Reklama

Reklama

Pokračování úspěšného akčního thrilleru Equalizer. Denzel Washington se vrací jako bývalý člen speciální jednotky Robert McCall, který bojuje za práva a spravedlnost pro ty, kteří už ztratili veškerou naději. (Falcon)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (436)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Míň jak tři dát prostě nemůžu, leč příběh mě neoslovil, tak tu akci jsem si kurva užil (hlavně tu na konci). Denzel si furt drží moje sympatie, žádný tupý béčko, žádný průser se nekoná naštěstí! Chyběla mi tam Moretz, kterou jsem si docela oblíbil v posledních filmech, ale co už, máme tu přece kurýra Denzela. Při nejmenším dobrý pokračování, který neurazí. Upřímně jsem se fakt bál a odsouval jsem to, i když jednička se mi hodně líbila, ale znáš to jak to chodí s pokračováním..btw. scéna, kdy týpka vozí na letiště byla top. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Z odposlechu rozhovoru režiséra se scénáristou...... ,,Rejžooooo, sehnal jsem do filmu Arlovskiho s Cerronem, však víš, ty UFC profi fightery, tak je tam nějak skvěle zakomponujeme, ne?" ,,Jasně Wenku, jasně. Ten Arlovski bude na začátku sedět ve vlaku a potká se tam s Washingtonem a..." ,,A bude brutální bitka, že jo rejžo?" ,,Ses posral, Wenku? Dostane jednu a potáhne zpátky do běloruska nebo z jaký je prdele. Přece nějakej bejvalej UFC KFC šampion nemůže nabídnout dobrou akční scénu s božským Washingtonem. Kdepak, jak říkám, jednu schytá a hned padne jak podťatej, beztak jsem o něm slyšel, že je celkem sklenka, tak to bude autistický!" ,,Rejžo, říká se autentický a proč jsme teda obsazovali bejvalýho šampiona, když dostane tolik prostoru, jako kdejaká bezejmená nula z ulice?" ,,Proč? Protože můžu, pyčo!" ,,Mno dobrá rejžo a co Cerrone?" ,,Ten holohlavej vychrt? Vypadá jak fetka, bude hrát feťáka a s Washingtonem se ani nepotká, mrdám ho do huby." ,,Ale rejžo !! Je to jeden z nejlepších zápasníků, má nejvíc výher v historii UFC. Ten chlap tam musí mít fight." ,,Vyhrál v tom UFC titul, Wenku?" ,,Ne, ale bojoval o něj a....." ,,A dostal přes píču, když nevyhrál, Mrdám ho do huby, dostane fight s babou. S nějakou starší spíš už blízko k důchodu a předvede poloviční hovno." ,,Tvl rejžo, když to vidíš takhle, nemám rovnou ten scénář přepsat celej? Washington místo brutálních bitek může napravovat negra z ulice, všechny vyřídit s jednou rukou v prdeli a úplně sám roznýst speciální komando na sračky, pokud možno během hurikánu, orkánu, nebo jiný zkurvený bouře, ne?" ,,Hmmmmmm, Wenku to je vono, tak to napiš a já to natočím. To bude námrd!!" ,,Rejžo, já to myslel ironicky!! Bude to píčovina!" ,,Tak prrrrrrrrr, Wenku, jááááá jsem tady rejžisér, jáááá natočil jedničku a jestli mi to vlezlo do hlavy, je čistě moje věc! Přepiš to jak si řek nebo si hledej práci venku, Wenku!!" ,,Ale, Antoine...takhle pojebeme odkaz jedničky a...." ,,Tak bude to, ty "negře"?! Buď rád, že to píšeš ty vápenko zasraná." ,,Oukej, Fuquo, já Tě varoval. Tak jak chceš!!" No a co já bych k tomu dodala? Wenk měl pravdu, byla to píčovina, neměl si nechat kecat do scénáře. ()

