Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Aplikácia s názvom Ryde pomáha osobám z Los Angeles prepraviť sa luxusným vozidlom z miesta na miesto. Jednoducho stačí zadať polohu, zavolať si prostredníctvom aplikácie Ryde šoféra a samozrejme zaplatiť. Problémom je ale to, že nikdy neviete, kto naozaj šoféruje vozidlo, do ktorého ste práve nastúpili. (Marceloo)

Recenze (12)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

6 704 ľudí, "dokopalo" tento absolútne, dejovo slaboduchý slasher, v ktorom stojí za zmienku tak akurát jedna scéna, na úroveň, a teraz si radšej sadnite, lebo toto bude zrejme nepochopiteľné pre mnohých fanúšikov žánru: priemerného hodnotenia 7,5 IMDb. Nie štyria, nie 704 ľudí, ale šesť tisíc 704 (!). Toto môže byť jedine práca "hackerov" ... ()

Hernycztek 

všechny recenze uživatele

Těžko říct o co tady mělo jít. Je v tom vidět touha po originalitě, ale provedení zůstalo daleko za nápadem. Z ničeho nic to začne a stejně tak to i potom skončí. Nebylo mi jasné, jakou roli měl sehrát rozhádaný pár, ten byl na plátně nejdéle a paradoxně nic důležitého nepředváděl. U vraha není moc jasný motiv jeho činů, ale očividně byl blázen vyžívající se v násilí. Potěšilo mě, že to jakžtakž dostálo slibu UNCENSORED, protože na nějakou tu nahou slečnu došlo a zakrvácené obličeje po několika ranách pěstí taky. Když přičtu jednu labužnicky chutnou gore scénku, tak nemůžu říct, že by mě to úplně zklamalo. Jízda v autě byla doprovázena vždy skvělou hudbou a noční LA vypadalo krásně. Nejvíc tomu tedy chyběl logický děj a vysvětlení podstatných událostí. Ubíhá to ale vcelku svižně, takže to sledovatelné je, když si od toho nebudete nic slibovat. Osobně to cítím přesně mezi 2 a 3 hvězdami. ()

Reklama

brasek odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutočné! Primitívny príbeh bez myšlienky a pointy, herecké výkony vyvolávajúce zvracanie. Hodnotím ako odpad, pretože toto filmárske dielo patrí do skupiny snímkov kde ma napína a tlčiem si hlavu o stenu. Obávam sa, že Brian Frank Visciglia nepovedal ešte posledné slovo a takéto nemožné akože horor/thrillery budú pokračovať. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Chlap zabije buchtu a taxikáře, jehož identitu si přivlastní a jezdí drožkou místo něj, přičemž občas nějakého zákazníka oddělá. Toť vše. Ne že by mi vadila absence zápletky, ale to by to musela být nějaká šílená jízda s nápaditým gore a to se tady nekonalo. Jedna odmlácená hlava halt jaro nedělá. Nicméně uznávám, že se na to vzdor všemu dalo občas i koukat a (ne)děj měl určitý spád. 35% s přivřenýma očima. ()

gulista 

všechny recenze uživatele

"Technológia nás zbližuje. Alebo možno len privádza cudzincov príliš blízko. Ale nakoľko môžete naozaj niekomu veriť? S novou aplikáciou nikdy neviete ku komu nastúpite do auta. Alebo či z neho vôbec vystúpite." Obsah ma zaujal, nápad a myšlienka celkom dobrá, ale... O vrahovi sa nič nové nedozvedáme, iba nevysvetliteľne vraždí a jeho konanie je nepochopiteľne hlúpe. Po pár minutách ma film prestal baviť a bolo mi jedno ako skončí. V niektorých momentoch je predvídateľný a nezachránili ho ani obnažené herečky. No a po otrasných záberoch na vrahovu tvár pri bodaní alebo mlátení sa to celé ešte viac zhoršilo. Za zmienku stojí asi len hudba, za ktorú sa film vyhol tomu najnižšiemu hodnoteniu. 20% ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama