Reklama

Reklama

Plán útěku 3

  • USA Escape Plan: The Extractors (více)
Trailer 2

Daya Zhangová (Melise), dcera hongkongského obchodního magnáta Wu Zhanga (Russell Wong), kupuje ve Spojených státech prostory pro novou pobočku otcovy společnosti Zhang Innovations. Po prohlídce továren v Mansfieldu ve státě Ohio ji i s doprovodem i přes odpor ochranky unesou žoldnéři. Únosci zanechají omráčenému šéfovi ochranky Bao Yungovi flash disk adresovaný bezpečnostnímu expertovi Rayovi Breslinovi (Sylvester Stallone), který je odborníkem na útěky z dobře zabezpečených věznic. Vzápětí je unesena i Breslinova partnerka Abigail Rossová (Jaime Kingová). Jak se ukáže, nový Breslinův nepřítel není až tak zcela nový a jeho touha po pomstě má kořeny v dávné minulosti. Ray Breslin a jeho parťáci Trent DeRosa (Dave Bautista) a Jules (Lydia Hullová) se společně s čínskými kolegy Shenem (Max Zhang) a Bao Yungem vydávají do Lotyšska, aby z obrovského vězení známého jako Ďáblova stanice zachránili dvě unesené ženy – Dayu, dceru hongkongského technologického magnáta a Breslinovu přítelkyni Abigail. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (116)

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Celkom vydarená jednotka, o dosť slabšia dvojka ktorá sa len tak tak dala pozrieť. A Stallone sa pustil do trojky. Escape plane s názvom The extractor sa ale po nevýraznej dvojke dal. Stallone tu je znova pomerne krátko a to je na škodu, niečo chýbalo. Nič veľké nečakajte. To reálne bol v tomto filme aj 50 cent? 3* ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Po minulé hrůze přichází o něco menší hrůza. Stallone už se zřejmě otrkal a bojím se že mu pobyt v těchto céčkových vodách zalíbí. Příběhově je to opět docela bída, opět je jasné že chlebodárci jsou z Číny, ale právě ti mají na svědomí občas solidní rvačku. Zvláštní je že se zcela upouští od nějakého promakaného útěku z vězení. 30% ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Celá série je hodně nevyrovnaná z jedničky si většina lidí ustříkla z toho, že tam byl Arnold s Sylvestrem a z neznámých důvodů se dostala do červených čísel dvojka byla sračka a tohle je lepší průměr. Nejprve menší zklamání jelikož to nenavazuje na dvojku jelikož co bylo na ní nejlepší bylo ten konec a zajímalo mě kam to bude směřovat což se bohužel asi nedozvím. Jinak k filmu jak tu někteří píšou laciné béčko bez scénáře (během ani ne 5 minut se zde dozvíme kde záporák sídlí a to pouze podle jen jednoho náboženského obrazu Dave Bautista si zde chodí po věznici s puškou a hraje s tam na Ramba a střílí na počkání to tam jako nebyla žádná ochranka ) a bez nějakých hereckých výkonů. Plusem je to, že Stallone zde má oproti dvojce více prostorů a něco předvede a výší porce brutality naopak mínusem je hlavní záporák , který je totální looser, který se zmůže maximálně na zabíjení rukojmích, scénář a logika postav a jejich herecké výkony (ten asiat si tam hrál na Karate Kida nebo co to tam bylo za parodii navíc vypadá jak ženská a na konci, když odejde z ženskou vypadá to divně). ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Ten Stallone už mě fakt začíná srát..celej film tam čumim na nevýrazný čínany (zase!) a pak si tam zase přiběhne ke konci Stelůnek a rozdá si to s hlavním záporákem. Proč?? Vdyt tam celej film brečel do mobilu.. to stejný Bautista, ten dělá uplný hovno. Dal bych půl hvězdy za Sawu a Bernhardta, ale to tady nejde takže jasnej odpad a jděte se s timhle vysrat. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Po otřesném Plánu Útěku 2 jsem nakonec našel odvahu a pustil jsem si Plán Útěku 3. Přesně o tu jednu hvězdičku a těch 6 procent tady, je to lepší než dvojka, ale stále se jedná o debilní film, který nechci nikdy už vidět a hlavně jde stále úplně o zbytečný film. Nebavilo mě to vůbec. Natočeno za 20 dní? Možna tak za jeden večer. Devon Sawa jako záporák celkem vtipný a možna bych se mu smál do obličeje, jak se snaží vypadat jako ulta drsňák. Nebavil mě ani Stallone. Celkově je to prostě průser, ale stále lepší než dvojka. Děkuji za opravdu velice příjemně (celkově) ztravené cca 3 hodiny (dvojka+trojka). Můžu být jen vděčný, že nenatáčeli i 4...5...6... Nikdy víc! ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Ve filmu je k vidění scéna, kde se porvou Dave Bautista (Trent) a Rob de Groot (Ralf), která je bezpochyby zajímavá, protože Rob na předešlých filmových projektech zastupoval Bautistu jako kaskadérský dublér. (Rominator)

Reklama

Reklama