Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lauren Malone je spokojená se svým životem: má vlastní bydlení, stálé zaměstnání, dobrého muže. Zatímco její minulost byla trnitá, teď si vše vynahrazuje. Všechno se ale změní v okamžiku, kdy na její dveře zaklepe policie a obviní ji z vraždy. Lauren nemá alibi a její krev je všude na místě činu. Lauren neví, že Oskar - sériový vrah je jí posedlý a navíc s ní má shodnou DNA. A právě Oskar jí pomůže uniknout z vazby... (TV Barrandov)

(více)

Recenze (3)

Pepinec odpad!

všechny recenze uživatele

Druhý nejpoutavější pořad, jaký mohla TV Barrandov včera zařadit do vysílání, byl sestřih z pátého kola šachové extraligy družstev. Třetí místo bych viděl na reportáž z dětské drakiády, pak dlouho dlouho nic a na konci druhé desítky by se možná objevil jakýkoli jiný film. Stačila ještě chvíle a býval bych taky vykrvácel... ()

OG_Swifty odpad!

všechny recenze uživatele

"Lauren Malone je spokojená se svým životem: má vlastní bydlení, stálé zaměstnání, dobrého muže." Ona je okouzlující motorkářkou, on je hrdým nositelem zlaté hvězdy na prsou. Jsou zasnoubeni. Důchodkyně a její pes natáhnou bačkory. Na místě se najde její krev (Lauren). On a jeho Robin jí začnou zcela fanaticky pronásledovat s touhou jí zabít (možná zavřít), jako by mezi nimi žádná historie nikdy předtím nebyla. Mno a pak začne přibližně hodinový dění toho, že my jako diváci víme kdo je vrah a co je zač, ale nevědí to ty úplně idiotský postavy, a tak to okrývají. Logic. Tenhle film nemá nic, co stojí za zmínku _ prostě se na to NIKDY nedívejte. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Představte si, že jste před léty darovali krev. Na tom by nebylo nic tak neobvyklého, kdyby ovšem ve vašem sousedství nedošlo k vraždě a na místě činu se nenašel váš krevní vzorek, i když jste tam prokazatelně nebyli. Říkáte si, že to není možné. Vždyť jsem v úvodu psal, abyste si to jen představili. A scenárista s režisérem tuhle imbecilitu zrealizovali a nadále rozšiřovali v domnění, že mají materiál na dobrý thriller. Překvapivě film moc neobstojí ani v rámci televizního thrilleru, na jehož úrovni je natočený i herecky obsazený. Atraktivní motorkářku Lauren potkalo něco, co jsem popisoval v úvodu. Měla vraždit, i když samozřejmě divák ví, kdo je vrah, neb mu to bylo ukázáno. Jen stupidně se chovající šerif a jeho mrzký vyšetřovací tým nabyl přesvědčení, že Lauren trestu smrti neunikne, což je dost zvláštní, neboť je jejím snoubencem. Lauren při převozu do cely je vysvobozena a unesena vrahem. Jedná se o šíleného psychouše Oskara (hrál na Oskara, to víte, že jo), umírajícího na rakovinu, který podobně lepým děvčatům jako je Lauren, odčerpává krev a dopřává si životadárnou transfúzi. Sice se nevysvětlí, proč bere krev jenom ženám a proč zabil tu nejšerednější z celého filmu, ale jinak dobrý. Pomatený scenárista předložil extra debilitu debilnímu režisérovi. Ten s materiálem na vytření prdele pracoval následovně: dospějeme s filmem do bodu, kdy zjistíme, jak je možné, že krevní vzorek z místa vraždy je shodný s DNA podezřelé. Existuje prý jev, kdy se kdysi darovaná krev přetransformuje na organismus příjemce. A tím příjemcem byl kdysi v minulosti náš současný vrah. Film je dost zmatený, režijně vyloženě odfláknutý, scén, které by spadaly do kategorie kvalitní (televizní) thriller, tady mnoho není. Snad jen Taylor Cole je něco, s čím bych mohl být spokojený. Sice je motorkářka asi jako já surfař, velice legračně je natočena její jízda na mašině, ale její přítomnost film zvedá na hvězdičku. Měla by si vybírat lepší filmy, tohle už je fakt pod úroveň. Ve výsledku se jedná o naprosto podřadný, trapně a nesmyslně natočený, ničím zajímavý film, který ani ničím zajímavým být nemohl, když ho má na svědomí potupná tvůrčí dvojice. Druhořadý střihač Ryan Rothmaier zmatlal svoji scenáristickou prvotinu, kterou záchodovými trubkami přeposlal Adamu Silverovi. Toť vše. 20% ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama