Reklama

Reklama

Plán útěku 3

  • USA Escape Plan: The Extractors (více)
Trailer 1

Daya Zhangová (Melise), dcera hongkongského obchodního magnáta Wu Zhanga (Russell Wong), kupuje ve Spojených státech prostory pro novou pobočku otcovy společnosti Zhang Innovations. Po prohlídce továren v Mansfieldu ve státě Ohio ji i s doprovodem i přes odpor ochranky unesou žoldnéři. Únosci zanechají omráčenému šéfovi ochranky Bao Yungovi flash disk adresovaný bezpečnostnímu expertovi Rayovi Breslinovi (Sylvester Stallone), který je odborníkem na útěky z dobře zabezpečených věznic. Vzápětí je unesena i Breslinova partnerka Abigail Rossová (Jaime Kingová). Jak se ukáže, nový Breslinův nepřítel není až tak zcela nový a jeho touha po pomstě má kořeny v dávné minulosti. Ray Breslin a jeho parťáci Trent DeRosa (Dave Bautista) a Jules (Lydia Hullová) se společně s čínskými kolegy Shenem (Max Zhang) a Bao Yungem vydávají do Lotyšska, aby z obrovského vězení známého jako Ďáblova stanice zachránili dvě unesené ženy – Dayu, dceru hongkongského technologického magnáta a Breslinovu přítelkyni Abigail. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (116)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Video béčko ako od Lundgrena / Seagala, avšak s tým, že oproti otrasnej, rok starej dvojke tu nastalo výrazné zlepšenie. Stallone tu našťastie už nie je len na pár minút a keď sa dostane do akcie, tak to stojí za to, niektoré zabitia tu má fakt drsné a efektné, až trochu navnadia na nového Ramba. Bautista je tiež v pohode, ale zo sidekickov ma potešil hlavne záporácky majster bojových umení Daniel Bernhardt, ktorý vo svojich malých roličkách (skoro) nikdy nesklame. Ináč sú všetky ostatné postavy na smiech; hlavne Devon Sawa ako hlavný boss. O to viac poteší, ako mu Sylvester naloží vo finále. Celkovo to ušlo, ale 4ku už netreba. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

O fous lepší než druhej díl, ale pořád těžký béčko, který stále smrdí malym rozpočtem (výprava naprosto minimální a hudba opět děsná). Ani se nedivim, že se šlo rovnou na nosiče bez návštěvy kina. Možná se oproti minule trochu zlepšila filmařina, pár bitek docela zaujalo a Stallone má aspoň o něco víc prostoru. Pořád ale žádnej zázrak a stejně jako v předchozím případě jde o zbytečný pokračování, který původnímu bijáku nesahá ani po kotníky. Kvalitativně taková průměrná Seagalovka. Víc jak dvě silnější hvězdy za pár akčních momentů a Stalloneho dát nelze. ()

Reklama

Garson 

všechny recenze uživatele

Hodně slabý podprůměrný film který skoro nemá čím zaujmout snad jen celkem pohlednou unesenou dcerou čínského milionáře a dokonalým závěrečným songem,písní Shoot You Down od WØLFFE.Oceňuji však na tomto filmu jednu věc,že nemusím číst stupidní komentáře typu:,,Není to podle knižní předlohy,postavy se liší oproti knize" a další voloviny.Divák tu může naštěstí jen porovnávat s předchozími díly Plánu útěku a jedničce která se hodně povedla i humorem byla nabitá se další díly již nikdy nevyrovnají.Stallone je v mnoha ohledech precizní,ale prostě model nastavování jaký před lety uplatnil na sériích o Rockym a Rambovi nelze uplatňovat do nekonečna a na všechno.Chápu Sylvestra Stalloneho že chtěl navázat na úspěch jedničky a svézt se na opojné originalitě filmu a tak po hlavě skočil do druhého dílu na kterém pohořel,teď zkusil uplatnit své zkušenosti i ve třetím dílu,ale také žádná sláva a tak trochu mi připomněl manželské páry které mají jedno dítě holku nebo kluka a rozhodnou se pro druhé aby měly doma obě pohlaví a ono to nevyjde a tak to zkouší několikrát až nakonec mají doma třeba čtyři dcery nebo čtyři syny a na další pokusy už zklamaně rezignují.,,Slyšíš to Sylvestře?Také rezignuj nebo se staneš "hrdinou" v sérii filmů o ničem". ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Stále to nemá produkční kvality starších Stalloneho béček typu D-Tox a Sejměte Cartera, ale už to nebolí. John Herzfeld přeci jen není céčkový patlal a minimálně chápe to, jak by se měl vyprávět příběh a že akce je lepší, když do ní nervete dvacet střihů za vteřinu. Nemluvě o chytrém "uzemnění" konceptu, kdy tvůrci tentokrát rozumně pracují s tím, že nemají peníze. Sci-fi dvojka se pak v podstatě rovnou ignoruje a třetí díl dějově přímo navazuje na jedničku, což dává fanouškům příležitost k tomu, aby se nikdy nemuseli do otřesného Hádesu vracet. Trojka je naopak film, který člověk čas od času klidně zapne v televizi a bez újmy ho absolvuje. Na jedničku stále chybí několik mil, ale oči z toho tentokrát nekrvácí a Sly není jen do počtu. V rámci béčkového žánru neurážející kousek. To je něco, v co jsme po úděsné dvojce vážně ani nedoufali. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

A to jako bylo všechno? Naprosto plochý a zcela klišovitý scénář, kde jeden zloun někoho unese, sem tam někoho z unesených zabije, ale podle ikony Ray zjistí, kde se to místo v celém tom širém Rusku nachází, přistane a naprosto nenápaditě s pomocí jednoho kung-fu ťamana skoro všechny osvobodí. Skoro. Takže jedeme v jedné jediné ploché linii, tupé i na akční direct-to-dvd céčko, a když pak dojde na souboj se záporákem, tak bum prásk říz a je konec. A to jako bylo všechno? Navíc jsem se furt nemohl dopočítat postav - buď tam chvílemi někdo přebýval, pak zas chyběl, jednou byli záporáci všude, a pak zas v chodbách ani jeden. Navíc to celé vlastně o úniku ze sofistikovaného vězení ani není, spíš to chvílemi připomíná nové Ramby nebo Expendables. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Ve filmu je k vidění scéna, kde se porvou Dave Bautista (Trent) a Rob de Groot (Ralf), která je bezpochyby zajímavá, protože Rob na předešlých filmových projektech zastupoval Bautistu jako kaskadérský dublér. (Rominator)

Reklama

Reklama