny Quest. Dobrá retro hudba, solídna akcia a spoľahnúť sa dá aj na animáciu. Nie je to taká márnota, ako sa spočiatku javí. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - O co ti jde, čumile............. Tak to tedy nic moc nebylo. Zlaté krátké němé grotesky. Tohle byla občas velká nuda. CITÁT - Tak to nezabralo........... ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Souhlasím s níže uvedeným komentářem...Tom a Jerry jsou sice v názvu, přesto nejsou hlavními postavami. Mám rád klasický seriál a možná pár filmových dílů navrch, ale zde nejslavnější kočka s myší nepředvádějí ani půlku z toho, co obvykle a jejich nahánění není ani z půlky tak zábavné. Spíše nůďo! ()

Galerie (133)

Reklama

Reklama