Reklama

Reklama

Plán útěku 3

  • USA Escape Plan: The Extractors (více)
Trailer 1

Daya Zhangová (Melise), dcera hongkongského obchodního magnáta Wu Zhanga (Russell Wong), kupuje ve Spojených státech prostory pro novou pobočku otcovy společnosti Zhang Innovations. Po prohlídce továren v Mansfieldu ve státě Ohio ji i s doprovodem i přes odpor ochranky unesou žoldnéři. Únosci zanechají omráčenému šéfovi ochranky Bao Yungovi flash disk adresovaný bezpečnostnímu expertovi Rayovi Breslinovi (Sylvester Stallone), který je odborníkem na útěky z dobře zabezpečených věznic. Vzápětí je unesena i Breslinova partnerka Abigail Rossová (Jaime Kingová). Jak se ukáže, nový Breslinův nepřítel není až tak zcela nový a jeho touha po pomstě má kořeny v dávné minulosti. Ray Breslin a jeho parťáci Trent DeRosa (Dave Bautista) a Jules (Lydia Hullová) se společně s čínskými kolegy Shenem (Max Zhang) a Bao Yungem vydávají do Lotyšska, aby z obrovského vězení známého jako Ďáblova stanice zachránili dvě unesené ženy – Dayu, dceru hongkongského technologického magnáta a Breslinovu přítelkyni Abigail. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (116)

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Opakuji co jsem řekl už mnohokrát. První Plán útěku beru jako samostatnou kapitolu. Další dva filmy klidně jako pokračování sebe sama vezmu v potaz. Dostává se mi tudíž do ruky a před oči čistý béčkový průvan. V hlavní roli mám svého oblíbence a v určitým slova smyslu vzor. Co víc si přát? Pokud do toho jdu přesně s tímhle, tak vlastně téměř nic. Sly kosí svoje nepřátelé sebevědomě, tak jak ho známe. Občas udělá něco alá John Rambo a to pak srdce zaplesá. Navíc se dočkáme mírného překvapení, které si u filmu se Stallonem snad ani nepamatuji. Příběh je bloboučký a ostatní postavy za moc až na Bautistu nestojí. Co musím vytknout je hrozně laciné a protivné prostředí. Přesto jsem se díky svému dětskému hrdinovi vrátil o pěkných pár let zpátky. A díky tomu si tu 4tou hvězdu s radostí dám. 72 procent. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Po minulé hrůze přichází o něco menší hrůza. Stallone už se zřejmě otrkal a bojím se že mu pobyt v těchto céčkových vodách zalíbí. Příběhově je to opět docela bída, opět je jasné že chlebodárci jsou z Číny, ale právě ti mají na svědomí občas solidní rvačku. Zvláštní je že se zcela upouští od nějakého promakaného útěku z vězení. 30% ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Pamatujete, když byly v módě “direct to dvd” sequely (tehdy v hojné míře prequely bez původních představitelů)? No, tak Escape plan je přesně toto. Dvojka ještě tak nějak ukazovala semtam něco zajímavého a tolik nenudila, ovšem trojka se jen točí na místě a je absolutně o ničem. Sly jako kdyby na dobu natáčení ztratil svoje charisma a Bautista přijal roli jenom proto, aby si mohl na place pokecat se Stallonem a zbytek mu byl úplně jedno (díky bohu za alespoň jednu výbornou scénu, kdy zástup panáků pokropí brokovnicí). Sbohem a nikdy naviděnou. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Asi je to lepší než dvojka, tady se možná tvůrci snažili napravit reputaci, ale i tak je to film zbytečnej. Vlastně už to ani není o útěku z vězení, ale o akci s asijskýma bojovýma prvkama, který jsou sice efektní, ale nemají nic společnýho s jedničkou. Tam šlo opravdu o plán a přípravu, jak se dostat z lochu ven, tady se skupinka super vybavených ranařů prostřílí dovnitř, aby mohli spokojeně zase vyjít ven. S. Stallone tohle asi nemá zapotřebí, i když rány pěstí umí rozdávat i po sedmdesátce. Doufejme, že přístě si vybere něco lepšího... ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

(Pravdepodobne) záverečné dielo príbehu „Escape Plan“. Keď sa naozaj jedná o ukončenie tohto príbehu, tak sa jedná o dosť nedôstojný záver. Posledné dielo totiž je pod úrovňou klasických B-vých snímok a len ľahký vietor z východu v ňom drží silu. Spackaný(á): réžia, príbeh, výprava a záver. (Ešte k tomu veľa deravých a nevypravovaných scén). P.S.: Nikdy som nemyslel, že po skvelom debutu klesneme tak hlboko. Osobné hodnotenie: 58% (*) ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Ve filmu je k vidění scéna, kde se porvou Dave Bautista (Trent) a Rob de Groot (Ralf), která je bezpochyby zajímavá, protože Rob na předešlých filmových projektech zastupoval Bautistu jako kaskadérský dublér. (Rominator)

Reklama

Reklama