Reklama

Reklama

Depeche Mode: Cover Me

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Hudební
Velká Británie, 2017, 4:51 min

Režie:

Anton Corbijn

Hrají:

David Gahan

Obsahy(1)

Cover Me je třetí singl ze čtrnáctého alba britské elektronické kapely Depeche Mode, který natočil jejich dvorní režisér Anton Corbijn. Skladbu napsal frontman kapely David Gahan a sám si v ní i zahrál roli astronauta ve skafandru se sovětskou vlaječkou, v níž se prochází ulicemi přímořské čtvrti Venice Beach, která je součástí Los Angeles. V průběhu klipu nastartuje jednomístnou kosmickou loď a vzápětí si zalítá ve vesmírném prostoru. V jednom z rozhovorů David Gahan řekl: „Při Cover Me jsem chtěl, aby byla tak trochu filmová, nosil jsem si totiž v hlavě představu o této krásné planetě, na které žijeme, a kterou nakonec sami zničíme...“ (Trajektt)

(více)

Recenze (3)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Corbijn využil prednakrútenú vieoprojekciu k turné nakoniec ako oficiálne video. Prečo nie, v tomto prípade to vážne vyšlo na jednotku, ale osobne som si pri počúvaní songu predstavoval aj poďľa textu niečo pod polárnou žiarou. Skutočne ale nikdy nepochopím, prečo sa nepustili do videa ku Going backwards, to mohol byť vážne hit. Chlapcom sa už evidentne nakrúcať klipy nechce a možno je to aj tým, že VH1 od albumu Delta machine na nich úlne kašle. Postihlo to ale aj U2, možno je to hudba už len pre nás vysoko nad 30. ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Nadherne black&white video v relaxacnim tempu a prijemny song, skvela kompozice a pulka klipu instrumentalni vesmirna meditace, po delsi dobe me to dokopalo jit na csfd ohodnotit videoklip, az tak je to dobry. 9/10 ()

Reklama

Reklama