Reklama

Kothy 

všechny recenze uživatele

Je to takový klasická 2, nepřináší nic nového. Danzel Washington hraje opět stejného tvrďáka. Teď se ale role vymění, protože jdou po změn po něm. Na konci si je samozřejmě vychutná. Spiknou se proti němu vlastní lidi. On teda musí dělat to, co umí nejlíp. Ani pasti moc originální nebyly. Líbila se mi scéna v autě. Jinak nic zvláštního. "Co jste zač?" ()

malylada 

všechny recenze uživatele

První Equalizer byl jeden z nejlepších filmu, které jsem v daný rok viděl v kině. Po prvních videích jsem měl pocit, že pokračování bude slabší odvar jedničky a to se do jisté míry potvrdilo. Scénář a hlavní záporáci jsou největší slabinou. Rozjezd brzdi hodně nezáživných scén, které nesouvisí s hlavní, nepříliš originální zápletkou a po hodině si říkám proč? Hrdina v podání Denzela baví, ale přes namlsanost z jedničky je to málo. Kdo čeká důmyslnou akci, bude zklamaný. Důmyslné řezání s mafii a super charismatickým rusák chybí a místo toho dostane prostor pár frajeru v dementní lokaci ke konci. Baumax zůstal nepřekonatelný, tak snad na potřetí to zase urve koule........6/10 ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„ZABILI JSTE MI KAMARÁDKU A JÁ VÁS VŠECHNY ZABIJU. ŠTVE MĚ, ŽE TO MŮŽU UDĚLAT JEN JEDNOU…“ /// Robert McCall je pohodovej taxikář, řešící problémy jinejch... Poklidný tempo může někoho srát. Vobčas akcička, ve který Danzel i Fugua excelejou, ale všechno je přizpůsobený vyprávění a obrazu, kterej má s přicházejícím vichrem znázorňovat pocity (nasrání) hlavního hrdiny. Nenudí, ale všichni, kteří čekaj vodsejpající biják, asi budou brblat. Padouch (padouši) sice dělaj nehezký věci, ale brutalitou zmlsanej divák už prostě chce víc. Kromě příběhu a vizuálu tomu prostě něco chybí. Jako dobrý, ale „jen“ taková jednohubka. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Rád zabíjím lidi, ale chtěl bych bejt v kolektivu oblíbenej. 2.) Nevím, jestli se mám svěřit svýmu taxikáři. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE *** NAPĚTÍ * ()

Galerie (31)

Zajímavosti (18)

  • Natáčelo se ve státě Massachusetts (USA) a v Istanbulu v Turecku. (ČSFD)
  • V úvodní akční scéně ve vlaku, kde Robert McCall (Denzel Washington) vyřídí celou skupinu tureckých gangsterů, si jednoho z nich zahrál Andrei Arlovski, bývalý šampion v těžké váze organizace UFC. (coffeeblack)
  • Když McCall (Denzel Washington) přijíždí do opuštěného městečka na závěrečnou konfrontaci, je možné si všimnout, že nefunguje tachometr. (Guilemot)

Související novinky

Denzel Washington vs. sériový vrah

Denzel Washington vs. sériový vrah

14.03.2019

Oscarový herec Denzel Washington (Training Day) se upsal novému krimi thrilleru Little Things od režiséra Johna Lee Hancocka (Zrození šampióna). Děj vypráví o unaveném venkovském šerifovi s temnou… (více)

Equalizer v kinech porazil Abbu

Equalizer v kinech porazil Abbu

23.07.2018

O víkendu se v amerických kinech utkala dvojice pokračování, Equalizer 2 vrátil do akce Denzela Washingtona (Let), zatímco Mamma Mia! Here We Go Again vsadila na Meryl Streep (Akta Pentagon: Skrytá… (více)

Wonder Woman a Pedro Pascal

Wonder Woman a Pedro Pascal

30.03.2018

Kariéra Pedra Pascala je rozhodně na vzestupu. Po Hře o trůny a Narcos se probojoval do druhých Kingsmanů, po nichž se objeví ve dvojce Equalizera, v akčňáku Triple Frontier od J. C. Chandora a v… (více)

Reklama

Reklama