Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Audrey (Mila Kunis) a Morgan (Kate McKinnon) jsou nejlepší přítelkyně, které se nevědomky zapletou do mezinárodního spiknutí poté, kdy jedna z žen zjistí, že její bývalý přítel byl ve skutečnosti špión. Svět špiónů ale není úplně připravený na dvě všehoschopné ženské. (Vertical Entertainment)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (246)

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Překvapivě pohodová záležitost. Sice blondýna Kate McKinnon blábolila místy ale strašlivý číčoviny, ale jinak to zaujme nečekaně výbornou akcí, sestříhanou a nasnímanou, že by se leckterý vážný akční film mohl učit. Vtipné to více je než není, holkám to sluší a ukázalo se překvapivě mnoho různorodých hvězd a hvězdiček, například minirole Darriho Olafssona byla boží, potěšil i dlouho neviděný Paul Reiser. Konec je sice trochu zmatený a zvraty jsou trochu divočejší, ale jinak je to oddechovka tak akorát. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Akcna komedia v rovnakom style a kvalite ako Spion s Melissou McCarthy. Cize spickovo pevedene oldschool R-kove akcne sceny vs. neakcna vypln, ktora sice chce byt za kazdu cenu vtipna, ale ja som sa nesmial. Dvojka Mila Kunis a hlavne Kate McKinnon je este neznesitelnejsia ako Melissa McCarthy. Rozhodne ale nelutujem, ze som si film pustil, lebo akcne sceny su presne tym dokonalym kompromisom medzi realnymi kaskaderskymi kuskami a trikmi, ze na prvy pohlad neviem rozoznat, co je trik a co realny kusok, takze som si ich vychutnal. A to aj vdaka prehladnej kamere a strihu. Aj dnes vznikaju spickove oldschool akcne sceny. Len skoda, ze v takych imbecilnych komediach. 4/10. ()

Reklama

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Nehledě na to, že film působí spíše jako cestopis, je nutné uznat, že Mily Kunis je pro podobně stupidní role fakt škoda. Člověku nezbývá doufat, než že se urodí něco ve stylu The Black Swan. Film nemá kvalitu, a proto se snaží diváka zmást, jak jen je to možné. Divák tedy tiká pohledem sem a tam, aby nakonec odhalil hlavního padoucha, který je tak zjevně uhodnutelný, jako že Mila Kunis nakope babičce hýždě na Malé Straně. 62% Celosvětový příjmem k 25. 1. 2019: $75,318,544, což je 1,88 násobek rozpočtu ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Pár skvělejch kaskadérskejch kousků, sem tam ucházející akce, a jinak... jinak celkem tuctová dementní špiónská komedie. Přisprostlá, často trapná, a skoro nikdy vtipná (dávání blinkru během honičky ale pobavilo, to jo) P.S. Už sem se fakt naštval, a za každý další nechutný koule v jakýmkoliv filmu budu od příště natvrdo strhávat hvězdu. Co na tom ti scénáristi viděj, to fakt nikdy nepochopim. ()

rasttea 

všechny recenze uživatele

2 hvězdy pro Sama, 2 hvězdy pro Gillian, 1 hvězda pro lokace. 1 hvězda dolů za lacinné předškolácké fórky 1 hvězda dolů za Kate, která až příliš tlačí na pilu Suma sumárum tři celkové hvězdy, taky hlavně proto, že jsem to zvládla dodívat do konce. To však nic nemění na tom, že Sam, Gillian, Mila a ostatně i Justin mají rozhodně na víc. Díky Bohu. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (11)

  • Celosvětová premiéra snímku proběhla 25. července 2018 v Los Angeles. (Varan)
  • Ve 40. minutě nasedá modelka Ukrajinka Naděžda (Ivanna Sachno) do luxusního auta, které má českou SPZ. (UNK.Cory)

Související novinky

Šestá mise Toma Cruise vládne kinům

Šestá mise Toma Cruise vládne kinům

06.08.2018

Mission: Impossible – Fallout si o svém druhém víkendu připsala z amerických kin 35 milionů z celkem 4,395 lokací, a s přehledem si tak udržela pozici kasovní jedničky, překonat se ji nepovedlo ani… (více)

Reklama

Reklama