Reklama

Reklama

Neporazitelný: Návrat krále

  • USA Boyka: Undisputed IV (více)
Trailer 1

VOD (1)

Ve čtvrtém filmu série Undisputed se Scott Adkins znovu vrací jako Yuri Boyka. Jde od souboje k souboji  a snaží se dostat na turnaj evropské ligy bojových umění. Avšak nešťastná náhoda a smrt v ringu ho přinutí zamyslet se, jestli to, čemu věnoval celý svůj život, stojí vůbec za zmínku. Když zjistí, že manželka muže, kterého nešťastnou náhodou usmrtil, je v problémech, rozhodne se bojovat v sérii nevyhratelných zápasů, aby ji zachránil... Bojovou choreografii připravil Tim Man, který spolupracoval se Scottem Adkinsem i ve filmu Ninja 2: Pomsta. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (186)

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Zatím poslední vystoupení Yuriho mi přišlo o něco horší než to poslední! Kvalita soubojů sice byla zachovaná a nedokáži si představit, že by to někdo byl schopen zvládnout lépe než Scott Adkins, ale všechno okolo, už hodně smrdělo béčkovostí nejvyšší kategorie. Neočekávám od "fightových" filmů kdoví jaký příběh, ale tohle bylo hodně chatrný. To co jsem vyzdvihoval u třetího dílů, že z Boyky neudělali vyloženě dobráka, tak tady to úplně pohnojili! Škoda no! Ale i tak v rámci žánru, slušná řežba! ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Koncept arénové bojovky dosáhl svého stropu v našlapaném třetím díle, takže kam teď? Boykovi přidali víru v Boha a svědomí, asi dvakrát jsem se tomu zasmál, ale ve výsledku to nevyzní až tak stupidně. Naopak pokud se naplno ponoříte do béčkového příběhu jak vystřizeného z 80. let, dokážete se docela slušně pobavit. A bojové scény jsou samozřejmě špička. 7/10 ()

Reklama

beran-ek 

všechny recenze uživatele

Patlal a bulharský Syfy kůň Todor Chapkanov stvořil nečekaně funkční a v podobném duchu nesoucí se pokračování kultovní mlátičky. Příběh je samozřejmě druhořadý, ale o ten tu nikdy nešlo. Konečně se opět naplno využívají dovednosti Scotta Adkinse, jež doplňuje dobrá choreografie a kamera, která přehledně snímá každý úder a nevadí ani časté zpomalovačky. Boyka! 7/10. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Scott Adkins se vrací se svojí životní rolí Boyky a i počtvrté to je zábava, i když asi už ne taková jako dřív. Možná už mě to nebaví tolik, co dřív. I když musím uznat, že když tak proti Boykovi nastoupila za závěrečná hromada svalů, tak jsem čuměl. to i Boyka vypadal jako klučík, co by měl začít pořádně trénovat. Ale jinak jo, zábava to byla, souboje jsou víc než slušný a rychle to uteklo. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Obrovskou výhodou filmu je, že napriek tomu, že som žiadnu z predchádzajúcich častí nevidel nijakým spôsobom to neuškodilo v tom, aby som bez problémov vnímal celý dej tohto pokračovania. V podstate sa jedná o klasický film z prostredia bojových športov, aj keď ring v ktorom sa prevažná časť filmu odohráva nie je zďaleka práve takým, v ktorom by sa dodržiavali zásady fair play. Aj zápletka je takmer klasická, hlavný hrdina, skvelý bojovník bojuje o miesto v srdci mladej ženy (motívom však nie je láska, ale odpustenie) a v ceste mu stoja nie práve férový protivníci na čele s majiteľom klubu,mesta aj Boykovej vyvolenej. Hodnotenie smerom nadol posunulo hlavne vyvrcholenie filmu, keď už bolo možné ruského zápasníka označiť doslova za neprestrieľného mnícha. ( Skoro ako Riči :-D). Hodnotenie užívateľov na hranici 75% presne odráža jeho kvalitu, ďalší film z prostredia bojových športov ktorý nesklame, ale ani nenadchne. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (12)

  • Pôvodne mal film režírovať Isaac Florentine, no kvôli úmrtiu manželky Barbary od natáčania odstúpil. Na filme sa však podieľal ako producent. (m.a.t.o.)
  • Trayan Milenov (Boris Tarsov) si zahral vo všetkých troch pokračovaniach série Undisputed. V každej časti mal súboj so Scottom Adkinsom (Yuri Boyka), no vždy stvárňoval iného súpera. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama