Reklama

Reklama

A Deadly Adoption

(TV film)
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

Davered 

všechny recenze uživatele

Ulet - Will Ferrell a Kristen Wiig ve vaznych rolich v ironicke pocte vsem klise televiznich thrilleru, rodinnych dramat, a filmu podle skutecnych udalosti. Rozhodne ne komedie a ne uplne k popukani, ale humornych momentu se tu najde celkem dost. K vyssimu hodnoceni by to ovsem chtelo vic Ferrella. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Chápem ten úmysel robiť paródiu tak, že hranica medzi inšpiráciou a výsledkom je taká nepatrná, že neznalému divákovi to nedôjde a dokonca mi to príde lepšie ako robiť okatý výsmech. Will Ferrell to skúsil už pri Casa De Mi Padre a tu to doviedol do dokonalosti. Napriek tomu mám dojem, že sa dalo ísť viac na hranu. Napríklad famózna scéna s Ferrellom na člne je toho dôkazom. Taktiež príbeh je príliš jednoduchým a lifetime-movie by znieslo aj viac telenovelových zvratov. ()

Reklama

neoBlast odpad!

všechny recenze uživatele

Já to asi nepochopil, páč tohle nikdo nemohl myslet vážně a já nevěřím, že v průběhu natáčení ani jeden ze zúčastněných nezvedl ruku, položil JAKOUKOLIV otázku či zpochybnil JAKÝKOLIV akt před kamerou i za ní. 10 % ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k obsazení známých komiků do brakového snímku televizní stanice Lifetime jsem očekával parodii na tento nekvalitní žánr citově vyděračských a hloupých filmů, ale zdá se, že jsem se spletl. A Deadly Adoption totiž splňuje všechny předpoklady tradičních snímků z tohoto žánru a jedinou humornou složkou tak zůstává obsazení titulních rolí a zbytek příběhu se bere v rámci možností vážně. Je to velká škoda, neboť zde byla příležitost pro třeskutou zábavu, ale musím říct, že zvolený seriózní přístup k látce s Ferrellem a Wiigovou také funguje a má své kouzlo. Jde spíše o bizarní zážitek, než upřímné pobavení, ale stráveného času s tímto filmem nelituji. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama