Reklama

Reklama

Neporazitelný: Návrat krále

  • USA Boyka: Undisputed IV (více)
Trailer 1

VOD (1)

Ve čtvrtém filmu série Undisputed se Scott Adkins znovu vrací jako Yuri Boyka. Jde od souboje k souboji  a snaží se dostat na turnaj evropské ligy bojových umění. Avšak nešťastná náhoda a smrt v ringu ho přinutí zamyslet se, jestli to, čemu věnoval celý svůj život, stojí vůbec za zmínku. Když zjistí, že manželka muže, kterého nešťastnou náhodou usmrtil, je v problémech, rozhodne se bojovat v sérii nevyhratelných zápasů, aby ji zachránil... Bojovou choreografii připravil Tim Man, který spolupracoval se Scottem Adkinsem i ve filmu Ninja 2: Pomsta. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (185)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tady je to hlavně o tom, na jakou rychlost jede Scott Adkins a on očividně jede na nejvyšší stupeň. Co tu předvádí v aréně je naprosto neskutečné, a i když je samotný příběh hodně velké klišé, tak jeho akčně akrobatické výstupy prostě dokazují, jaký je machr a že si prostoru před kamerou zaslouží co nejvíce. ()

beran-ek 

všechny recenze uživatele

Patlal a bulharský Syfy kůň Todor Chapkanov stvořil nečekaně funkční a v podobném duchu nesoucí se pokračování kultovní mlátičky. Příběh je samozřejmě druhořadý, ale o ten tu nikdy nešlo. Konečně se opět naplno využívají dovednosti Scotta Adkinse, jež doplňuje dobrá choreografie a kamera, která přehledně snímá každý úder a nevadí ani časté zpomalovačky. Boyka! 7/10. ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

Jak přes kopírák trojky dvojky, ovšem a co je důležitý, přidal se nám malinko (i když jednoduchej) příběh, kterej nám vybočuje i mimo provazy ringu za zdi arény... Musím se přiznat, že mě Boykův čtenářskej koníček bible a bláboly o bohu dost prudí! Zabiják jeho kalibru, je najednou citlivej jak špička jeho vocasu?... Nejde mi to do kupy! Každopádně za návrat v novodobým světě filmu do akčních 80ek-90ek je dát tu čtvrtou stár povinností! 70% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Co Vám mám vykládat? Vlastně si už vůbec nepamatuju, o čem byly předchozí díly a čím vším si Boyka v Rusku prošel. Vím jen, že to neměl jednoduchý, a že se musel přes řadu těžkých chvil vysloveně probojovat, což udělal a dopadlo to dobře. I díky tomu vlastně tvůrci natočili čtvrtý díl. A příběhově? Mně to přijde ok. Nejedná se o vůbec nic složitého, ale to jsem ani při začátku u loga produkce Nu Image vůbec neočekával. Naopak jsem se těšil, že si odpočinu a akční scény mi v tomto případě opravdu dopomohly. Tak dobře natočená akce se totiž jen tak nevidí. Je to jenom o bojích a ty boje nemají chybu. Scott Adkins je pořez a je vidět, že si na své postavě dává hodně záležet. Ze začátku jsem si myslel, že je vraždící stroj, ale po chvíli jsem zjistil, že má i emoce. A ty emoce s ním sdílel. Kdo to u béčkového akčňáku dneska má? Plus k tomu dobré akční scény a máte zaděláno o solidní akční nářez, kterých se v jednom roce jen tak nedočkáte. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Scott Adkins je mašina a v téhle pitomoučké sérii nelze čekat nic víc než jen zatraceně skvělou choreografii soubojů. Jeho Yuri Boyka sice ve stovkách ilegálních zápasů zlámal desítky kostí a způsobil několik otřesů mozku, přesto je to pokorný chlap se srdcem na správném místě. Nešťastná náhoda v ringu ho donutí se trochu zamyslet nad svými cíli a v rodném městě vyhledá manželku protivníka, který po zápase umřel. Paninka je v nesnázích, tohle město totiž ovládá mafiánský boss, který má zmáknutou policii i zálibu v pořádání ilegálních zápasů. Než vdovu požádá o odpuštění, zjistí, že i ji má mafián v hrsti. Atmosféra rozbitého Východu je fajn, Adkins záhy láme další nosy, ohýbá končetiny a plachtí efektně vzduchem. A o tom to celé je. O choreograficky vymazlených, dlouhých a přehledných zápasech. Před pětadvaceti lety bychom něco takového s chutí zbaštili a po vyběhnutí závěrečných titulků hned véháesku přetáčeli na nejlepší sekvence. Dnes je doba přeci jenom jiná, solidní průměr to ale pořád je, ať už v dialogových scénách probíhá všelijaké zvěrstvo. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (12)

  • Vo filme si mal pôvodne zahrať Nathan Jones, no nabitý pracovný rozvrh mu to nedovolil. Nahradil ho Martyn Ford. (m.a.t.o.)
  • Trayan Milenov (Boris Tarsov) si zahral vo všetkých troch pokračovaniach série Undisputed. V každej časti mal súboj so Scottom Adkinsom (Yuri Boyka), no vždy stvárňoval iného súpera. (m.a.t.o.)
  • Pôvodne mal film režírovať Isaac Florentine, no kvôli úmrtiu manželky Barbary od natáčania odstúpil. Na filme sa však podieľal ako producent. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama