Reklama

Reklama

Epizody(9)

Obsahy(1)

Mladá žena s amnézií hraje klíčovou roli v případu nezvěstné osoby. Pokud chce ale očistit své jméno, bude si muset vzpomenout. (Netflix)

Recenze (23)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hoci su herci uveritelni, holandstina celkom prijemna a hlavna predstavitelka velmi sympaticka, prve diely su dost "vatove" a obcas dost naivne. Vztahovka schvalne obcas matie a nezmyselne pasaze su potom vysvetlene az v zaverecnom dieli. Zato psychologicka linia manzelky je vyborna. Pribeh vo svojom vyusteni speje dost "sroubovane". Mierny nadpriemer. Ten zaver ma nedostal, hoci ma potesilo, ako nam ponukali viacerych "podozrivych". 65%. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Povedená záležitost, která se rozjede hlavně ve druhé polovině. Přiznám se, že jsem seriál nesledoval úplně na sto procent, ale asi od pátého dílu mě to fest chytlo a já dal vše na jeden zátah. Zcela nečekaně. Konec velmi překvapivý a mně osobně ani nijak nevadil a už vůbec jsem ho netipoval. I když ta osoba, co za to nakonec mohla, ta mně přišla divná už od začátku. ()

Reklama

zahadum 

všechny recenze uživatele

Vynikajúci thriller - seriál ktorý nemá hluché miesto, atmosféra by sa dala krájať,..občas až silný nádych do hororu...na jednotku technické spracovanie, výber hercov, temná a depresívna nálada ktorá ide z celého seriálu ma dostala...takýto seriál by dokázali natočiť aj slovenskí tvorcovia..museli by ale chcieť, mať nápad a schopnosti ...a pre všetkých ktorý vedeli záverečnú pointu už na začiatku...fajn..ste šikovní..tak šup šup..písať vlastné seriály :) už sa tešíme.... ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Dovolím si (opäť) oponovať. Nie poslednou časťou, ale už predposlednou, sa naštrbuje celkový dojem, z tohto inak výborného, psychologického thrilleru. Fakt som sklamaný, lebo úvodný "nášlap", je viac než slušnou záležitosťou. "Twisty" v závere mi nijak nevadia, no rozuzlenie - To už je "SILNÁ KÁVA" aj na mňa. Neskutočne to "uzemnilo". ()

taibrek 

všechny recenze uživatele

Na začiatku si stratený spolu s hlavnou postavou. Potom sa však postupne dostávame k vytúženej pravde o smrti dcéry a nájdení strateného syna detektíva. Takto nejak si predstavujem správnu krimi psycho mini sériu. Okolo hlavnej postavy je akosi priveľa smrti... Stačilo trochu z tej fantázie ubrať a kľudne by som tomu dal aj 5* ()

Galerie (47)

Související novinky

Reklama

Reklama