Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se hlavní postava příběhu Sam (Matthijs van de Sande Bakhuyzen) zničehonic ocitne v přeplněném metru, vůbec netuší, jak se tam dostal, odkud přišel, a co víc - nepamatuje si ani své jméno. Zoufale se snaží pátrat po své identitě pomocí obsahu svého batohu. Pomalu, ale jistě si však začne uvědomovat, že mu hrozí velké nebezpečí... (Sevcik)

(více)

Recenze (15)

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Nie som síce tak úplne cieľovka, už sa môžem legálne otráviť alkoholom a kúpiť si cigarety, no vôbec mi ten mládežnícky duch neprekážal. Šuhaj 7 je viac fi ako sci o mladej láske (známej tiež ako pretlak hormónov), ktorá hory prenáša. Dej sa odohráva v blízkej budúcnosti, čo je trochu vágny časový rámec, ale aspoň sa z nej nikdy nestane minulosť a točí sa okolo pubertálnych delikventov, ktorých miesto do väzenia pošlú na drezúru do načisto futuristického zariadenia, kde sa dejú nekalé veci. A teraz taký mini spoilerík. Chlapec sa musí neskutočne dobre bozkávať, keď dievčine vyskratoval čip. Žiadny eufemizmus, priatelia. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Kluk se probere v metru, krvácí z nosu, nic si nepamatuje, ale celkem suveréně zmlátí pár policajtů a pak se mu za pomoci jedné zpřízněné duše podaří utéct. Vzápětí se dostane ke svému deníku a zjišťuje, co bylo před amnézií. To všechno v blízké budoucnosti, kdy je Nizozemí polototalitním státem a za tichého přihlížení politiků tu funguje ústav, který z mladých delikventů dělá vraždící mašiny. Tak trochu Bourne pro děti s odpovídající light akcí, jednoduchým příběhem a líbivou tváří hlavního hrdiny, který i přes svou hezounovitost umí hrát a je docela sympatický. Vůbec herci jsou to, na co se může film spolehnout a vyvažuje jimi poměrně velké množství hluchých míst. Já osobně se zabouchnul do modrých kukadel Elly-June Henrard, takže když byla na scéně, bylo mi tak nějak jedno, co se děje okolo. A protože byla v záběru často, hodnotím lehce nadprůměrně. 60% ()

Reklama

zdenny 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem viděl asi natřikrát. Naposledy včera večer kolem desáté. A opět jsem usínal. Přitom na další filmy toho večera jsem se díval až do půl druhé a bez víčkového zaškobrtnutí. Takže asi takový ten film byl. A u holandské produkce mě to celkem mrzí. Prostě to byl triviální pokus o vyvinutí nadvlády a moci nad armádou mladých lidí. Krásným pozitivem byla pouze Ella-June Henrard. ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

S tou sympatičností M. van de S. Bakhuyzena bych byla trošku na vážkách, ale příběh a hlavně podnět tohoto příběhu nebyl vůbec chabý. Od počátku vypadá Boy 7 velmi slibně. Skládanka, která se na povrch vyrojí celkem nadějně, má i nějaký spád. Ten závěr je už trošku průhledný a chatrný, takže s tou akčností lepší průměr. ()

B3n 

všechny recenze uživatele

Dobre natočené, ale opäť nasiaknuté hlúpou propagandou, ako takmer každý film. Uvedomujú si hajzli filmári, že ich diela budú minimálne zabudnuté, v horšom prípade zničené? Žiadna škoda, ich hodnota je aj tak nízka. Nebyť tej propagandistickej stoky, mohlo to byť o hviezdičku viac. Za úbohé pózerstvo len tri. Prečo si vlastne všetci filmári myslia, že čip na implantáciu bude vyzerať ako ten klasický integrovaný obvod s nožičkami? Tie nožičky v prípade implantovania do ľudského tela predsa úplne strácajú význam... Ale to by asi nebolo dosť sci-fi :) Ale aspoň hacker používa na prácu Ubuntu a nie Windows. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama