Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Důvěrné a často překvapující odhalení hvězd a osobností v originální diskuzi moderované generálním ředitelem TV Barrandov. (TV Barrandov)

Recenze (35)

NinonL 

všechny recenze uživatele

Pořad hodnotím nadprůměrně hlavně kvůli sympatickému a inteligentnímu moderátorovi. Hosty v pořadu, který jsem viděla, byly shodou okolností dvě ženy - politička a herečka. Mluvily docela zajímavě a neměla jsem z nich negativní pocity (politiky a političky skutečně nemusím). Ringo Čech občas situaci vtipně okomentoval, pořad měl spád a dokonce i doprovodný orchestr se zpěvačkou byli fajn. Snad budou i další díly stejně zajímavé. ()

P1tr odpad!

všechny recenze uživatele

Stejně jako u ostatních projektů tohoto moderátorského "génia" jde pouze o levný a neúspěšný pokus o televizní pořad, který má za úkol ušetřit peníze a rychle zaplácnout prázdná místa v televizním rozvrhu televizní stanice, jejímž generálním ředitelem je "shodou náhod" právě tato hlavní hvězda těchto bizarních výstupů. ()

Reklama

AloeB odpad!

všechny recenze uživatele

V prvních minutách jsem se skutečně smál. Soukupův strojený humor je tak špatný, až je dobrý. Později to bohužel začalo přecházet do pemamentního stavu bolesti. Pan Soukup nebude nejchytřejším člověkem, možná jsou hloupější než on (často jeho hosté) ale ne každý člověk dokáže vést monolog rovnající se intelektuálnímu masochismu, jak po stránce projevu, tak i obsahu. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Mám smíšené pocity. Viděl jsem jeden díl s odbornicí na Islám doktorkou Samkovou, která se nebála říkat pravdu, že islám ve všech oblastech života zaostává za ostatními a pak díl s pro mě nesympatickými hosty. Nějaká modelka a típek. Pak i dva díly, které nebyly prázdné tlachání u čaje, ale o vážnějších , ale i zábavných tématech. ()

Potjoc odpad!

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si, že to bude pohodový pořad se slavnými kulturními osobnostmi, oproti Tenkému ledu, kde říkali, jak tam budou ožehavá témata, takže jsem si to spustil. Ale už aspoň třikrát zmiňovali MeeToo, jaký jsou totalitní a jak se musí zneužívat ženy. To, že v americe už dávno deset let jsou ty podobné nálepky do úchylů, jak říkají o MeeToo, že se tam nesmí ženě dotknout ramena, že to je znásilnění. Nemluvě o registrech pedofilů, kde nálepkují ve stylu totality (močení na veřejnosti, sex mezi pubertálními lidmi, samotné odvlečení dítěte jiným než rodičem bez jakékoli sexuality - to vše jsou násilníci), neuznávání presumpci neviny u jednoho jediného druhu znásilnění. Ale lidé nadávají až na MeeToo, že je nálepkující. Proč? Protože jdou (aspoň ze začátku) proti skutečným beztrestným znásilněním? ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama