Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

V nové šestidílné sérii z produkce Amazonu se nám představuje Jean-Claude van Damme v mírně upravené verzi sebe samého. Láska k bývalé kolegyni přinutila tohoto akčního veterána, aby se vrátil z filmového důchodu a oprášil své slavné kopy. Natáčení laciných akčních filmů kdesi ve východní Evropě je však pouhé krytí pro opravdové alter ego hlavního hrdiny, který je ve skutečnosti tajným agentem Johnsonem, který bojuje s organizovaným zločinem a zachraňuje "náš svět". To vše a mnoho jiného můžeme vidět v tak trochu surreální komedii s potrhlým Belgičanem. (upson)

(více)

Recenze uživatele 3DD!3 k tomuto seriálu (2)

Jean-Claude Van Johnson (2016) 

Výborná oddychovka se svalovcem z Brusselu, nejen pro všechny jeho fanoušky. JCVJ je narvaný odkazy, šílenými zvraty. Místy jde o parodii na bondovky, ale má to svou vnitřní logiku, do které tvůrci dokážou narvat i totální úlet téměř ve stylu Future Mana. Trochu mě mrzí, že Amazon neobnovil seriál pro další sérii, ale Van Varenberg tak končí na vrcholu. ()

Pilot (2016) (E01) 

Nebránil bych se tomu kdyby Jean-Claude jen tak jezdil po baráku a řešil všední problémy. Aspoň čas od času. Může z toho být pěkná satira na životy filmových hvězd, kombinovaná s komediálně špionážními vložkami. Pomrkávání na klasické berličky akčních filmů, přiblblá milostná linka, všechno je dobře vybalancované. Na hraně parodie. Minimálně jednu sezónu bych si líbit nechal a jen ať se nebojí tomu přisypat prachy na odvážnější krycí filmy. JCVD si roli užívá, konec konců je mu napsaná na tělo. ()

Reklama

Reklama