Reklama

Reklama

Live Fast Die: The GG Allin Story

všechny plakáty
Dokumentární / Krátkometrážní / Hudební
USA, 2008, 24 min

Hrají:

Merle Allin, GG Allin (a.z.)

Obsahy(1)

Krátkometrážny dokumentárny film o americkom spevákovi, hudobníkovi a textárovi GG Allinovi. Režisér Jay McBeth si dal záležať na získaní autentických materiálov a osobne sa skontaktoval s ľuďmi, ktorí stáli k GG Allinovi najbližšie.
Live Fast Die: The GG Allin Story mal premiéru pätnásť rokov po Allinovej smrti. (MM_Ramone)

Recenze (2)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobre poskladaný, premyslený a natočený krátkometrážny dokumentárny film o americkom spevákovi, hudobníkovi a textárovi GG Allinovi. Autor snímku režisér Jay McBeth musí byť silne oddaným fanúšikom tohto kontrovezného umelca. Dal si hodne práce so zháňaním materiálov a osobne sa skontaktoval s ľuďmi, ktorí boli s GG Allinom v najbližšom kontakte. Film "Live Fast Die: The GG Allin Story" mal premieru pätnásť rokov po Allinovej smrti. GG Allin bol fenomenálny zjav v undergroudovej punk rockovej scéne. Bol jedinečný a nenapodobiteľný. **** ()

Leb_Halabala 

všechny recenze uživatele

Upřímně si myslim, že todle je ideální materiál k prvotnímu poznání Ježíše Krista Allina, jednu z nejvýraznějších osob punk rocku. Krátké a výstižné zdokumentování GGho života bez zbytečnýho filosofování, propojený rozhovorama s lidma jemu blízkejma. ()

Reklama

Reklama