Reklama

Reklama

Plán útěku 3

  • USA Escape Plan: The Extractors (více)
Trailer 1

Daya Zhangová (Melise), dcera hongkongského obchodního magnáta Wu Zhanga (Russell Wong), kupuje ve Spojených státech prostory pro novou pobočku otcovy společnosti Zhang Innovations. Po prohlídce továren v Mansfieldu ve státě Ohio ji i s doprovodem i přes odpor ochranky unesou žoldnéři. Únosci zanechají omráčenému šéfovi ochranky Bao Yungovi flash disk adresovaný bezpečnostnímu expertovi Rayovi Breslinovi (Sylvester Stallone), který je odborníkem na útěky z dobře zabezpečených věznic. Vzápětí je unesena i Breslinova partnerka Abigail Rossová (Jaime Kingová). Jak se ukáže, nový Breslinův nepřítel není až tak zcela nový a jeho touha po pomstě má kořeny v dávné minulosti. Ray Breslin a jeho parťáci Trent DeRosa (Dave Bautista) a Jules (Lydia Hullová) se společně s čínskými kolegy Shenem (Max Zhang) a Bao Yungem vydávají do Lotyšska, aby z obrovského vězení známého jako Ďáblova stanice zachránili dvě unesené ženy – Dayu, dceru hongkongského technologického magnáta a Breslinovu přítelkyni Abigail. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (116)

luka4615 odpad!

všechny recenze uživatele

Přesně o jeden zoufalý obličej Slye lepší než příšerný druhý díl. Tak přesně takto by se dal v jedné větě popsat snímek Escape Plan: The Extractors, jehož jedinou přidanou hodnotou je pár soubojů. Až na tento detail je i tento počin naprosto nepochopitelnou záležitostí, u níž budete jen zmateně kroutit hlavou nad tím proč vlastně vznikl. Opět se tedy musím opakovat když napíšu, že tohle vážně hodně bolelo. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Po otřesném Plánu Útěku 2 jsem nakonec našel odvahu a pustil jsem si Plán Útěku 3. Přesně o tu jednu hvězdičku a těch 6 procent tady, je to lepší než dvojka, ale stále se jedná o debilní film, který nechci nikdy už vidět a hlavně jde stále úplně o zbytečný film. Nebavilo mě to vůbec. Natočeno za 20 dní? Možna tak za jeden večer. Devon Sawa jako záporák celkem vtipný a možna bych se mu smál do obličeje, jak se snaží vypadat jako ulta drsňák. Nebavil mě ani Stallone. Celkově je to prostě průser, ale stále lepší než dvojka. Děkuji za opravdu velice příjemně (celkově) ztravené cca 3 hodiny (dvojka+trojka). Můžu být jen vděčný, že nenatáčeli i 4...5...6... Nikdy víc! ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Video béčko ako od Lundgrena / Seagala, avšak s tým, že oproti otrasnej, rok starej dvojke tu nastalo výrazné zlepšenie. Stallone tu našťastie už nie je len na pár minút a keď sa dostane do akcie, tak to stojí za to, niektoré zabitia tu má fakt drsné a efektné, až trochu navnadia na nového Ramba. Bautista je tiež v pohode, ale zo sidekickov ma potešil hlavne záporácky majster bojových umení Daniel Bernhardt, ktorý vo svojich malých roličkách (skoro) nikdy nesklame. Ináč sú všetky ostatné postavy na smiech; hlavne Devon Sawa ako hlavný boss. O to viac poteší, ako mu Sylvester naloží vo finále. Celkovo to ušlo, ale 4ku už netreba. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Pamatujete, když byly v módě “direct to dvd” sequely (tehdy v hojné míře prequely bez původních představitelů)? No, tak Escape plan je přesně toto. Dvojka ještě tak nějak ukazovala semtam něco zajímavého a tolik nenudila, ovšem trojka se jen točí na místě a je absolutně o ničem. Sly jako kdyby na dobu natáčení ztratil svoje charisma a Bautista přijal roli jenom proto, aby si mohl na place pokecat se Stallonem a zbytek mu byl úplně jedno (díky bohu za alespoň jednu výbornou scénu, kdy zástup panáků pokropí brokovnicí). Sbohem a nikdy naviděnou. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

O chlp lepšie ako predošlý diel, tu aspoň Sly hral prvé husle a bol tu dlhšie, no tak či tak je to riadna nízkorozpočtová bečkovina. Škoda, že útek z väzenia sa nekoná, žiadne super cely tu v trojke nie sú, ako v predošlých dieloch. Tu sme dostali dvojitý príbeh o odplate, čiže klasický akčňák. Na sériu to nadväzuje celkom fajn, hlavne na prvý diel, keďže už tam sa vydláždila pomsta pre tento tretí plán úteku. Je fajn, že okrem drsného Slya si v záverečnom finále zakopú aj mená ako Bautista, či Bernhardt, pretože každý z nich tu dostane priestor na svoju bitku. Za aziatov tu spoľahlivo kope Max Zhang a skutočne sa to dobre sleduje. Kamera v pohode, akcia v norme. Séria síce spadla do šedého akčného nízkorozpočtového béčkového akčňáku, ale kvôli pár menám ma to bavilo. 50% - 2* ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Ve filmu je k vidění scéna, kde se porvou Dave Bautista (Trent) a Rob de Groot (Ralf), která je bezpochyby zajímavá, protože Rob na předešlých filmových projektech zastupoval Bautistu jako kaskadérský dublér. (Rominator)

Reklama

Reklama