Reklama

Reklama

Hyena Road

Trailer 2

Obsahy(1)

Provincie Kandahár, jižní Afghánistán. Kolébka Talibanu a 54 000 kilometrů čtverečních. Země plná brutálních krvavých povstání, nepochopitelných jednání, kmenových bojů a krevní msty. A v tomto území operují v rámci ISAF i kanadské ozbrojené síly. Každým dnem se koaliční jednotky ISAF dostávajá hlouběji do nepřátelského území díky postupně budované důležité spojovací tepně. Vede skrze hory a je to po čertech pekelně nebezpečná silnice. Vojáci i řidiči z armádních konvojů jí říkají - HYENA ROAD. '' (Big Bear)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (20)

Ace.A.T.L. 

všechny recenze uživatele

Šel jsem do tohohle filmu s opatrností toho, že to je vcelku neznámej film a ani se to netváří, jako něco mega trhákovskýho. Ale, světe div se, dostal jsem hodně povedenej počin, kterej si v mnoha případech zakládá na maličkostech a detailech. Neni to mega film, jako Black Hawk Down nebo American sniper, ale ani to neni podprůměrnej film, stylu školních reenactingových snah o "válečnej" kousek, co jen od začátku do konce tluče do očí a znechucenost střídá výsměch. Tohle je takovej středně kvalitní film, kterej ale právě v maličkostech dává to, co mnoho mega filmů nedokáže a proto jsem dal dost velký hodnocení. Za mě 4* a DOPORUČUJU ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

OuKej.. tohle byl tak divně sympatickej bizár, že to lehce nadhodnotím. Chvílema je to fakt zajímavý film ve kterém věci docela dávají smysl, háže to do placu fajn místopisné reálie a atmosféru má to zajímavě vykreslené charaktery + to má vpoho soundtrack a Karima Hussaina za kamerou.. A chvílema je to zase jako nějaká bollywoodská podivnost, kde se žánry mísí tak svérázně, že divák vlastně netuší jestli jsou ti filmaři takoví mimoidi, nebo jde o nějakou vytříbenou poetiku nějakého nepochopeného génia.. Mě tahle rozvolněná neuchopitelnost překvapivě bavila ..Škoda jen, že je z toho film a ne nějaká televizní minisérie, protože, kdyby se ty postavy a nadhozené motivy rozvíjely a vrstvily delší dobu, divák by to lépe vstřebal. ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Staré afghánske porekadlo hovorí: "Máš síce hodinky, ale my máme čas..." Tvorcov tohto filmu musím pochváliť, pretože k nemu pristúpili veľmi zodpovedne, divák verí tomu, čo vidí, nič nie je zbytočne prehnané, príbeh má dobrý spád a dobré postavy. Vo všetkom súhlasím s Big Bearom, tento malý vojnový film určite urobí fanúšikom radosť a je dosť na škodu, že je neznámy. Užívateľ kaylin filmu naložil i keď otvorene priznáva, že nemá rád vojnové filmy. Preto je otázne nakoľko je jeho hodnotenie objektívne a prečo venuje svoj čas žánru, ktorý nemusí. Súčasné hodnotenie celkovo (53% v čase, keď som film hodnotil), nezodpovedá kvalite filmu. Tvrdí, plameňometom ošľahaní chlapi si však určite prídu na svoje aj keď akčných scén nie je tak veľa. Film je dostupný zatiaľ iba na nete, v priemernej kvalite a je veľmi málo pravdepodobné, že by u nás vyšlo dvd alebo Blueray. Silné štyri hviezdy. 80%. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

MINISPOILER ALERT: Film na ktorý som narazil skrz odporúčanie jedného užívateľa tu na ČSFD a musím povedať, že som si ho užil. Má veľmi dobré dramatické momenty, zaujímavý príbeh, niečo aj z histórie sa dozvieme a čo je dôležité tak ak by záverečná scéna bola točená amíkmi tak by bol happyend. Ale tu nie, tu máme horkosladký koniec a ja som s ním nadmieru spokojný. Jo a akcia je fajn, realistická a krvavá a hoc jej nie je veľa tak stojí zato. ()

kotrlak 

všechny recenze uživatele

Že srát se do islámskejch čmoudů a ještě si je pak tahat domů je největší chyba která se v novodobé historii stala, to dnes už ví každej kdo nemá palici totálně vypatlanou globální propagandou a kdo není liberálně demokratickej retard typu např. mladýho Stropnickýho. 'Hyena Road' není vůbec špatnej film co se týká děje a spádu. Ale co jsem si uvědomil mimo to je fakt jak monstrózní, nákladná a zbytečná je celá snaha zavádět západní demokracii v místech kde vládne středověk a náboženská totalita. To že se tak děje je jen důkaz že západní civilizace je už tak morálně i finančně zkorumpovaná že si s úsměvem uřízne větev pod vlastním zadkem. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (1)

  • Natáčalo sa v Kanade, Jordánsku a čiastočne aj v afganskom Kandaháre. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama