Reklama

Reklama

Plán útěku 3

  • USA Escape Plan: The Extractors (více)
Trailer 1

Daya Zhangová (Melise), dcera hongkongského obchodního magnáta Wu Zhanga (Russell Wong), kupuje ve Spojených státech prostory pro novou pobočku otcovy společnosti Zhang Innovations. Po prohlídce továren v Mansfieldu ve státě Ohio ji i s doprovodem i přes odpor ochranky unesou žoldnéři. Únosci zanechají omráčenému šéfovi ochranky Bao Yungovi flash disk adresovaný bezpečnostnímu expertovi Rayovi Breslinovi (Sylvester Stallone), který je odborníkem na útěky z dobře zabezpečených věznic. Vzápětí je unesena i Breslinova partnerka Abigail Rossová (Jaime Kingová). Jak se ukáže, nový Breslinův nepřítel není až tak zcela nový a jeho touha po pomstě má kořeny v dávné minulosti. Ray Breslin a jeho parťáci Trent DeRosa (Dave Bautista) a Jules (Lydia Hullová) se společně s čínskými kolegy Shenem (Max Zhang) a Bao Yungem vydávají do Lotyšska, aby z obrovského vězení známého jako Ďáblova stanice zachránili dvě unesené ženy – Dayu, dceru hongkongského technologického magnáta a Breslinovu přítelkyni Abigail. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (116)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

(Pravdepodobne) záverečné dielo príbehu „Escape Plan“. Keď sa naozaj jedná o ukončenie tohto príbehu, tak sa jedná o dosť nedôstojný záver. Posledné dielo totiž je pod úrovňou klasických B-vých snímok a len ľahký vietor z východu v ňom drží silu. Spackaný(á): réžia, príbeh, výprava a záver. (Ešte k tomu veľa deravých a nevypravovaných scén). P.S.: Nikdy som nemyslel, že po skvelom debutu klesneme tak hlboko. Osobné hodnotenie: 58% (*) ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Tak jsem to konečně viděl :-) Tak pojďme k hodnocení.Prvně musím říct,že hodně záleží na tom s jakými očekáváními do toho půjdete.Pokud čekáte něco ve stylu prvního dílu tak budete zklamáni,ale pokud chcete dobré akční béčko tak budete naopak podle mě dost spokojeni.Jelikož je Stallone jeden z mých dvou nejoblíbenějších herců tak jsem si zjistil o tom filmu dost dopředu o co tak půjde a co mam právě čekat,takže nenastalo zklamání. Další bod na který upozorním je to,že pokud někdo chce vidět tento film tak zřejmě viděl právě první díl,ale i druhý, který je hodně kritizovaný,což vcelku chápu,ale tam to právě bylo těmi přehnanými nadějemi ,že to zopakuje první díl.Naopak šlo u druhého kousku o to,že to byl čistě čínský akční film s minimální účastí právě Slye ,který tomu dal spíše jen obličej na plakát a měl malou roli,kterou přijal nejspíše proto,aby mu čínská produkce financovala nového Ramba a nové Postradatelné.Tím pádem k tomu asi přistoupíte opatrně. Takže když to budu hodnotit jako akční béčko tak tento v pořadí třetí díl má dost slušnou akci jak v podání Stallona tak i asijských herců a svůj souboj tam má i dnes oblíbený Bautista. Příběh je o pomstě než o nějakém proklouznutí do věznice,o čemž tato série je,takže by se to klidně mohlo jmenovat jinak,ale to mi nějak nevadí,dějově to je s minulými díly provázané dobře. Po těchto stránkách je to samé plus,ale samozřejmě to má i mínusy,pro mě tedy jedno a to,že je vidět jak měli menší možnosti než by tomu slušelo.Nejvíc mi to vadilo na světle,ano na světle,je to hodně tmavý film.V prostředí věznice se to dá ještě pochopit,protože je to tam osvětleno jen žárovkami,ale i tak to mohlo po této stránce být lepší a to nemluvím o jiných lokacích ,které jsou taky hodně tmavé. Takže když to shrnu tak dobré akční béčko,které má dobré obsazení,dá se říct klasický příběh,ale dobře udělaný,akce je hodně syrová až brutální a film má dobré tempo.Mínusy už jsem zmínil.Pokud jste fandy Stallona tak si myslím,že jako průměrný akční film to poslouží dobře,já to trochu asi nadhodnotím, a navíc když jsem dal dvojce tři hvězdy,kdežto toto je podle mě lepší,ale co no :-) Za mě tedy celkově 70% a čtyři hvězdy. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA Tržby Celosvetovo ▐ Úmornejšie než béčkový druhý diel a to už je čo povedať. Strašne zbytočné pokračovanie, ktoré je až moc povrchné, bez poriadnej iskry, dosť to trpí na tých nastrelených dramatických oblukoch. /25%/ ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Ray Breslin sa vracia v treťom filme "Escape Plan: The Extractors". Čo by som nazval skutočné pokračovanie "Escape Plan". Séria, ktorá mala potenciál nakoniec končí tu v relatívne priemernom počine. Ak mám byť úprimný, táto séria je pre mňa veľmi zaujímavá a Ray Breslin bol pre mňa zaujímavou postavou. V prvom filme som mal pocit, že sme mali jednoduchý thriller s dobrou zápletkou, kde sme mali útek z väzenia a dve veľké akčné legendy sa postavili spolu bok po boku. A fungovalo to. "Escape Plan 2: Hades" je však úplne iná story. To bolo mizerné pokračovanie, ktoré sa sústredilo na nesprávne postavy, plné otrasných efektov a veľmi zlého príbehu, kde som mal pocit, že sme skoro padli na dno. A moc som po tom filme neočakával. A teraz tu máme tretie pokračovanie. Pozitívnou správou je, že sa opäť sústredíme viac na Rayov príbeh. Áno je tu ešte aj druhá línia, ktorá sa venuje únosu Zhangovej dcéry. A celkovo to dokopy nejako v pohode funguje. Dejové línie sa podľa mňa nejako výrazne nerušia, je to v pohode pozerateľné a okrem toho tu máme padoucha, ktorý si svoju rolu veľmi užíva a teší sa, keď môže niekomu ubližovať. Čo ho robí celkom zaujímavým. A je to tentokrát oveľa osobnejšie a silnejšie než naposledy. Okrem toho má film aj pár prekvapení, ktoré ma skutočne dostali, no dokázali vyburcovať hnev v závere na ešte vyššiu úroveň. A podľa mňa to fungovalo. Efekty tohoto filmu sú však stále mizerné a akcia je slabá. Nie tak hrozná ako naposledy, ale stále slabá. A hoci niektoré veci ma príjemne prekvapili, tak reálne je to stále jednoduchá story o pomste. Nemôžem povedať, že by to nefungovalo, ale aj tak nemôžem povedať, že by to bolo nejako vysoko zaujímavé. Film nejako osobne odporúčať nemôžem, no som rád, že som ho videl. A som rád, že to nešlo až na také dno ako v poslednom pokuse. A okrem toho musím uznať, že Bautista je pán. Hodnotenie: C+ ()

honajz 

všechny recenze uživatele

A to jako bylo všechno? Naprosto plochý a zcela klišovitý scénář, kde jeden zloun někoho unese, sem tam někoho z unesených zabije, ale podle ikony Ray zjistí, kde se to místo v celém tom širém Rusku nachází, přistane a naprosto nenápaditě s pomocí jednoho kung-fu ťamana skoro všechny osvobodí. Skoro. Takže jedeme v jedné jediné ploché linii, tupé i na akční direct-to-dvd céčko, a když pak dojde na souboj se záporákem, tak bum prásk říz a je konec. A to jako bylo všechno? Navíc jsem se furt nemohl dopočítat postav - buď tam chvílemi někdo přebýval, pak zas chyběl, jednou byli záporáci všude, a pak zas v chodbách ani jeden. Navíc to celé vlastně o úniku ze sofistikovaného vězení ani není, spíš to chvílemi připomíná nové Ramby nebo Expendables. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Ve filmu je k vidění scéna, kde se porvou Dave Bautista (Trent) a Rob de Groot (Ralf), která je bezpochyby zajímavá, protože Rob na předešlých filmových projektech zastupoval Bautistu jako kaskadérský dublér. (Rominator)

Reklama

Reklama