Reklama

Reklama

Láska pod hvězdami

(TV film)
  • Kanada Love Under the Stars (více)
Trailer

Obsahy(1)

Duchem stále mladá postgraduální studentka Becca naváže nečekané a nesourodé přátelství s tichou Emily, která nedávno ztratila matku. Becca pomáhá Emily společně s jejím otcem překonat tyto těžké chvíle a den za dnem povzbuzují zlomenou dívku k tomu, aby našla sílu jít dál. Emily Beccu na oplátku vede k dospělácké zodpovědnosti. Jejich vzájemný vztah však projde zatěžkávací zkouškou - Becca si začne s Emilyiným otcem Natem a obě dívky se musejí s nezvyklou situací vypořádat. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (13)

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Během toho, když píšu svůj komentář, přemýšlím, jaké hodnocení mám vlastně dát. Tenhle film se mi líbil, byl jiný, energický, v žádném případě se netáhl a co se mi na něm nejvíce líbilo byl vztah dvou lidí, respektive tří. Becca se stále nemohla rozhodnout a najít sama sebe, Emilly se zase nedařilo odpoutat se od smrti své matky a Nate byl u obojího. Kdybych měla najít chyby, musela bych jo hodně hledat a stejně žádnou nenajdu. A proč? Tenhle film se mi prostě líbil. A jeho konec se mi líbil ještě víc, mohu prozradit jenom to, že Becca našla sama sebe, lásku, a tím nemyslím jenom lásku k muži, ale především lásku k dítěti, a novou rodinu, kterou nemá jenom na půl roku. Takže pokud máte chuť, podívejte se. Nezabere Vám to déle než dvaaosmdesát minut. ()

ioope 

všechny recenze uživatele

Ani nevím, proč se mi tento kanadský film tak líbil, snad taky proto, že se zajímám o psychologii a rád bych ji vystudoval, takže toto téma bylo pro mě velice blízké. Jsem spokojený jak s příběhem, tak s hereckými výkony a vlastně celkově obsazením. Herečky a herci jsou velice příjemní a nejsou dokonalí...jako žádný člověk. Každých pět minut jsem brečel...opravdu. Také jsem dosud nic podobného neviděl, kolik překážek může stát začínajícím psychologům v cestě... ()

Reklama

ARI50 

všechny recenze uživatele

Příběh těžká nuda, herečka panna až to bolí, děcko nesympatické až se na to nedá koukat, a nakonec fotr reklama na boxerky, klasický hrozný tv film. ()

velkyvezir 

všechny recenze uživatele

Klasická oddychovka s předvídatelným dějem i koncem, tentokrát se sympatickými herci, dávám za tři, protože mi to v danou chvíli sedlo do nálady. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Ze začátku strašně dlouho trvalo, než jsem si zvykl na hloupoučké dialogy a v dabingu nesedící hlas hlavní hrdince. Ale asi od poloviny se začnou řešit kraviny a konečně to dostane trochu reálné parametry. Navíc jsem stále čekal nějaký klišoidní zvrat, naštěstí jsem ho nedostal a došlo jen na očekávanou dramatickou linku, která měla i docela překvapivý konec. Ano, nečekaně musím o tomto kanadském snímku říct, že mě průměrně potěšil a hlavně nezklamal. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama