Reklama

Reklama

Day of the Dead: Bloodline

  • Austrálie Day of the Dead: Bloodline (více)
Trailer

Studentka medicíny Zoe (Sophie Skelton) se stará o svého pacienta Maxe (Johnathon Schaech), který je zvláštní nejen kvůli své krvi, kterou Zoe zkoumá, ale i proto, že je jí naprosto posedlý. Během studentského večírku se Max pokusí Zoe znásilnit a je napaden oživlou mrtvolou. Max se Zoe nechce vzdát i přesto, že již není člověkem, ale krvelačným monstrem. (Lucccy.N)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (63)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Militaristická zombie kokotina, alebo slušne povedané; podľa očakávania úplne zbytočný a nezaujímavý remake, ktorý svoju mizernú existenciu nijako neospravedlňuje. S vyše dvojnásobným rozpočtom oproti originálu pôsobí mimoriadne trápne, chudobne a prázdno, čo ešte zvýrazňujú tie lacné bulharské lokácie a naivné pseudo-herecké výkony. Lahôdka pre detinskú hororovú generáciu, ktorá za genézu zombie žánru považuje "World War Z" + "The Walking Dead". ()

Yoshitsune odpad!

všechny recenze uživatele

Sem velice zklamán, bylo mi jasné, že tohle nepřekoná Romerův Den mrtvých, ale že to bude až tak špatné, to je tedy smutné. A né nemluvím tady o maskách či brutalitě, která byť místy působí laciněji, tak se to snaží dobře maskovat. Mluvím tady o tom, že v Dni mrtvých byla dusná atmosféra, která s každou přibývající minutou, byla víc a víc tíživější a znepokojivější, kde všem přítomným, tekly nervy a schylovalo se k něčemu hrozivému. Navíc hlavní hrdinka Zoe, je blbka která záměrně ohrožuje celý komplex, jen proto aby našla lék, který možná bude fungovat a druhým blbem je rádoby generál Miguel, který ji dovolí aby si z něho Zoe dělal rohožku. Nemluvě o tom, že jakákoliv akce je naprosto o ničem, a hlavní ultra zombík je v pořadí již třetí blb, který sice mluví a má superschopnosti, tak přesto přese všechno, tak závěrečný "souboj" s ním je velice úsměvný. Nečekal sem nic, a přesto mně to zklamalo. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Remake, ktory si z originalu zobral hlavnu premisu, ale v jednotlivostiach si ide svojou vlastnou cestou, co vidim ako plus. Dalsim kladom je kvalitna technicka stranka a stavnate gore sceny. Z hereckeho obsadenia ma zaujala nadherna Lorina Kamburova. Bohuzial tu nehra hlavnu ulohu a jej postava je rychlo odpratana z cesty. Hlavnu ulohu hra ina pipina. Tiez nie je skareda, ale jej herecky prejav je rovnako ochotnicko amatersky ako u ostatnych hercov. V originale ma postavy srali svojimi charaktermi, ale boli skvele napisane, zahrane a bolo fascinujuce sledovat ako dopadnu. V remaku som ziadnej postave neveril ich predpisane charaktery a po polhodine mi bolo uplne jedno kto prezije. Nestratil sa len Johnathon Schaech ako zamilovany zombie. Skoda, ze nedoslo na sex s hlavnou pipinou. Aspon niecim originalnym by tento film do zanru prispel. Niekoho mozno aspon potesi v zanri netypicky happyend. Mna celkom sklamal. Totalne vyhladenie by mi sedelo viac. Takze nenarocny fanda zanru snad bude celkom spokojny, ale ja som sa po polhodine zacal strasne nudit. 4/10. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Proč vzniklo zrovna tolik remaků včetně tv s. od 1 Romerova filmu? Inu, esli to nebude proto, že se v něm 85% děje jen žvaní a ještě blbě. Za to tady, nikoli. Sice se zde též mluví, ale zároveň se stále něco děje, takže velké plus. Paradoxní pochvalu si ode mne zaslouží skutečnost, že se autoři (k mému překvapení) drželi vcelku věrně základního skeletu originálu a i když bych vlastně neměl býti z toho nadšen, jsem dosti potěšen. Jak říkám...paradox. Kreténský a uřvaný kpt. byl nahrazen již ne tak kreténským a uřvaným por., kterému ale zase přidali bratra, který to táhne ještě navíc s naši ´´dr.´´ Zoey a vypadá jako kříženec teplého hippiesáka a Ježíše. Jenže má holt chlapec smůlu, páč ona chce stále něco zkoumati a na nic krom lehkého pettingu nemá čas. Na 2.str. je tady ale pevně Zoey dostati za každou cenu odhodlanec (mírně řečeno) Max, který mě totálně dostal tím jménem, co má vyryté na pravé paži a které bude míti v celkovém ději ještě několik relevancí. Úvodních asi 15min. je opravdu velmi dobrých a i když se zdá, že film, lehce v pol. stagnuje, mě nenudil ani na chvíli. Zvláště pak, když nemrtvý Max použije manévru černého pasažéra a nechá se dovésti až do Bunkru. To jsem se nemohl dočkati jak malé dítě, jak to bude vypadati, až ho zmerčí ostatní a to včetně jeho velké lásky Zoey. Nutno je (a možná zbytečně) podotknout, že ona jeho hluboké city neopětuje (taky si nepomohl tím, že jí na univerzitním večírku chtěl na pitevně znásilniti, což se mu stalo osudným a on se stal, nemrtvým viz. obsah) páč má toho Ježíše. Takže se to povedlo a orig. to u mě pak nepřekvapivě překonává min. o třídu, vzdor těm závěrečným kecům o lásce (ugh) a záběrů na hrající si fakany. Za 1 podívání to stojí. Možná i za víc. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Dostal jsem chuť na nějakou zombie řežbu. I díky povedenýmu traileru jsem zvolil tenhle kousek. Film měl celkem slibnej rozjezd. Zhruba do 34 minuty se na to dalo i celkem koukat. Jakmile se ale na scéně objevil vychytralej zombík Max začínalo jít všechno do kopru. Takže překvapení jako tomu bylo u zatím nejlepšího zombie filmu posledních let " Train to Busan " se nekonalo. Nakonec z toho nebyl ani průměrnej zombie film. Výsledkem jsou 2 hodně slabý hvězdy. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama