Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

James (Alex Lawther) je sedmnáctiletý kluk, který si o sobě myslí, že je psychopat s potřebou zabít člověka. Alyssa (Jessica Barden) je také sedmnáctiletá a právě začala chodit na stejnou školu jako James. Vyznačuje se svým více než hrubým jazykem a tendencí neustále porušovat pravidla. Oba hrdinové nemají z různých důvodu jednoduché dospívání. Seznámí se dost netradičním způsobem na školním obědě. Později spolu z dost odlišných důvodů začnou chodit, a tak celý příběh začíná. (MrBlonde)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (273)

Lischai 

všechny recenze uživatele

Je to past. Trailer seriálu je jako první díl: nadupaný, sexy, nekorektní, bezstarostný a vtipný. Ale s každým dalším dílem se seriál posunuje od černé komedie k sociálnímu dramatu, všechno je smutnější, realističtější, bezvýchodnější. Čím víc se mají hrdinové rádi, tím je všechno temnější a víc nahouby... a na konci, na konci se mají hodně rádi. Na stupnici smutku dávám osm Hačiko z desíti možných. ()

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Keď sa v prvej sérii objavilo duo ženských policajtiek, spomenul som si na Fargo. Druhá séria sa mu podobala už aj žánrovo, nakoľko teenagerskú rebéliu pretvorila v thriller s prvkami čiernej komédie. Postupná zmena žánru môže mať za následok aj mierne sklamanie z druhej série, keďže je menej psychologická, ale ja som zostal spokojný. Ako sa totiž príbeh blíži ku koncu, máme možnosť vidieť asi ešte bizarnejšie "vysypávanie" popola po zosnulom než v Big Lebowski. Zase tí Coenovci - "ďalšia radosť vo mne". Keby odkazov na klasiku bolo stále málo, a seriál dostatočne nepripomínal Bonnie a Clyde, tak sa vám v tom pomôže uistiť postava prepnutej černošky menom Bonnie. ()

Reklama

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem rozhodně nečekala. Tak dobře se rozvíjející příběh, spletitá a bláznivá cesta dvou mladých lidí. Něco takového jsem ještě neviděla. Je to super, novodobé, neotřepané, neokoukané, originální. Alyssa je typická bad girl, která má problém se světem, je náladová, protivná, ale ve skutečnosti si nechce přiznat, že taková není a že uvnitř skrývá i dobré já. James je ze začátku prostě a jednoduše psychopat a sociopat, který chce zakusit jaké to je, někoho zabít. Ale postupem času, jak se víc seznamuje s Alyssou, mu dochází, že takový podivín zase není. Já se u tohoto kousku hodně nasmála, typický britský černý humor. - "That was the day I learned that silence is really loud." ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Hodně zvláštní a až komicky asociální James a ještě divnější, většinu času totálně na pěst Alyssa, se asi nikdy neměli potkat. Tím totiž odstartovali příběh plný zvratů, srandovních i méně komických scén, nicméně i přes to všechno pořád nevyhnutelně směřovali k hlubšímu vztahu. Bylo pro mě poměrně zábavné sledovat seriál po dvacetiminutových epizodách a rozhodně se jednalo o seriál velice netradiční, kde se komedie střídá pravidelně se solidním dramatem, oba neokoukaní herci příjemně překvapili..........................moje hodnocení = 8 z 10. ()

MikyAff 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to divný.. což ovšem neznamená, že špatný. Hlavní hrdinové projdou postupně zajímavou změnou a úplně stejně se měnil i můj postoj k nim. Chvíli je nesnášíš, tu druhou fandíš a tak dokola. Škoda postupnému vývinu událostí. Škoda, že to, co nám zezačátku tvůrci rádoby slibovali, se nakonec zvrtlo v něco úplně jiného. A pro mě teda i škoda toho konce. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (9)

  • Na rozdíl od ostatních seriálů, které používají filtry ke zvýraznění a odlišení vzpomínek, jsou zde vzpomínky vyobrazeny v poměru stran 4:3. (ČSFD)
  • Ačkoli oba hlavní představitelé hráli postavy, kterým je v seriálu 17 let, ve skutečnosti jsou mnohem starší. Představiteli Jamese (Alex Lawther) bylo v době natáčení 22 let a představitelce Alyssy (Jessica Barden) bylo 25 let. (Nelitos)

Související novinky

Strážce vesmíru čeká další reboot

Strážce vesmíru čeká další reboot

25.10.2020

Připraveni na nové Strážce vesmíru? Tvůrce seriálu The End of the F***ing World Jonathan Entwistle byl najat, aby vytvořil nové filmové univerzum založené na slavných postavách pro filmovou… (více)

Reklama

Reklama