Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Osm přátel si během Halloweenu pronajme přes internet strašidelný dům, ve kterém údajně došlo v roce 1983 k úmrtí několika mladých lidí. Ti se měli pro pobavení zúčastnit hry „Pravda nebo úkol“ a poté postupně zemřít vlivem temným sil, které toto místo ovládají. Omladina si z toho nic nedělá, protože na duchy nevěří a hodlají si užít večer plný alkoholu a zábavy. Nicméně ve chvíli, kdy se i oni rozhodnou si onu hru zahrát, se sami stávají aktéry nelítostných hrátek zlých sil, které si pro ně přichystaly vlastní pravidla a jako trest za porušení si žádají cenu nejvyšší. Tou je samozřejmě lidský život! (SOLOM.)

(více)

Recenze (15)

Smokey1468 

všechny recenze uživatele

Parta kamarádů se rozhodne, že si v domě, kde se v minulosti stala nehoda při hře Pravda nebo úkol, právě tuto hru zahrají. No, hra se jaksi zvrte, protože si jí vemou do režie nadpřirozené síly. Já si myslím, že se jedná o vydařenou duchařinu. Film nenudí, ke konci se dočkáme i nějakého gore a nechybí ani napětí. Rozhodně je to pro mě milé letošní překvapení. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Další horor z mé (ne)oblíbené skupiny "neurazí, nenadchne". Nějaké napětí tam je a některé ty úkoly dokáží zapůsobit taky, ale zase to má hodně nevýrazné postavy, z nichž fandit se pořádně nedá ani jedné a taky to nedovede bavit celou dobu. Navíc jsem čekal, že se o tom domě dozvíme něco víc, jako třeba co je zač to nespecifikované zlo, co zabíjí hlavní hrdiny, ale na to evidentně režisér kašlal. Chvílemi se tam taky chovají hloupě a při plnění úkolů to někdy mohli líp obchcat. Třeba by to pak na konci nemuselo dopadnout tak, jak dopadlo. Jako dívat se na to dá, na jedno zhlédnutí to postačí, ale jinak mě to nijak výrazněji nezaujalo. To by to muselo mít aspoň nějak zajímavé postavy, nebo větší napětí... Je tady toho hodně co zlepšovat. I na televizní film. Slabé 3* ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tohle mělo jít do kin místo tohohle https://www.csfd.cz/film/572120-vadi-nevadi/prehled/. Na tv film nadprůměrná záležitost a docela mě překvapilo jak je to krvavé. Jedinou výtku mám ke konci kdy jim dal někdo pušku s 1 nábojem a není řečeno, aby hrály ruskou ruletu a přesto ji hrají klidně si mohly mířit třeba na nohy a přežili by to. Alternativa Would You Rather ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Na televizní film z distribuce Syfy to nebylo vůbec špatné. Člověk zvyklý na tu záplavu céčkových braků si bude během sledování tohoto připadat, jako v „Jiříkově vidění“. Přece jenom se tu pracuje s docela hutnou atmosférou, dojde i na několik dějových zvratů a především se tu nešetřilo ani s brutalitou a prolitou krví. To jsem si na tom všem samozřejmě pochvaloval úplně nejvíc. Nudných momentů je tu totiž jen pár a postupná gradace nejen atmosféry ale i zvrácenosti jednotlivých úkolů tomu dodala ty správné grády. Co se hereckého obsazení týče, tak i v tomto případě jsem byl docela spokojený. Cassandra Scerbo si odskočila od Žraločích tornád natočit něco smysluplnějšího a po boku měla tentokrát i několik celkem pěkných hereček (které jsem dosud vlastně ani neznal). Co se pánů týče, tak i ti odvedli slušnou práci. No prostě vzájemná symbióza okořeněná o docela pestré úkoly (některé byli suché, ale u většiny se bude krvácet a to dost). Takže samozřejmě dojde i na nějaké to gore, zvracení, střelbu, trhání zubů) – no prostě každý bude muset dát nějaký ten „fant“ aby uspokojil temné síly. Zvláště pak, když je vše cíleno na vaše největší slabosti a hříchy z minulosti. V neposlední řadě potěšila i krátká přítomnost ikony Heather Langenkamp, která už od dob Noční můry ví, jak přechytračit ZLO. Nenáročný divák by tak mohl být si myslím i docela spokojený. Truth or Dare se sice nikdy nestane TOP kouskem roku 2017, ale našlo by se tu dost pozitivních prvků, kvůli kterým stojí za to ho vidět. 50% ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Z tých TV hororov od Syfy, ktoré tento rok vyšli, je tento zatiaľ najlepší. Skupinka mladých sa rozhodne zahrať si vadí nevadí v prekliatom dome, čo sa im samozrejme vypomstí. Musia totiž splniť tak trochu samovražedné úlohy. Ak ich nesplnia, zomrú tak či tak. Takže veľmi rýchlo zistia, že vytrhnúť si 2 zuby, príp. zjesť spálenú ľudskú kožu, budú možno ešte tie ľahšie výzvy. A ja som si počas sledovania filmu uvedomil, že ma to proste baví a bol som zvedavý, čo za šialenstvá tí chudáci budú musieť urobiť. Odľahčený a zábavný kúsok. Pridať na rozpočte a bola by to pecka. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama