Reklama

Reklama

Day of the Dead: Bloodline

  • Austrálie Day of the Dead: Bloodline (více)
Trailer

Studentka medicíny Zoe (Sophie Skelton) se stará o svého pacienta Maxe (Johnathon Schaech), který je zvláštní nejen kvůli své krvi, kterou Zoe zkoumá, ale i proto, že je jí naprosto posedlý. Během studentského večírku se Max pokusí Zoe znásilnit a je napaden oživlou mrtvolou. Max se Zoe nechce vzdát i přesto, že již není člověkem, ale krvelačným monstrem. (Lucccy.N)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (63)

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Podle traileru jsem to čekal mnohem horší. Ničím výjimečnej, ale solidně udělanej zombie horor, kterýmu vevódí naprosto skvělej Johnathon Schaech v roli zamilovanýho zombíka. Pokud chtějí točit dalšího Batmana, tak Schaech má můj hlas, aby hrál Jokera. Gore je tu na velmi slušný úrovni a hlavní hrdinka je kočka, a to i přesto, že je původem Angličanka. Kdo byl v Anglii, tak ví, že ženský mají hnusný jak noc. Jinak je poměrně vtipný, že velitel bunkru je tu líčenej jako psychopatickej zelenej mozek, kterej brání doktorce v rozletu. Přitom paní doktorka je nezodpovědná kráva, která se chová naprosto iracionálně a riskuje životy svých spolupracovníků. Ale jinak je Day of the Dead vcelku slušná zombie švanda. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Na vojenské základně, kde jsou poslední zbytky lidstva se nadějná lékařka pokouší najít lék na zákeřný virus. Najde něco, co vypadá jako zombie, ale myslí jako člověk. Jenže to něco, rozhodně nemá v plánu si pokecat a začíná boj o přežití v uzavřené komunitě. Fajn masky, praktické efekty a rychlé tempo, které na konci polevuje, vypovídá o tom, že jsme po dlouhé době dostali minimálně dobrý film se zombie tématikou. Šanci si rozhodně zaslouží. ()

Reklama

Miseet 

všechny recenze uživatele

Zombíci? "No zkusím to", řekla jsem si. A, nebavilo mě to, ale přesně to jsem očekávala. Velký plus za masky a za gore, to nemělo chybu. Ale scénář moc promyšlený teda nebyl. Klasický zombie film, ve kterém nechyběla akce. Divný týpek se zamiluje, stane se z něj zombík (který byl teda, mimochodem, dost nechutný), a stále je zamilovaný, holka do které je zamilovaný chce najít lék na zombieismus (jestli je to slovo), a přesně k tomu využívá jeho, toť vše. Po druhé bych si to určitě nepustila. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Určitá návaznost na snímek „Den mrtvých“ je v hororu „Day of the Dead: Bloodline“, ale nejedná se o něco, nad čím by měli fanoušci jásat. Určitý nápad zde je, ale nakonec se to utápí v celkem standardním zombie balastu, což pomalu přestává fungovat. Medicinský nápad zde je, postavy mají zajímavé chování, masky nejsou špatné, ale nějak to celé stejně vyznívá do ztracena. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Nemám s týmto filmom problém. Obyčajný zombie akčák. Doktorka sa snaží nájsť vakcínu, avšak do vojenskej základne preniknú zombíci a začne sa streľba. To je všetko. Úvod akčný, záver akčný, stred filmu nuda, ale to sa aj dalo čakať. Nakrútené je to normálne (našťastie žiadny amatérizmus), masky a gore sú fajn. Samozrejme, že pokiaľ niekto v takomto filme hľadá niečo viac, ako napríklad zaujímavý dej, prekvapivé zvraty, neočakávanú pointu či inteligentné jednanie postáv, tak sa mu to nepáči. Prečo by som to robil, keď som čakal len nenáročnú a mierne tupú béčkovú zábavu na odreagovanie a zabitie času. Z tohto hľadiska myslím film poslúži dobre. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama