Reklama

Reklama

Zloba: Královna všeho zlého

  • USA Maleficent: Mistress of Evil (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Přešlo pět let. Královna černé magie Zloba žije spokojeně na čarovných Blatech a její kmotřenka Růženka dospívá. Jejich vzájemný vztah, který se zrodil ze zrady a pomsty, rozkvetl a zkošatěl. Nicméně nenávist mezi lidmi a kouzelnými bytostmi nezmizela. Svatba mezi princem Filipem z království Ulstead a Růženkou ze sousedních Blat je důvodem k radosti, a mnozí doufají ve spojenectví mezi znesvářenými světy. Avšak nečekaný zvrat událostí a setkání s novými mocnými spojenci dostane Růženku a Zlobu na opačné strany Velké války, která podrobí jejich rodinná pouta náročné zkoušce. (Falcon)

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (302)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Mohl bych obšlehnout můj vlastní komentář k jedničce. Pro děti místy docela drsné a pochmurné, pro dospělé místy dost přeslazené, Aurora/Růženka vypadá stále stejně mongoloidně, ale na druhou stranu vizuálně je film moc pěkný, atd atd. Měl jsem tedy sice připravenou čtvrtou hvězdu za superpadoušskou Pfeifferku a za létající rohatce, ale závěrečný růžovoučký überhappyend mě totálně znechutil. ()

CinemaRanger odpad!

všechny recenze uživatele

Takže, co k tomu říct. Stejná hovadina jako první díl a sám nevím proč jsem na to šel. Ach, áno už vím - kamarádi mě na to vytáhli. Tohle utrpení jim nikdy nezapomenu. Naneštěstí jsem během filmu neusnul, takže jsem celých 118 minut čučel na přiblblou pohádka a občas se smál nad tím, jak je to špatný. Jaká to ztráta mého drahocenného času. Já nevím, to je jak kdybyste vzali Premiéra a dali mu fantasy rozměry, až na to, že místo Soukupa je tady Angelina Jolie a spousta dalších naprosto příšerných postav. ()

Reklama

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Angelině chybí jejích šestnáct dětí, a proto se tak zoufale upíná k jediné blonďaté dcerušce, která pobrala krásy alespoň za tři a půl vrstevnic. A právě Ennie je asi jediným důvodem, proč se dívat na tento bezbřehý splašek, jehož scénář mohla napsat kupříkladu čtrnáctiletá transsexuální dívka. 43 % Celosvětový příjem k 3. 3. 2020: $491,730,089, což je 2,66 násobek rozpočtu ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Celý čas som premýšľal, či je dvojka skutočne tak priamočiara, alebo sa mi to len zdá, prípadne, či na nás nevybafne nejakú časovú sľučku alebo čo. Jeden zvrat tu je, ale ten bol už použitý toľkokrát, že ide skôr o predvídateľné klišé. Na druhej strane tu aspoň fakt môžete úplne vypnúť mozog a užívať si peknú vizuálnu stránku, ale aj tu platí, že temnejšie ladenie prvého dielu a celková väčšia komornosť s menším počtom postáv bola v prvom prípade lepším riešením. Inak ako jednohubka určite neurazí, najmä výlety do podzemného sveta ulahodia očiam znaveným disneyovským infantilným vizuálom. No a zo scény prebudenia kráľa a jeho flegmatickej reakcie na novú situáciu, o ktorej nemal byť odkiaľ informovaný, sa môže stať wtf kult. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Zloba si dělá kozy? Kouzlo lehké podvratnosti prakticky zmizelo a krom technické preciznosti jediným společným znakem je, že princ, ač opatřen novou tváří, je exemplární jelito. Když se ztékají hradby a Růženina zlá tchýně přebírá manýry Cersei z Králova přístaviště, může se zdát, že se v Rønningovi probouzí fanda Game of Thrones, ale to všechno jsou jen falešné naděje. „Disney Flavours“ jsou tady tak výrazné, že vše mimo stranickou linii spolehlivě přehluší.. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (4)

  • Premiéra filmu měla původně proběhnout 29. května 2020, ale nakonec byla přesunuta na 18. říjen 2019 kvůli tomu, že studio Disney bylo z práce režiséra Rønninga tak nadšeno, že nechtěli čekat do května 2020. (Varan)
  • Než se Zloba (Angelina Jolie) zhmotní na věži, kde ji zasáhla královna (Michelle Pfeiffer) šípem, tak z ní utečou dva vojáci. V dalším záběru ale utíkají z věže zase. (Duoscop)

Související novinky

Disney oznámilo své plány

Disney oznámilo své plány

07.05.2019

Studio Disney čerstvě oznámilo své plány na příštích sedm let, a vzhledem k tomu, kolik toho je, pojďme se do toho rovnou pustit. Nejvýznamnější část novinky se pochopitelně týká nových Star Wars. Po… (více)

Reklama

Reklama