Reklama

Reklama

Neporazitelný: Návrat krále

  • USA Boyka: Undisputed IV (více)
Trailer 1

VOD (1)

Ve čtvrtém filmu série Undisputed se Scott Adkins znovu vrací jako Yuri Boyka. Jde od souboje k souboji  a snaží se dostat na turnaj evropské ligy bojových umění. Avšak nešťastná náhoda a smrt v ringu ho přinutí zamyslet se, jestli to, čemu věnoval celý svůj život, stojí vůbec za zmínku. Když zjistí, že manželka muže, kterého nešťastnou náhodou usmrtil, je v problémech, rozhodne se bojovat v sérii nevyhratelných zápasů, aby ji zachránil... Bojovou choreografii připravil Tim Man, který spolupracoval se Scottem Adkinsem i ve filmu Ninja 2: Pomsta. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (186)

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Už jsem nějaký ten Návrat krále viděla, takže mě tenhle nemohl vyvést z míry, ano, ano, skutečně tu byl neporazitelný, mrk-mrk. Tedy přiznávám bez uzardění, že dívat se na Scotta Adkinse mezi provazy mě bavilo, svižné tempo aneb furt-se-něco-děje tomu taky pomohlo, hlavní záporák byl celkem zajímavý (Alon Aboutboul), to slizoňství mu kapalo odevšad, no a ten stopadesátikilovej vazoun byl prostě mazlik mazlivej. Připočítám-li k tomu úžasně natočené souboje v ringu i mimo něj, vynechám-li všechny připomínky, vychází mi slušné tři hvězdy. ()

beran-ek 

všechny recenze uživatele

Patlal a bulharský Syfy kůň Todor Chapkanov stvořil nečekaně funkční a v podobném duchu nesoucí se pokračování kultovní mlátičky. Příběh je samozřejmě druhořadý, ale o ten tu nikdy nešlo. Konečně se opět naplno využívají dovednosti Scotta Adkinse, jež doplňuje dobrá choreografie a kamera, která přehledně snímá každý úder a nevadí ani časté zpomalovačky. Boyka! 7/10. ()

Reklama

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Velké zklamání. U tohoto typu filmů nijak nevyhledávám košatý příběh, tady je ale už naprosto stupidní. Člověk proto skřípe zuby a těší se alespoň na pár pořádných kopanců do zubů a parádních bloků, jenže tady je to naprosto nepochopitelně skoro jedno a to samé. Ničím nepřekvapivé, nenápadité. A finální soupeř? V zajímavostech k T2:Judgement Day můžete najít, že Arnie dostal v přepočtu cca 85 000 USD za každé slovo, které promluvil. U zdejšího "bojovníka" (kterého hraje obr Martyn Ford) byste s podobnou statistikou nepochodili, protože on umí jen "hrrrrrn, ááááááááá, uuuuuuuuuh". Výsledkem je, že u finálního souboje se člověk směje. A to rozhodně nebylo úplně cílem. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Ty nepoznáš legendu, když tě praští do ksichtu?" To já ho hned poznal - Бойка to byl. Kdyby ale do ksichtu praštil mě, tak by se mu pěst rozdrolila na prach … nebo bych si vyndával nos ze sleziny. Těžko říct, co je blíže k pravdě, takže se vraťme k filmu. Ten má sympaticky jednoduchý scénář, poměrně dost nepříjemnou zachraňovanou osobu, nepříliš věrohodné bilancování s Bohem a dost končetin, které může Бойка rozlámat. A láme je prvoligově, což mě vždycky baví, takže si pojďme hromadně zakřičet s davem: Бойка! Бойка! Бойка! ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Konečně je dlouhé čekání u konce a já si film,na který se již dlouho těším vychutnávám plnými doušky. Příběh je opravdu jednoduchý a navazuje na předchozí dva filmy. Žádné zvraty tu nečekejte, protože film si jede v kolejích předchozích filmů. Kromě Adkinse a Ganeva se tu neobjevují žádní herci z předchozích filmů, což mě i trochu mrzí, protože mi zde chyběla hlavně role Gagy, který se zde mohl klidně také objevit v menší roli jako Ganev. Ostatní herci jsou pro film dostateční a fighteři opravdu umí. Záporák je solidní slizák a i protivníky litovat nebudete. Obsazení ve trojce mi vyhovovalo víc. Chybí mi tu i hlášky, které jsem si v předchozím díle oblíbil. Když ale přijdou ke slovu souboje, tak člověk zapomene na to, co mu chybí z předchozích filmů. Choreografie je ještě vymazlenější, než u předchozích filmů a člověk opravdu kroutí hlavou nad tím, co jde natočit bez zbytečných rychlých střihů. Všemožné údery jsou opět zvýrazněny pěkným zpomalováním a ještě víc dodávají na údivu. Navíc je zde soubojů opravdu hodně a jak už jsem psal, všichni borci opravdu umí. Konec filmu se mi hodně líbí a asi další film už nebudu, což je na jednu stranu škoda, ale na druhou je to víc než skvělé zakončení série. Já se u filmu opravdu bavil a dlouho se mi nestalo, že bych film pustil okamžitě znovu. I přes zmiňované neduhy musím dát filmu 100%, protože Boyka je zpět v plné síle!!!!!!!! ()

Galerie (51)

Zajímavosti (12)

  • Pôvodne mal film režírovať Isaac Florentine, no kvôli úmrtiu manželky Barbary od natáčania odstúpil. Na filme sa však podieľal ako producent. (m.a.t.o.)
  • Dátum narodenia 17. jún 1976 z falošného pasu Yuriho Boyky sa zhoduje so skutočným dátumom narodenia jeho predstaviteľa Scotta Adkinsa. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama