Reklama

Reklama

Barbie Rock’n Royals

  • USA Barbie in Rock 'n Royals (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Muzikálová pohádka pracuje s oblíbeným motivem záměny dvou naprosto odlišných charakterů. Jednou z aktérek kardinálního nedorozumění se stane křehká princezna Courtney (Barbie), která původně mířila na letní přípravný tábor pro dívky s modrou krví, místo toho se však ocitla na kempu pro rockery. Tady nahradila drsnou zpěvačku Eriku, kterou vlastní nedochvilnost poslala... ano, tušíte správně... mezi princezny. Obě dívky mají pochopitelně od počátku problémy splynout s davem, postupně si ale objevování dosud nepoznaných světů začnou užívat a skvěle se přitom baví. Tato idyla ovšem trvá jen do chvíle, než se na povrch dostane to, co doposud jen bublalo pod povrchem – oběma táborům hrozí řízená likvidace. Do čela boje za jejich záchranu se postaví právě Courtney a Erika. Ač jsou každá z jiného těsta, najdou společnou sílu a řeč ve výpravném hudebním finále, které nejen jim navždy změní život. (CinemArt)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (9)

PamelaJJK 

všechny recenze uživatele

Zkouknul jsem to společně s dcerou a bavil jsem se víc než ona. Animace klasická barbínovská, tak nemá cenu se nad tím pozastavovat. Divák znalý předchozích filmů ví, co může čekat a na druhou stranu mi nepřijde tak stupidní a tragická. A písničky znám i mnohem blbější, takže nakonec vlastně milé překvapení... Zřejmě mě to zastihlo ve zvláštním rozpoložení, kdy jsem vzal za vděk čímkoliv, protože v bedně stokrát reprízované pohádky mě už fakt neberou... Ani o ten vánoční čas... A zaujalo mě to i více než Mimoni, které jsme zkoukli před tím. A jelikož těm jsem dal za čtyři hvězdy, tak tady musím jít výš. Samosebou, nesmí se to brát vážně a koukat na to dospělým pohledem. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ne, z tohohle prostě odvázaný být nemůžu, protože ten snímek je nesmírně předvídatelný, ale popravdě, líbí se mi skutečnost, že jsou zde originální písničky, že na tomhle si pořád dá někdo záležet, i když nejsou nijak extra skvělé a hity z nich asi nebudou. Graficky příjemné a body za to, že mě to neštvalo. ()

Reklama

blondboss 

všechny recenze uživatele

Spojenie rozprávkova s rockom a zámena hlavných postáv - po tretí krát "prežutá" tá istá téma ako v predošlých dieloch Barbie série. Mám pocit, že tvorcom už naozaj dochádza dych a musím uznať, že staršie Barbie rozprávky mali šmrnc, čaro a na rozdiel od týchto nových snímkov aj nejakú tú poučnú vsuvku pre cieľové publikum. 40 % ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Příběh se zdál být dobrý, ale byly tam scény, kde to bylo hrůza, ale někdy to pak šlo. Jen ty písně byly hrozné. Někdo se tak strašně snažil to přeložit do češtiny plus nehezké hlasy z toho udělali písně na titul Hvězdné pěchoty. Kdyby je nechali v originálu s titulky, bylo by to lepší viz odkaz na originál v angličtině. ()

Liweixiaojie 

všechny recenze uživatele

Berúc v ohľad, že som videla skoro všetky Barbie filmy, tak toto bol neskutočný cringe. Na to, že to mal byť film o hudbe, tak až na ich main act boli všetky pesničky absolútne zabudnuteľné. A vtipnosť bola zredukovaná na jediný moment, keď sa jedna z roylas pokúsila rozmlátiť husle na štýl Matta Bellamyho. Kam sa to hrabe na princeznú a švadlenku. 2/10. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama