Reklama

Reklama

Smilf

(seriál)
Trailer 1
USA, (2017–2019), 8 h 53 min (Minutáž: 27–32 min)

Tvůrci:

Frankie Shaw

Hudba:

Daniel Hart

Hrají:

Frankie Shaw, Miguel Gomez, Samara Weaving, Rosie O'Donnell, Raven Goodwin, Anna Chanel Reimer, Connie Britton, Alexandra Mary Reimer, Marty York, Donald Li (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(18)

Obsahy(1)

Bridgette Birdová je inteligentní a bojovná mladá svobodná matka, která si klestí cestu životem v jižním Bostonu, obklopena velmi nekonvenční rodinou. Snaží se vyjít s penězi, což ji vede k impulzivním a někdy i nedospělým rozhodnutím. Bridget chce však v první řadě zajistit “lepší život” svému synovi. Komedie SMILF nabízí drsný a nepřikrášlený pohled na mateřství, sdílené rodičovství a ženskou sexualitu. Nenechte si ujít tento napůl autobiografický půlhodinový seriál od kreativní a neotřelé filmové tvůrkyně Frankie Shawové. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (4)

genSilver 

všechny recenze uživatele

Velmi, velmi příjemné překvapení. Děj o ničem, ale je natolik prosycen pozitivní energií, že každou epizodu končím s přiblblým úsměvem na tváři. Skvělá oddychovka s obstojnými dialogy, decentním humorem a nádhernou Frankie Shaw. ()

moudnik 

všechny recenze uživatele

Užívám si každý díl a nabíjím se pozitivní energií. Tolik drobných příběhů podobných těm, které jsem sám prožil, ukazuje jen to, že autorka ví. Ví, jak se žije mámě s děckem, a jak je to těžké i krásné zároveň. ()

Reklama

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Smilf mi docela i sedlo. Frankie Shaw znám hlavně z Blue Mountain State. Tady hraje výborně. Celý seriál mi přišel jak okleštěná verze Shameless (oboje Showtime), ale vůbec to nevadí. Příběh se zaměří na matku samoživitelku, která přes starání o dítě a práci nemá čas na sebe a tak kromě sexu ji chybí i hraní basketballu. Jednotlivé epizody jsou fajn a bavil jsem se skoro celý seriál. Občas mi přišlo něco trochu přehnaný, ale je to USA. Druhá série je jistá a už se moc těšim. 70% ()

Theker 

všechny recenze uživatele

Frankie Shaw beží o život ulicami Južného Bostonu. V čiastočne autobiografickej minisérii sa Frankie alias Bridgette pretĺka životom slobodnej mamičky. Neberie si servítky, rozdáva rany, ale ich aj prijíma. Je slobodná aj keď zo záväzkom, je mladá, aj keď na WNBA už nemá. Prvá séria je u mňa za plný počet. Frankie Shaw dala do toho skutočne všetko, išla s kožou na trh a to jej vynieslo nomináciu na zlatý glóbus. Už sa teším na druhú sériu, aj keď s istými obavami, aby sa po pár častiach nevytratil ten drajf, čo si prvá séria držala od začiatku po koniec. update po roku: Druhá séria nestratila nič z toho, čo robilo prvú skvelou. Možno práve naopak a aj vďaka výraznejšiemu feminizmu či famóznej westernovej časti. 100% ()

Galerie (155)

Zajímavosti (1)

  • Scénu, ve které je Frankie Shaw ve vaně plné mléka, si nejen sama napsala, ale i zrežírovala. (Duoscop)

Reklama

Reklama