Reklama

Reklama

Don't Turn Me Off

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
Česko, 2017, 5 min

Obsahy(1)

Mladé dievča sa uprostred noci pozerá na desivý film, ale intenzívne scény plné brutality sú na ňu priveľa, a film preto vypne. To ale nikdy nemala robiť, pretože až teraz sa začína skutočný teror. (Marceloo)

Recenze (3)

Sadova302b50 

všechny recenze uživatele

Jedná se pouze o jeden nápad, kterému není z podstaty umožněn další rozvoj. Snímek by rozhodně nefungoval ani jako předzvěst či upoutávka celovečerního filmu. Krátkometrážní jednohubku proto táhne Barbora Jánová svým velmi slušným výkonem a my se dočkáme pěti minut pěkně vygradované atmosféry. Ale ničeho jiného. Slabé tři hvězdy a 45-50 procent. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Mladé dievča sa uprostred noci pozerá na desivý film, ale intenzívne scény plné brutality sú na ňu už príliš a film preto vypne. To ale nikdy nemala robiť, pretože len teraz sa začína ozajstný teror. - Režisérov predchádzajúci krátkometrážny horor Woods je jedným z mojich najoblúbenejších, ale toto vnímam ako mierny krok dozadu. Atmosféra síce funguje a herečka v hlavnej úlohe pôsobí presvedčivo, ale akosi to do seba celé nezapadne, čo je dosť možno spôsobené tým, že to má na rozdiel od Woods len pár minút. Tiež ma úplne nepotešilo viacero nápadov z klasických hororov, ktoré mali zrejme pôsobiť ako pocta, ale fungujú úplne naopak. Ale hlavne že má pán van Leijenhorst rozum a nehrnie sa hneď do celovečerných projektov. V mojich očiach je určite chytrejší tento prístup, prostredníctvom ktorého získa skúsenosti, ktoré mnohým režisérom chýbajú. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Režisér Sean van Leijenhorst si svými dvěma předchozími kousky dokázal získat mé sympatie, ale tentokrát to bohužel vidím jako krok zpět v jeho tvorbě. Atmosféra sice nebyla nejhorší, ale chyběla ona dávka originality, kterou jsem dokázal v minulých případech ocenit, ale tady to bylo celé takové jalové. Překvapila účast převážně seriálové herečky Barbory Jánové, leč ani to výrazně nepomohlo. Takže bohužel, ale tentokrát prostě nemůžu dát ani průměrné ohodnocení, protože já se nebavil… ()

Zajímavosti (1)

  • Ženskou postavu z černobílého hororového snímku, jenž si hlavní hrdinka pouští v televizi, ztvárnila Eva Larvoire. Tuto herečku režisér rovněž obsadil do obou svých předcházejících krátkých filmů  Woods (2015) a Banshee (2014). (Sadova302b50)

Reklama

Reklama