Reklama

Reklama

Ledové království: Vánoce s Olafem

  • USA Olaf's Frozen Adventure (více)

Obsahy(1)

V krátkém filmu Ledové království: Vánoce s Olafem od Walt Disney Animation Studios prožívají sněhulák Olaf a sob Sven veselé vánoční dobrodružství. Princezna Anna a královna Elsa připraví v království Arendelle vůbec první oslavu Vánoc. Obyvatelé městečka však z oslavy rychle odejdou, aby si užili vlastních rodinných vánočních tradic. Královským sestrám dojde, že samy žádné rodinné tradice nemají. A tak se Olaf se Svenem vypraví na cestu skrz naskrz Ledovým královstvím, aby pro Annu a Elsu našli ty nejlepší a nejkrásnější vánoční tradice. (Falcon)

(více)

Recenze (61)

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Olaf je stále fantastický a jeho vtipy vždy dobre pobavia. Ostatné animované postavy tomuto milému snehuliakovi zdatne sekundujú, no najväčiše negatívum kraťasu Olaf's Frozen Adventure vidím v nedostatočne pútavom príbehu, ktorý väčšinu času stavia na zbytočne veľkom množstve piesní. Výsledné dojmy sú teda značne zmiešané __ Viac deja, menej skladieb a bolo by to o.k. ()

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele

Vanocnich specialu jsem videl uz nekolik - Shrek, Tom a Jerry, Smoulove ad. - a tenhle je mozna nejlepsi. Ano, je to samozrejme vanocne kycovite, ale zaroven je to fakt legracni, roztomile a nakonec i dojemne. Animace a detaily jsou lepsi nez v hlavnim filmu a skladby taky pekne. A to to koukam v lete. Na Vanoce pecka. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Světem milovaný roztomilý sněhulák Olaf je v pauze mezi 'úspěšným' rodinným muzikálem a jeho (snad?) připravovaným sequelem zase zpátky, aby nám v menší míře ukázal příběh oblíbených hrdinů ve vánočním čase. Nebýt zpívaných pasáží, které jako odpůrce muzikálů nemůžu vystát, byl by tohle hezky vyhlazený animovaný kraťas, jenž by předčil i obdobně laděnou Shrekoledu nebo Kung-Fu Pandu slavícího svátky. O slovenském dabingu se na této databázi raději zmiňovat nebudu. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Američani měli s tímhle dílkem problém vlastně jenom kvůli tomu, že je čtyřikrát delší než klasické kraťasy promítané před celovečerními animáky. Sněhulák Olaf rozhodně nepatří mezi moje oblíbené vedlejší postavičky, ale zde byl snesitelný, děj hezky odsýpal, písničky nerušily, a kdybych snímek viděla před Vánocemi, hezky by mě na nadcházející svátky naladil. P. S. Elsa měla nádherné šaty. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Vianočná americká hovadina, ktorá sa dosť primitívnym spôsobom už len priživuje na značke Ľadového kráľovstva. Olafa mám síce ako postavičku rád, ale tento kraťas nebol ani vtipný, ani pohodový, skôr len taká zmes nudných skečov za tónov celkom príjemných pesničiek. Videl som už aj lepšie animáky. 40 % ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

  • Film sa v niektorých kinách premietal pred filmom Coco (2017). (DRIV3R)

Reklama

Reklama