Reklama

Reklama

V zajetí démonů 3: Na Ďáblův příkaz

  • USA The Conjuring: The Devil Made Me Do It (více)
Trailer 1

V zajetí démonů 3: Na ďáblův příkaz je mrazivým příběhem plným hrůzy, smrti a neznámého zla, které šokuje i zkušené výzkumníky paranormálních jevů Eda a Lorraine Warrenovi. Jeden z nejnapínavějších případů jejich skutečné kariéry začal bojem o duši malého chlapce a pokračoval způsobem, kterým si ani jeden z nich nedovedl představit – historicky první obhajobou v americké historii, kde se vrah odvolával na posednutí ďáblem. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (388)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

První dva díly se řadí mezi absolutní špičku duchařského hororu, minimálně co se nového tisíciletí týče. Pro trojku už to samozřejmě platit nebude. Proč by taky mělo, když se za kormidlo postavil režisér sterilní La Llorony. Nepamatuju jedinou strašidelnou scénu, funkční lekačku ani jiný moment, u kterého bych si stříkl pikao do trenek. Že to má fajn vizuál, beru u téhle frančízy jako samozřejmost. No a jelikož mě ten tlouštík v márnici fakt nevyděsil, nejlepší scénou pro mě zůstane úvodní, celkem efektní vymítání (zařvi třikrát Exorcista!) P.S. Tady vůbec nejde o neúctu k žánru, jde o to rozeznat hovno od čokolády. 50% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tento zásek do THE CONJURINGverse, viac sklame, ako poteší. Pre mňa dosiaľ najslabší príspevok, ktorý ako snímok z hlavnej série, dokonca nesiaha po kotníky ani spin-offom. Zmena rejžu je cítiť a to poriadne. Celý film vyznie, ako keby si tu niekto len na silu robil domácu úlohu a nezáležalo mu, či dostane dostatočnú, či nedostatočnú, vedel totiž, že za jedna to nebude. Ako horor pre nudný mrazivý večer, je to však akurát. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tento film má se skutečnými událostmi zřejmě tolik společného jako Tarantinovi Hanební pancharti s 2. světovou válkou. Každopádně chápu, že když tu větu u snímku napíšete, tak máte rázem o poznání větší trhák. Bylo docela komické, když porovnáte skutečné dochované audio záznamy s dramatizací dané scény v tomto filmu. Tohle ovšem nehodlám při hodnocení zohledňovat. Na každý pád, tohle byl rozhodně naprosto suverénně nejhorší díl z celé série. A to ze dvou zásadních důvodů. Jedním byla totální nezajímavost slabého děje a z ní pramenící narůstající chaotičnost, protože mě zkrátka nebavilo tomu všemu věnovat větší pozornost. Druhým důvodem byla absolutně nulová děsivost, což je u hororu tak trochu průser. [20 %] ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $39miliónov║Tržby USA $65,631,050 ║Tržby Celosvetovo $206,431,050 ▐   V prvom rade chyba zveriť takýto dobre rozbehnutý projekt úplnému rutinérovi ako je Michael Chaves. Dobre už aj démoni 2, nebola taká príjemná duchárska maznanica ako prvý diel ale čo to ešte ponúkla. Tu to je akosi postavené len na vode, že vraj najdesivejší príbeh od Warrenovcov. Na úvod vymítanie ako hovado a potom kde nič tu nič. Ten akýsi povestný démon tu je strašne prispatý, priam monotónny. Postavy dosť nevýrazne, ako tak to tu tiahne len ústredná dvojica Warrenovcov. Dúfam že už túto sériu na ktorú sa už nelepili, kadejaké vedľajšie blbyny ako Mníška či Annabella nechajú už späť, lebo len zbytočne prilievajú olej do ohňa, ktorý len troška tleje, dohorieva a nechutno dymí.   /55%/ ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Narozdíl od mnohých se mi La Llorona líbila, takže mi Chaves nepřišel jako špatná volba. A úvodní vymítací scéna mi dávala za pravdu. Ne že by byla doslova vynikající, ale hodně dobrá určitě a gymnastická vložka měla něco do sebe. Jenže to byly po hříchu nejlepší momenty celého filmu. Ne že by to pak bylo vyloženě špatné, ale sklouzlo to rutinně natočené démonsko-čarodějnické báchorky, která ničím nepřekvapila a hlavně vůbec nevystrašila. To první by se dalo přejít, to druhé ne. Wanovské filmy jsou zasložené na atmosféře, bubácích a fungujícíh lekačkách. A toho jsem se tady prakticky nedočkal. Ano, je tu pár kratičkých momentů, které stojí za to, technicky tomu také není co vytknout a to samé platí pro herce. Ale na ty necelé dvě hodiny je toho zoufale málo. Tak snad bude pátý Insidious lepší. 55% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (24)

  • Počas záverečných titulkov prebieha spravodajský rozhovor so skutočnými Edom a Lorraine, spolu s fotografiami scén z filmu a dialógmi zo zvukovej nahrávky exorcizmu Davida Glatzela. (Pat.Ko)
  • Režisér Michael Chaves uspořádal soukromou projekci pro svoji kamarádku, známou popovou zpěvačku Billie Eilish, se kterou dříve spolupracoval na jejím hudebním videu. Film se jí prý velice líbil. (NiWi)

Související novinky

Deváté Rychle a zběsile trhá rekordy

Deváté Rychle a zběsile trhá rekordy

28.06.2021

Vin Diesel a jeho gang dorazili do amerických kin zhruba měsíc po čínské premiéře, a nutno říct, že tak učinili s velkou parádou. Okamžitě totiž stanovili nový pandemický rekord, kdy za první víkend… (více)

Reynolds a spol. diváky do kin nepřitáhli

Reynolds a spol. diváky do kin nepřitáhli

21.06.2021

Do amerických kin tento víkend vtrhlo pokračování Zabijáka & bodyguarda s názvem Zabijákova žena & bodyguard v hlavních rolích s Ryanem Reynoldsem, Samuelem L. Jacksonem a Salmou Hayek – na… (více)

Studio Warner Bros. přišlo s obří novinou

Studio Warner Bros. přišlo s obří novinou

03.12.2020

Poté, co před třemi týdny studio Warner Bros. oznámilo plány pro uvedení snímku Wonder Woman 1984 souběžně v kinech i na streamovací službě, a také po nedávných spekulacích, že podobný osud by mohl… (více)

Premiéra Tenetu dočasně zrušena

Premiéra Tenetu dočasně zrušena

20.07.2020

Studio Warner Bros. dočasně zrušilo plánovanou premiéru nového snímku Christophera Nolana Tenet. Rozhodnutí padlo poté, co byl film již dvakrát odložen. Studio je stále rozhodnuto pustit film do kin… (více)

Reklama

Reklama