Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poslední rovnice tohoto školního roku je exclusivní přípravkou na prázdniny: Filmová série „Pařeb" + hororový žánr Found Footage + Brazílie = komedie Léto All Exclusive. Všechno začalo jako skvělá dovolená s kamarády a snoubenkou v brazilském ráji. Sluníčko, pláž, samba, rumba i rum, dovádění ve vodě, holky v bikinách. Právě tady chce Franck požádat svou snoubenku o ruku. Jeden den se skupina na prázdninách vypraví na výlet, otec snoubenky jim vnutí i stoletou babičku na elektrickém vozíku . . . střih! Najednou probíhá horečnaté pátrání. Z výletu do džungle se nevrátili, několik dní o nich nikdo neví, v oblasti jsou domorodé kmeny kanibalů. Až konečně! Najde se kamera na selfie tyči, kterou si jeden z nich vždycky všechno natáčel. A ukáže se, že to nebyl výlet, ale opravdový brazilský karneval katastrof. Drzou starou babičku by ještě přežili. Dvě sexy dívky, které se k nim přidají, taky nejsou to nejhorší. Lenochod je dokonce roztomilý. Ovšem jejich vlastní talent na vytváření šílených situací a průšvihů? Ten promění exotický ráj v kůlničku na dříví dřív, než bys řekl Pelé. Tukan by mohl vyprávět! (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (111)

heyda 

všechny recenze uživatele

Podle hodnocení jsem počítal zhruba s průměrnou komedii, ale na hodnocení tady nedejte! Tohle byla naprostá pecka, která se může kadencí hlášek rovnat s legendárním Drž hubu. Neskutečně příjemné překvapení, skvělé vybraní herci, super francouzské prdelky a skvělý Christian Clavier. Jen díky němu jsem na tento film narazil, takže díky a posílám 5 hvězd. Pokud máte depresi, splín, cokoliv, tak tohle vás na určitou dobu z depky určitě vytáhne. :) ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Udělat si výlet do Brazílie s kamarády a snoubenkou, jejíž otec tady provozuje hotel? To by mohla být fajn dovolená. Jenže když se celá skupina včetně starší babičky na elektrickém vozíku ztratí v džungli, může jít dokonce i o život! Co na tom, že hrdinové ničemu životohrožujícímu vystaveni nejsou, oni sami totiž vytváří životu nebezpečné situace a mají talent na průsery... Tohle byla tak ulítlá komedie, že se při vzpomínkách na některé scénky směju ještě teď. Je to tak šílené, tak nápadité, tak vtipné, že je to vlastně nezapomenutelné. Jedna vtipná situace střídá druhou, a je jedno, jestli se zrovna hlavní hrdinové dohadují o tom, jak jednomu z nich v jeskyni uříznout ruku, nebo jestli si zrovna smaží na sluníčku na kameni vejce tukana, který byl považován za vyhynulého, nebo jestli zrovna nechtěně zapalují místním indiánům jejich chýše. Jeden vtip střídá druhý, jedna situace je vtipnější než další, a o tom by měla komedie být. Proto hodnotím nadprůměrně a uděluji čtyři hvězdy. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Takové obyčejné pokračování, které si udrželo úroveň prvního filmu mimo jiné i tím, že bylo zvoleno trochu exotické prostředí. Film ale hlavně ukazuje to, jak Christian Clavier zestárnul a že se pomalu dostává do formy, v níž by namísto Asterixe mohl hrát spíše Obelixe. Sem tam se něčemu možná zasmějete. ()

majec4 

všechny recenze uživatele

Pacilo sa mi ako bola vacsina deja "odrozpravana" z nahravky najdenej kamery. Vlastne ta cast filmu je asi najlepsia. Ku koncu to uz zacalo trochu nudit, bolo to predvidatelne ako pocasie na Sahare. Na nahodny film v TV to celkom stacilo a bol som rad, ze som sa v Sobotu vecer nemusel trapit s nejakym tazkym filmom. ()

k.rakonos 

všechny recenze uživatele

Já se skvěle bavil. Nejdříve mě rozklepaná kamera trošku srala, ale ve výsledku to přispělo k netradiční bláznivé komedii s plno hláškami, gagy, atraktivním prostředím a krásnými ženami. Prostě komedie, co nezkazí den. Ještě, že přes O2 můžu film přetáčet, posunovat, několikrát jsem to použil, aby mi nějaká hláška neunikla. I stará babi jimi ve filmu nešetří. Jedna z nejlepších komedií za poslední roky. První, nenavazující díl Babysitting jsem neviděl a dle počtu hodnocení ho neviděl asi skoro nikdo (i tahle dvojka má velmi málo hodnotících), takže se k němu po téhle výborné zkušenosti zkusím dostat. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (6)

  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (ČSFD)
  • Vo filme spomínaný maskot hotela Lamar a ohrozený vták Tukan modrozobý v skutočnosti neexistuje, avšak existujú iné tukanovité vtáky, pre ktoré je príznačné modré sfarbenie na zobáku, napr.: Tukan žltohrdlý, Tukan červenozobý a Tukan pestrý. (maestrotatum)

Reklama

Reklama