Reklama

Reklama

Záchranáři L. A.

(seriál)
  • USA 9-1-1
Trailer
USA, (2018–2024), 79 h 37 min (Minutáž: 41–44 min)

Hrají:

Angela Bassett, Peter Krause, Oliver Stark, Aisha Hinds, Kenneth Choi, Ryan Guzman, Jennifer Love Hewitt, Corinne Massiah, Rockmond Dunbar, John Harlan Kim (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(110)

Na losangeleskou tísňovou linku volají denně desítky lidí, kteří se ocitli v nouzové situaci. Hasiči, policisté a operátoři musejí nejen pomáhat v těchto nebezpečných momentech, ale zároveň se potýkají s vlastními problémy v soukromí... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer

Recenze (22)

tranquill 

všechny recenze uživatele

"Někteří lidé nechtějí zachránit..." Pro mne velké překvapení. Parádní seriál s naprosto originálními zápletkami i solidní sondou do životů záchranářů. Je tam prostě vše - drama, akce, romantika, dojetí, filosofie i psychologie... Maximální spokojenost. "Proč nebrečíš? Nemám dost slz pro všechny..." ()

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Seriál rozhodně není tuctovým procedurálním dramatem z prostředí hasičů a policistů. Ostatně stačí se podívat na jména tvůrců, kteří za seriálem stojí. Ryan Murphy a Brad Falchuk ve spolupráci s Timem Minearem pojali na první pohled obyčejnou procedurálku osobitým způsobem. Více než na samotné záchranné akce se zaměřují na osobní příběhy hlavních aktérů, hasičů, záchranářů, policistů i operátorů linky 911. A právě v tom tkví síla seriálu. Když k tomu připočteme spoustu absurdních situací, ale i skvělé herecké obsazení v čele s Peterem Krausem, Angelou Bassett a Connie Britton, je výsledkem jedno z nejpříjemnějších seriálových překvapení roku. 1. série - 90% ()

Reklama

RedRose 

všechny recenze uživatele

Kdybych to měl nějak po první sérii shrnout, tak napíšu doslova totéž co jprmusic. Je to sice o záchranářích a jedné opravdu šeredné policistce (Bassett), ale není to moc o zachraňování... Po první sérii se vracím k (ověřeným a kvalitativně úplně někde jinde) záchranářským sériím Chicago (Fire/Med/P.D.). ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónov║ Prvé diely dosť dobré, strhne to, má to náboj, spád, zachranári vyriešia veľa prípadov, niekedy ako na bežiacom páse. Do kelu ale postupom času riadna tukačka na čelo, "spoiler" aby kapitán hasičov tu je utajený niekoľko násobný vrah, vďaka tomu že nešťastne vypáli celú bytovku plnú ľudí (samozrejme že sa k tomu neprizná, stačí len očisteč pred farárkom) a klído pído si vedie svoju zbrojnicu ďalej, ďalej jeho zostava mužatka - lesba a riešenia jej životných sporov s manželkou (bleeé), potom opleštený playboj, ktorý prefíkne každú čo mu príde pod ruky, na záver v pohode fungujúci aziat ktorému prerazí lebku roxor a po pár dňoch je späť v službe, k tomu im asistuje príjemná afro policajtka, ktorej sa po pár rokov pekného manželstva skurví manžel s iným chlapom a to majú spolu dve utešené deti, fopa ako sviňa a zostava priam ako hovado! Po prvej sérii to balím, dosť praštené miestami, mimózne a tých buzerantov / lesbý tu je fakt nadmieru príliš. /55%/ ()

jprmusic 

všechny recenze uživatele

Takže co tu máme: velitel hasičů který upálil své děti a svou ženu, černošskou policistku jejíž černošský manžel se přizná že je homosexuál, další černošská policistka která je lesba a zahne své černošské přítelkyni se svou bývalou běloškou přítelkyní (za úplňku a právě jí pustili z basy) no a nakonec, jako třešničku na dortu, bílou telefonní operátorku, která začne fandit z jedním z hasičů - trošku rušivě působí fakt, že vypadá jak jeho matka. Ale vzhledem k výše popsaném, je to asi spíš to normální v tomhle seriálu. Jo a občas někoho zachráněj (nebo ne), ale tomu je věnováno tak málo času, že to vlastně není vůbec důležitý. ()

Galerie (1 086)

Zajímavosti (6)

  • Epizóda je venovaná Johnovi Kemmlerovi, ktorý sa podieľal pri výrobe seriálu ako vodič. Zomrel 22.8.2020 po nakazení vírusom Covid-19. (koba)
  • Predtým, ako bol Oliver Stark obsadený do svojej roly, uvažoval o tom, že skončí s herectvom a stane sa hasičom. (Weezy22)
  • V seriáli sa dôstojník Grant niekoľkokrát opýtal ľudí, či majú zbrojný preukaz. Štát Kalifornia však nevyžaduje žiadnu licenciu na nákup ani vlastníctvo zbrane s výnimkou bezpečnostnej previerky osoby. (Weezy22)

Reklama

Reklama