Reklama

Reklama

S titulem mistra světa v a capella zpěvu v normálním životě nepřežijete. Tuhle drsnou lekci pochopí hrdinky úspěšné série Ladíme hned na začátku třetího dílu. Navzdory tomu není třeba se bát, že bychom opustili žánr hudební komedie. Všechny pěvky z Barden Bellas jsou zpět a znovu úžasně zpívají coververze těch největších současných hitparádových tahounů. A ani k tomu nepotřebují hudební doprovod. Holky totiž natolik otravuje realita všedního dne a marná snaha prorazit jinak než zpěvem, že touží po jakékoliv zámince, která by jim pomohla alespoň k jednomu společnému vystoupení. Tou záminkou se nakonec stane nabídka turné po amerických vojenských základnách rozmístěných v Evropě, kde budou vůbec poprvé zpívat v konkurenci kapel vybavených hudebními nástroji. Pěvky z Barden Bellas jsou naštěstí dost velké exotky na to, aby jim taková „nekalá“ konkurence vadila, zvlášť když vidí perspektivu urostlých kluků v uniformách a sexy evropských destinací. Nebyly by to ale ony, kdyby jejich evropskou šňůru neprovázela série ukrutných zmatků a šíleností, kterými zanechají snad ještě hlubší stopu než svým zpěvem. (CinemArt)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (101)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Do třetice všeho dobrého. Dějově to není tak dobré jako předchozí filmy, co si budeme povídat, je to vlastně docela slabé a možná až moc ujeté, prostě proto, aby to strhlo diváky i potřetí. Ale hudební čísla jsou zde pořád dobrá a rozhodně stojí za sledování. Holkám nic nechybí a jejich hudební aranže jsou pořád super. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Přestože se mi zdála být dvojka o něco málo lepší než jednička, tentokrát jsem větřil těžký propadák, ale mýlil jsem se. Dalo se to. Došlo ke změně, nekonala se žádná soutěž, namísto toho se tvůrci nesměle pokusili o boj proti padouchovi, což příliš nefungovalo, ale zato mě pobavilo angažování Johna Lithgowa, který si natáčení očividně užíval. Rebel Wilson se opět objevila v roli tlusté a sprosté holky, vzhledem k tomu, že jsem ji vlastně v žádné jiné roli neviděl, nabízí se otázka jestli vůbec hraje? Každopádně už jsou mi její postavy krajně protivné. 3*- ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jednička se mi svého času fakt líbila a i dvojka byla s přimhouřením obou očí snesitelná,i když už v ní byly náznaky,že tenhle koncept nemá už co nabídnout.Díky tomu jsem tak od třetího dílu nic nečekal,leč sem doufal alespoň ve špatku zábavy...bohužel nestalo se.Třetí díl je až na dva vtipné momenty neuvěřitelnou křečí,která viditelně vznikla jen proto aby vydojila i poslední kapičku z už 2 roky mrtvé krávy.Když pominu fakt,že hlavní hrdinky se za ty roky vůbec nezměnily,tak v tomhle filmu absolutně nic nedává smysl a i když je to ten druh filmu u kterého divák nechce přemýšlet a je ochoten odpustit lecos,je tady tolik WTF? momentů,že to prostě nejde.Bohužel pak v téhle křeči nefungují ani písničky,o kterých by to mělo být především a které už ve dvojce působily trochu sterilně.Tady jsou naprosto o ničem a nebavila mě ani jedna.To samé se pak s klidem dá říct o herečkách.Nejvíc prostoru mají standardně Rebel Wilson a Anna Kendrick.TA první se pohodlně uvelebila ve škatuli tlusté sprosté holky,což bylo osvěžující v jejích prvních filmech.Teď už je to jen iritující a trapné.U Anny Kendrick je pak velká škoda,že svůj talent má potřebu zahazovat v nečem podobném...20% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Na Annu Kendrick nebo Hailee Steinfeld se v téhle dámské týmovce pořád zatraceně dobře dívá, tvůrci to navíc mají v hlavě docela srovnané, nemají nějaké zásadní ambice a moc dobře vědí, jak efektně naaranžovat vystoupení a hlavně pro koho to celé točí. Na děvčata útočí nástrahy dospělosti a zodpovědnosti, řeší své „velké“ trable, ovšem pochopí, že nejlépe je jim, když jsou pohromadě a vyrazí pobavit americké vojáky na základnách v Evropě. A bojovat proti grupám, které používají hudební nástroje. Setkáváme se potřetí, v nikterak přínosném příběhu, takže je potřeba kromě trhlého humoru (který už ale nějak moc nefunguje) i nějaká ta akce. A i kvůli ní jsme ještě víc vzdálení realitě, kterou v předešlých dílech vymezovala škola. Pěkné tanečky a nenáročné šaškování nicméně pokračují. 55% ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Jsem fanouškem této série. Myslím, že všichni co tyhle filmy dělali, dělali to s nadšením a je to všude vidět. Jenže- tak jako ACDC hrají léta to samé a nikdo jim to nevyčítá- tak i zde se očekává naprosto stejný příděl zábavy. Dvojice komentátorů Higgins-Banks, kteří jsou ujetí a baví, no a pak velká porce muziky. Předchozí díly prostě byly našlápnuté a capellou a o tom to přece má být. Tady to citelně všecko schází a tak se prostě nudíme. Navíc je střih naprosto příšerný, studio prostě podělalo režiséra i střihače. Chtěli nový moderní kabátek a místo toho ztratili i ty poslední věrné diváky. Takže tentokrát zklamání, přesto stále ještě průměr. 55% ()

Galerie (35)

Zajímavosti (9)

  • Rebel Wilson prohlásila, že se vůbec nebrání myšlence o natočení sequelu, který by pojednával o samotné Tlusté Amy. (Royaldell)
  • Přibližně v 14. minutě a 27. sekundě si můžeme všimnout, že jedna z bardenských bellas má na svém pase napsáno, že její místo narození je Oblast 51. (Royaldell)

Reklama

Reklama