Reklama

Reklama

Big Mouth

(seriál)
  • USA Big Mouth
Trailer
USA, (2017–2023), 32 h 56 min (Minutáž: 25–46 min)

Hudba:

Mark Rivers

Hrají:

Fred Armisen, Jessi Klein, Nick Kroll, Jason Mantzoukas, John Mulaney, Jordan Peele, Maya Rudolph, Jenny Slate, Richard Kind, Paula Pell, Andrew Rannells (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(71)

Obsahy(1)

Životy dospívajících kamarádů se převrátí vzhůru nohama, jakmile udeří puberta a její zázraky i hrůzy. Ztřeštěná komedie od kámošů Nicka Krolla a Andrewa Goldberga. (Netflix)

Videa (5)

Trailer

Recenze (39)

dubinak 

všechny recenze uživatele

Absolutní nářez co se týče scénáře. Něco tak strašně děsivě pravdivého jsem už dlouho neviděla. Člověk se baví nad těma všema trapnýma situacema, které prožíval na základce a vnímal je jako pohromu světa. O to víc je to zábavnější, když je ten humor často až přes čáru a tvůrci se tady nebáli opravdu ničeho. Po dlouhé době animák, z kterýho jsem unešená, protože většinou animované seriály leda tak zkusím na pár dílů a jdu od toho, ale Big Mouth je raritka, ve které každý každičký divák uvidí aspoň kousek svého nejšílenějšího období v pubertě, a ne jen v pubertě. Bezskrupulózní záležitost pro ty nejotrlejší, tenhle druh amerického humoru fakt nemá chybu, Nick Kroll je bůh. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Snad až příliš věrně zpracované období našich životů plné uhrů, hormonů, roustoucích prsou a chlupů, masturbace a semene. Není míněno špatně, je to převážně super vtipné, jen se člověk někdy za hlavní hrdiny stydí i před tím notebookem. Příp. člověk až s perverzní nostalgií vzpomíná na svá pubertální léta a zhlíží se tu v kterém hlavním hrdinovi. Jakkoli by se do těch let nevrátil ani za zlaté prase. Nějaké postavy lezou tu více, tu méně na nervy, ale celkově super a těším se na třetí sérii... 3. série - svůj standard si to stále drží, celý seriál si nadále pro sebe krade nepřekonatelný Maurice... 90% (1.-3. série - 90%) ()

Reklama

anetd1 

všechny recenze uživatele

"Tell him to send a dick pic. Girls love that, especially when it comes out of nowhere with, like, zero context." Vtipně pojatá sonda do nástrah dospívání a všech možných perverzí života (hlavně sexu, onanie, lásky, a tak) v podání jedné partičky puberťáků, jejich spolužáků, rodičů a učitelů, a hlavně - hormone monsters. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Vtipná a extrémně nekorektní záležitost pojednávající o strastech a radostech dospívání, která je zabalená do povedené animace a trefných gagů. Big Mouth tvůrců Nicka Krolla a Adrewa Goldberga s každým dalším dílem stupňuje svůj perverzní a mnohdy ujetý humor, což Vás nutí přemýšlet nad tím, že "South Park" je v tomto ohledu jen slabým odvarem – byť se Vám až doteď tato teze zdála nereálná. Tvůrcům ale slouží ke cti fakt, že pod slupkou tohoto humoru můžeme naleznout cenné rady a ponaučení, které bych já osobně v dospívání určitě velmi ocenil. Pokud tedy hledáte další přisprostlý animovaný seriál, u něhož se budete lámat smíchy, vězte, že jste ho právě našli. Výborná práce! PS: Hormonální Monstrum Maury je mým novým hrdinou! (Netflix) „Stop quoting your dad's law commercials!“ ()

husokachna 

všechny recenze uživatele

Báječná léta pro 21. století na steroidech. Mix vážného pohledu na dospívání, problémy ve vztazích a rodinách a totálního šílenství, plného metafor, fekálního i inteligentního humoru, prolomení čtvrté stěny, komentářů k současnému světu. Jediný, co mi na tom vadí, je totální roztříštěnost, kdy Big mouth skáče z témata na téma, rozbíhá se všemi směry, nedrží konzistentní vývoj a prostě si dělá absolutně co chce. Svět, který si k tomu vytvořil, je plný hormonálních monster, duchů, fantazií, metafor a tak si tvůrci můžou dělat v podstatě, co chtějí. A občas se jim to urve ze řetězu. Nicméně pořád výborná nadprůměrná zábava. ()

Galerie (335)

Zajímavosti (4)

  • Sylvester Stallone během této epizody často křičí jméno „Adriana“, což je odkaz na jeho filmovou manželku ze série filmů Rocky. (Hovadin)
  • Jednou z obětí sériového vraha je i Karl Lagerfeld – známý módní návrhář, který má i svou vlastní značku. (Hovadin)
  • V návaznosti na protesty Black Lives Matter a vraždu George Floyda v roce 2020 oznámila herečka Jenny Slate, že se vzdává své role Missy Foreman-Greenwald, která je smíšeného původu, napůl černoška a napůl běloška. Nahradila ji scenáristka seriálu Ayo Edebiri, a to od 4. série. (hansel97)

Reklama

Reklama