Reklama

Reklama

Happy!

(seriál)
  • USA Happy!
Trailer
USA, (2017–2019), 12 h 33 min (Minutáž: 39–48 min)

Předloha:

Grant Morrison (komiks), Darick Robertson (komiks)

Hrají:

Christopher Meloni, Patton Oswalt, Christopher Fitzgerald, Ritchie Coster, Lili Mirojnick, Patrick Fischler, Joseph D. Reitman, Gus Halper (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(18)

Obsahy(1)

Bývalý polda, alkoholik, který se živí jako nájemný vrah, se bojí, že mu přeskočilo, když ho komiksový jednorožec začne nutit, aby zachránil holčičku, kterou unesl Santa. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (68)

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Tohle snad musel napsat někdo jedoucí v héráku, koksu a pervitinu, majíc v hubě jointa a zapíjet to Jackem Danielsem! Ujetější a absurdnější seriál jsem zřejmě ještě neviděl. Ale co je na tom všem nejabsurdnější je to, že mě to bavilo! Dá se to "opětkovat", ale stejně legitimní by bylo to hodit do odpadu. Tak kontroverzní a bláznivé to je! Jsem zvědavý, co bude Nick Sax provádět ve druhé sérii. ()

Neuge 

všechny recenze uživatele

Nejlepší úchylárna od dob Misfits, s nimiž Happy! kromě míry vulgárnosti, násilí, naprosto absurdních wtf nápadů a především hromady srandy sdílí i jednoho z režisérů. Hlavní slovo tu však měl frajer Taylor, spoluautor dnes už legendárního Cranku. A právě Taylor se tu - navzdory vyčpělosti jeho v zásadě už odepsané spolupráce s Neveldinem - ukázal v neskutečné formě. Strašně moc tomu fandím, těším se na již potvrzenou druhou řadu a doufám, že se Happy! časem dostane odpovídající pozornosti. ()

Reklama

Psema 

všechny recenze uživatele

Happy! je zábavnou kriminálkovou polízanicí, jež si zaslouží pochvalu především pro svou nápaditost a snahu ozvláštňovat tradiční kriminálkové propriety, kterými jsme po letech televizních vyšetřování jednoznačně unavení. Nejedná se o žádnou revoluční sérii, jíž byste po pár týdnech nedostali z hlavy. Oněch 8 dílů vás však přivrtá k obrazovce s vytřeštěným výrazem plným očekávání, co dalšího si tvůrčí tým lajsne příště vytasit. A že toho v tomhle detektivním pelmelu plném cynismu, černého humoru, bezprecedentního násilí a cákanců malinovky není málo. 7/10 ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Po Blood Drive nám Syfy naservírovalo další ujetou šílenost a to v podobě detektivky. Nick Sax je alkoholik a bere drogy, od policie byl vyhozen a nyní po něm jdou mafiáni. Jednou se mu zjeví létající jednorožec Happy a řekne mu, že jeho dcera potřebuje zachránit. Nick se musí srovnat s tím, že vidí létajícího jednorožce, který s ním mluví, a že má dceru. Když se s tím vším Nick srovná, tak jde zachránit svoji dceru a nezastaví ho ani mafiáni nebo Santa. Seriál je krásně úchylný a drsný a těch 8 epizod je fakt jízda. Christopher Meloni je naprosto výborný a Happy je kouzelný. Krásně využitý imaginární kamarád, Imaginary Mary se tu může učit. Druhá série byla objednána a tak už nezbývá než se těšit. Podle potitulkové scéně na konci posledního dílu bude i na co. 80% ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. série: Happy! byl prostě novinka. I když s menším povědomým, i tak jsem se o něm plně dozvěděl úplně nedávno s příslibem toho, že jednoduše jde o seriál, kde "bývalý policista, který má problémy s alkoholem a drogami vraždí na objednávku a asistuje mu u toho imaginární kamarád". Tomu nešlo odolat. Věděl jsem, že půjde o lásku na první zhlédnutí. Ale nebylo to vyloženě tak. První díl nás jako obvykle spíše nastaví do děje, který začíná už lehce rozjetě a musíte vědět, o co půjde dál. Plus k tomu je zde klasické naznačení toho jaký humor zde asi přibližně bude. Hodně perverzní, bláznivý, kontroverzní a retardovaný. Přesně jak ho mám rád. Poté už to jde jednoduše spádem nahoru. Epizody nabízejí jasně danou linku příběhu, která má vždy, co říci. Plus k tomu je seriál v rukou technického štábu, který vytváří skoro až nový způsob natáčení a vyprávění příběhu, který k tomuto konceptu sedne jak umělý penis na Smoothieho. I když se v první sérii najdou jasně trochu zvrácenější a nebo jenom divnější momenty, jsem ochoten to přejít a akceptovat, protože tenhle seriál srší neuvěřitelnou nápaditostí, originalitou a humorem, který se dokázala tak dokonale využít až se z toho otevírá pusa. Ať už je to naprosto nadpozemský a geniální Meloni, autentický studiový Oswalt, nový Heisenberg Coster a nebo naprostý cvok Fischler. Ti všichni odvedli před kamerou tak neuvěřitelnou práci, že je s podivem, že seriál není dávno někde na piedestalu. A zjevně tam bohužel nikdy nebude. Je lehce únor 2020. A já už mám favorita na objev roku asi za sebou. "Hokus Pokus, motherfucker!" 2. série: Happy přišel ve velké epice a ve velkém pádu zase odešel. Je skoro až s podivem, jak se z něčeho naprosto skvělého a nového stalo něco naprosto nevtipného a nevýrazného. Jediné, co si vysvětluji je kompletní změna tvůrčího týmu. Happytotiž rozhodně není úderný jako dřív, vtipný jako dřív, novátorský jako dřív. Nic. První série hrála skoro v podstatě na určitou amatéřinu a experimentální způsob natáčení, který ale fungoval skvělým způsobem. Občas se naleznou momenty, které připomenou staré dobré časy, ale poté je tu jenom rádoby napodobení něčeho, co prostě už od prvního dílu nefunguje. Škoda. Neuvěřitelná. Z objevu roku se stal v celku silný průser. To se ani nedá mluvit o tom, že seriál nemá ani nějaké společné zakončení. Prostě nic. Neuvěřitelná škoda. Průser. ()

Galerie (213)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama