Reklama

Reklama

The Rush

všechny plakáty
Krátkometrážní / Sci-Fi
USA, 2015, 4 min

Recenze (8)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

O videoherním Starcraftu vím asi tolik, že existuje (a že je überpopulární v Koreji) a i přesto jsem si to užil. Není to totiž cílené (pouze) na fanoušky jako většina podobných projektů. Stojí to zcela na svých nohou a obstojí to tedy samo o sobě jako takové naturalističtější „spielbergovské rodinné sci-fi“. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Parádní kraťas z prostředí mého oblíbeného StarCraftu. Terranská planeta je napadena nemilosrdnými Zergy. Hraje tam i rozkošná Ellary Porterfield. :) Škoda že to není delší... "Nedostatek plynu." :D ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Jistě se to svého celovečerního filmu dočka, ale já to krom zpracování moc neocením, ale celkově se mi zdá že tento kratas nemá moc co říct. ( 29.8.16/MAC ) ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Takové o ničem, pokud to má být nějaká vlaštovka, tak jsem pro, jinak zbytečnost. Přitom SC toho tolik nabízí, na druhou stranu Zergling se mi líbil a konec je taky plus. ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Za 4 minuty se toho ve světě Starcraftu moc stihnout nedá, tak nám aspoň ukázali jak Zergové spolkli další planetu. Kdyby to bylo delší určitě by to neuškodilo. Jinak Zergové jsou uděláni pěkně, což jsem u Wonga očekával. Hodnocení: 60/100. ()

Reklama

Reklama