Reklama

Reklama

Day of the Dead: Bloodline

  • Austrálie Day of the Dead: Bloodline (více)
Trailer

Studentka medicíny Zoe (Sophie Skelton) se stará o svého pacienta Maxe (Johnathon Schaech), který je zvláštní nejen kvůli své krvi, kterou Zoe zkoumá, ale i proto, že je jí naprosto posedlý. Během studentského večírku se Max pokusí Zoe znásilnit a je napaden oživlou mrtvolou. Max se Zoe nechce vzdát i přesto, že již není člověkem, ale krvelačným monstrem. (Lucccy.N)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (63)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Po vypuknutí apokalypsy žije skupina preživších izolovaným životom na vojenskej základni. Medička Zoe (Sophie Skelton) je presvedčená, že jeden z jej pacientov potrebuje naliehavo antibiotiká a presvedčí vojakov, aby sa vybrali na riskantnú expedíciu. Tu zistia, že existuje možnosť vytvoriť vakcínu, ale cesta k nej bude pre nich extrémne náročná. - Neviem, čo týchto tvorcov z Ameriky v posledných mesiacoch ťahá do Bulharska, ale nech v tom pokojne pokračujú, pretože aj tento horor ma velmi príjemne potešil. Príbeh je kreatívny, koncept zaujímavý a sú tu velmi sympatické postavy. Gore je síce rozložené medzi digitálne a praktické efekty, ale CGI v tomto prípade nepôsobí nepríjemne, pretože pri tých stovkách úmrtí v priebehu desiatok sekúnd to príliš nebije do očí. Keby sa to celé držalo v tempe úvodných 12 minút, ktoré sú u mňa za čistých 5 hviezd, bola by to špička, ale napriek tomu, že už to v závere trochu spomalilo, ma to velmi bavilo a už dlho som nevidel Zombie horor, ktorý by mi takto sedel. + herec z 7500, Nocturna a Jackals + herec z Exeter a The Vault + herečka z Leatherface a Fade + herec z Wrong Turn 6: Last Resort + herec z Leatherface ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Dostal jsem chuť na nějakou zombie řežbu. I díky povedenýmu traileru jsem zvolil tenhle kousek. Film měl celkem slibnej rozjezd. Zhruba do 34 minuty se na to dalo i celkem koukat. Jakmile se ale na scéně objevil vychytralej zombík Max začínalo jít všechno do kopru. Takže překvapení jako tomu bylo u zatím nejlepšího zombie filmu posledních let " Train to Busan " se nekonalo. Nakonec z toho nebyl ani průměrnej zombie film. Výsledkem jsou 2 hodně slabý hvězdy. ()

Reklama

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Co to bunkrem leze, mručí? Stalkozombík láskou kňučí... Já být zombík rozumná, až tě čapnu, budeš má! Zamručíme, zašustíme, k oltáři se vypravíme." Aneb pravá láska kvete v každém postapo věku, kvete i v kvalitně kvetoucím těle. Mravní poselství filmu a poučení z krizového vývoje? Stalking je fajn. Dává životu smysl, dokonce i po apokalypse. Je jako hebké hřejivé koťátko, stočené do klubíčka kolem černého stalkerova srdce. Na jeho čmuchací lásku je každej virus krátkej. I já jsem si to užíval, všechno to slídění, plazení vzduchotechnikou a mlsné slinění s pokleslou žrací čelistí. Maxovi a jeho vyvolené Zoe jsem držel palce. U oltáře by jim to spolu moc slušelo. Závěrem zdravím nespokojené diváky: Hej, vy hejtovači fajn filmu, aby vám nadržený zombík olízal ksicht! :-) ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Vcelku obstojný zástupce zombie žánru, který se sice občas táhne, ale když dojde na akci, je to radost. Zákusy jsou šťavnaté, krev stříká proudem, maso se táhne jako žvýkačka a hned několikrát dojde na střeva ven. Útoky nemrtvých jsou tím nejlepším stejně, jako jejich likvidace. Doktorka Zoe v sobě dusí zkušenost z márnice, fakt dobrá scénka, a současně je umanutá, ba přímo posedlá vývojem vakcíny proti zombie vzteklině. Nu a ve své umanutosti připraví mnohým peklo na zemi, ale jak se říká, když se kácí les... ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Na vojenské základně, kde jsou poslední zbytky lidstva se nadějná lékařka pokouší najít lék na zákeřný virus. Najde něco, co vypadá jako zombie, ale myslí jako člověk. Jenže to něco, rozhodně nemá v plánu si pokecat a začíná boj o přežití v uzavřené komunitě. Fajn masky, praktické efekty a rychlé tempo, které na konci polevuje, vypovídá o tom, že jsme po dlouhé době dostali minimálně dobrý film se zombie tématikou. Šanci si rozhodně zaslouží. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama