Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Romantický příběh vypráví jaké to je, když se každý den probudíte v jiném těle a každý den žijete život někoho jiného. Platí jedna jediná zásada – vyhněte se tomu, aby si někdo všiml, že na jeden den přebýváte v těle někoho jiného a nepleťte se do jeho života. Vše je v pořádku, až do rána, kdy se probudíte v těle Justina a zamilujete se do jeho přítelkyně Rhiannon. Od toho okamžiku všechna pravidla, podle nichž jste až do teď žili, přestávají platit. Konečně se objevil někdo, s kým chcete být den co den. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (103)

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Zvláštně zajímavý, probouzet se každej den v novým těle. Obsah jsem zapomněl, takže jsem byl zprvu dost mimo, co se to děje, ale když si to člověk pak srovná do souvislostí. Kupodivu to nebyla ani taková romantika, takže žádný citový vydírání. Nemělo to ani žádnej extra nepředvídanej zvrat. Těžko říct, jestli to takhle jednoduše je i v knížce. Dopadlo to fajn, a jsem rád za každý originální zpracování něčeho novýho. Lepší průměr. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Originální a vtahující zápletka snímku Every Day bohužel nezabrání faktu, že se pod tímto "nánosem" skrývá další průměrná podívaná s klišovitým průběhem a koncem. Škoda, potenciál na originální podívanou od začátku až do konce zde vážně byl. „I've seen the same colour blue fifty different ways through fifty different sets of eyes.“ ()

noelcoward73 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem narazil spíše náhodou. Námět velmi dobrý. Ale počítal jsem, že prvek fantasy bude zastoupen více, např. některá převtělení byla velmi krátká (hodina chemie). Ve druhé půlce se to už začínalo trochu opakovat, našlo se pár hlušších míst. Ale ve výsledku zklamán nejsem, i když jsem to dle synopse čekal o kousek lepší. Možná si v dohledné době přečtu předlohu. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Film „Every Day“ je taký moderne netradičný romantický príbeh. Základ samozrejme je dobre známy, ale aj napriek tomu celý príbeh je servírovaný svižne. Vzťah medzi „A“ a Rhiannon pôsobí romanticky. Aj keď sa to na prvý pohľad nezdá, tak takmer všetky vedľajšie postavy (prekvapivo hlavne Rhiannina rodina) majú veľmi malý vplyv na celý príbeh. Je tu vidieť snahu, malé kvapky originality a „skryté“ metafory, nad ktorými by sme sa mali zamyslieť. A to by sa malo hodnotiť. Z mojej strany napríklad so štyrmi malými hviezdičkami. Osobné hodnotenie: 80% (****) ()

Galerie (24)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se v Torontu (Kanada) od 6. července do 12. srpna. (PaTeXx)
  • Ve Spojeném království britská komise pro filmové klasifikace vydala certifikát 12A, za účelem odstranit čtyři sekundy filmu. Jednalo se o scény, které zahrnovaly obrazy sebevražedných metod. (griph)
  • V červnu roku 2017 bylo oznámeno, že společnost MGM získala filmová práva pro román „Every Day“. (griph)

Reklama

Reklama