Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poslední rovnice tohoto školního roku je exclusivní přípravkou na prázdniny: Filmová série „Pařeb" + hororový žánr Found Footage + Brazílie = komedie Léto All Exclusive. Všechno začalo jako skvělá dovolená s kamarády a snoubenkou v brazilském ráji. Sluníčko, pláž, samba, rumba i rum, dovádění ve vodě, holky v bikinách. Právě tady chce Franck požádat svou snoubenku o ruku. Jeden den se skupina na prázdninách vypraví na výlet, otec snoubenky jim vnutí i stoletou babičku na elektrickém vozíku . . . střih! Najednou probíhá horečnaté pátrání. Z výletu do džungle se nevrátili, několik dní o nich nikdo neví, v oblasti jsou domorodé kmeny kanibalů. Až konečně! Najde se kamera na selfie tyči, kterou si jeden z nich vždycky všechno natáčel. A ukáže se, že to nebyl výlet, ale opravdový brazilský karneval katastrof. Drzou starou babičku by ještě přežili. Dvě sexy dívky, které se k nim přidají, taky nejsou to nejhorší. Lenochod je dokonce roztomilý. Ovšem jejich vlastní talent na vytváření šílených situací a průšvihů? Ten promění exotický ráj v kůlničku na dříví dřív, než bys řekl Pelé. Tukan by mohl vyprávět! (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (111)

mira007 

všechny recenze uživatele

Sluníčko, moře, holky v bikinách a jedna solidní vtipná jízda, která se přes nudnější začátek rozjede do svižné zábavné parády. Zasmál jsem se - je to oddychovka jednoduchá, přímočará na jedno fajn odpoledne. Trochu překvapilo, že největší hvězda Clavier tu měl menší prostor, ale jako celek to fungovalo. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Neviem ako je možné, že som na túto partičku nenarazil skôr, ale opäť plná paľba. Šialená, letná dovolenka, ktorá je správne bláznivá a pri ktorej sa neskutočne nasmejete. Je to natočené výborne a hlavne originálne. Skvelé postavy, veď komu napadne dať do tejto partie 70 ročnú babku. Ženy krásne, odsýpa to hrozne rýchlo a ja nemám čo vytknúť. ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele

Milovníkom pubertálneho humoru medzi ktorých sa hrdo hlásim bude tento film pripadať geniálny. Nakoľko je hlavná dejová linka nudná a nezaujímavá, je divákovi úplne jedno ako hlavný predstaviteľ dopadne. Podstatné sú subscénky ktoré tvoria samy o sebe vtipné gro celého filmu. Philippe Lacheau sa vo francúzskom komediálnom priemysle asi celkom dobre zahniezdil a to je dobre. Pozerá sa na neho síce dobre asi ako na Sajfu a to teda vážne nie je kompliment, na druhej strane keď dostáva na držku tak mu to vážne prajete. Ide o blbinku ktorá pobaví ale netreba si ju pozrieť viac ako raz. 70% ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Podle hodnocení jsem počítal zhruba s průměrnou komedii, ale na hodnocení tady nedejte! Tohle byla naprostá pecka, která se může kadencí hlášek rovnat s legendárním Drž hubu. Neskutečně příjemné překvapení, skvělé vybraní herci, super francouzské prdelky a skvělý Christian Clavier. Jen díky němu jsem na tento film narazil, takže díky a posílám 5 hvězd. Pokud máte depresi, splín, cokoliv, tak tohle vás na určitou dobu z depky určitě vytáhne. :) ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem si myslela, že to bude další zoufale nevtipná komedie, jejíž zhlédnutí je jen ztrátou času. Nicméně zhruba od návštěvy jeskyně a následné situace kolem pádu ultralightu, u které jsem se dost nasmála, mě to začalo bavit. Mezi nejzábavnější okamžiky pak určitě řadím ty, v nichž vystupuje babička Jolanda. (65%) ()

Galerie (30)

Zajímavosti (6)

  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach na pobreží Atlantiku, v brazílskom štáte Bahia a trvalo od 12. januára do 27. februára 2015. (MikaelSVK)
  • Vo filme spomínaný maskot hotela Lamar a ohrozený vták Tukan modrozobý v skutočnosti neexistuje, avšak existujú iné tukanovité vtáky, pre ktoré je príznačné modré sfarbenie na zobáku, napr.: Tukan žltohrdlý, Tukan červenozobý a Tukan pestrý. (maestrotatum)

Reklama

Reklama